F.A.Q.

Faciliteiten & consumpties

Ja, via TicketMaster en onze lokale voorverkoopadressen zijn tickets te koop. Kijk voor meer informatie op onze Ticket pagina.
Op zowel zaterdag als zondag gaat het terrein om 10:30u open.
Een consumptiebon kost € 2,60.
Ja, er zijn bonnenkassa’s aanwezig waar met pin betaald kan worden. Let op: er is echter geen pin-automaat voor cash geld op het terrein aanwezig.
Alleen bonnen kunnen met pin betaald worden. Op de markt is het afhankelijk van de standhouder of hij een mobiele pin-automaat faciliteert.
Op Bospop wordt Jupiler bier, wijn, mixdranken, verschillende frisdranken, koffie en water geserveerd. In de Crossroads zijn verschillende cocktails en smoothies verkrijgbaar.
Ja. Deze zijn voor €5,- per dag te huren en bevinden zich tegenover de hoofdingang.
Het water dat bij de sanitaire voorzieningen uit de kraan komt, is drinkbaar.
Nee, dit is niet toegestaan. Drinkwater is bij de sanitaire voorzieningen wel gratis beschikbaar. Je mag daarnaast een (leeg) flesje zonder dop meenemen op het veld.

Vragen over de camping

De camping opent op vrijdag 7 juli om 10:00u en sluit op maandagmiddag om 12:00u.
Een campingticket kost €15,- in de voorverkoop tot 6 juli, en €20,- aan de dagkassa.
Wanneer je met een campingticket komt, kun je je auto dichtbij het campingterrein parkeren en je spullen vanuit daar uitladen.
Ja, maar doorgaans is de camper camping snel uitverkocht. Zorg dus dat je op tijd een ticket koopt indien je met de camping komt. Kamperen op de parkeerterreinen is ten strengste verboden.
Ja, dit is mogelijk tegen betaling van €1,-
Nee, dit is niet mogelijk. Het parkeerterrein ligt dicht bij het campingterrein.
Ja, dit kan bij de E.H.B.O. op de camping in de koelkast.

Speciale verzoeken

Het aanvragen van toestemming (om medische redenen) voor het meenemen van een klapstoeltje naar Bospop is mogelijk op [email protected]
Voor e-sigaretten en boxmods gelden dezelfde regels als voor sigaretten. Het is verboden om te roken in de festival- en horecatenten.
Ja, je kunt hiervoor terecht bij de E.H.B.O. op het festivalterrein. Let op: hier zijn geen stroomvoorzieningen, dus zorg dat het kolfapparaat volledig opgeladen is wanneer je naar het festival komt.

Hoe kom ik op Bospop?

 1. Auto
  Ons festivalterrein ligt praktisch naast de A2. Het maakt daarom geen verschil uit welke richting je komt. Op de A2 wordt parkeren en camping door middel van matrix borden en gele tekstborden aangegeven. Volg de aanwijzingen, dan bent u snel op Bospop.KISS ‘N RIDE (halen en brengen) vanaf de A2: neem afrit 39 – Nederweert en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.
 2. Pendelbussen vanuit Limburgse & Brabantse steden
  Vanuit Helmond, Eindhoven, Maastricht, Sittard, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Venlo en Roermond rijden pendelbussen naar Bospop. De kosten hiervoor bedragen € 15,- per persoon.Meer info over de pendelbussen en het reserveren hiervan, kun je vinden op: http://www.bospop.nl/pendelbussen-bospop/
 3. Openbaar vervoer
  Het station ligt op ruim 45 minuten lopen van het festival terrein. Er zullen echter regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van het festivalterrein. Ook van en naar vakantiepark de Weerterbergen rijden bussen.De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur van en naar beide locaties à € 2,- per persoon, gepast betalen aub. De bussen rijden op en af naar het festivalterrein zonder vaste dienstregeling. Vrijdag rijden de pendelbussen van 15.00 tot 24.00 uur. De pendelbus van en naar de Weerterbergen rijdt vrijdag van 17.00 tot 02.00 uur. Zaterdag & zondag wordt er vanaf 10.00 tot 24.00 uur gereden (Weerterbergen tot 02.00 uur) Op maandag rijden de pendelbussen van 09:00 tot 14:00 naar het NS station (NIET meer naar de Weerterbergen).
 1. Fiets
  We adviseren bezoekers vanuit Weert om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Fiets richting de Stienenstraat op Hushoven en volg vanaf daar de borden. Er is een betaalde bewaakte fietsenstalling aanwezig bij het festivalterrein.
 2. Auto
  Vanuit Weert wordt camping en parkeren aangegeven op gele borden met route letters. Voor KISS ‘N RIDE (halen en brengen) volg de route “K” op de gele borden. Wij adviseren je echter zoveel mogelijk met de fiets te komen.
 3. Kiss & ride
  Neem op de A2 de afslag 39 (Nederweert) en volg vanaf daar de borden. Gebruik voor het bereiken van de K&R niet je navigatie, maar volg de borden.
Op vrijdagavond kun je parkeren op de daarvoor aangegeven plekken. Volg hiervoor de borden.
Er is een Kiss & Ride plek vlakbij het terrein. Neem op de A2 afslag 39 (Nederweert) en volg vanaf daar de borden. Gebruik geen navigatie.
Opstapplaats Taxi’s naar station Weert en vakantiepark De Weerterbergen aanwezig op festivalterrein, volg hiervoor de borden op het festival terrein. Door Bospop goedgekeurde taxibedrijven kunnen gebruik maken van de taxistandplaats bij het festivalterrein. Taxibedrijven die niet aangesloten zijn bij Hollandtours, kunnen de borden voor georganiseerd vervoer volgen wanneer ze bezoekers afzetten bij Bospop.
Taxibedrijven mogen zelf beslissen tot hoe laat ze op en af naar Bospop rijden.
Vervoersbedrijven die groepen bezoekers naar Bospop brengen, kunnen de borden ‘georganiseerd vervoer’ volgen. Vanuit deze locatie worden bezoekers kosteloos met een pendelbus naar het terrein vervoerd.
Een parkeerticket kost €10,-. Indien je met de pendelbus opgehaald wordt vanaf het parkeerterrein om naar het festivalterrein gebracht te worden, dan zijn hier geen verdere kosten aan verbonden (zit in het parkeerticket inbegrepen).
Nee. Zodra je het parkeerterrein verlaat en weer opnieuw op rijdt, zul je opnieuw een parkeerticket moeten kopen.