Festivalmarkt

Traditiegetrouw is er ook dit jaar weer een uitgebreide Festival Fair bij Bospop. Vanwege het hoge bezoekersaantal is deze dit jaar verplaatst buiten het festivalterrein recht tegenover het Nachtcafé / de 24-uurs tent en gaat op vrijdag 7 juli al om 12.00 uur open. De markt is voor iedereen vrij toegankelijk, dus ook voor niet bezoekers zonder Bospop ticket. Onderdeel van deze festivalmarkt zijn diverse muziekstands, waar je collector items op CD, DVD en vinyl kunt vinden naast talloze popmemorabilia en popmerchandise.

Wil je jezelf nog mooier maken dan je al bent dan kun je je laten verfraaien met een uit de vrije hand gezette henna dan wel glitter tattoo of kun je een piercing laten zetten in de mobiele piercing studio, die uiteraard voldoet aan de GGD-voorschriften. Ben je erg moe geworden van alles of wil je de stress van het dagelijks bestaan achter je laten, dan kun je een ontspannende massage ondergaan in de massagesalon.

Nieuw dit jaar is de prachtige Oxygen Lounge oftewel Zuurstof Bar uit Liverpool, waar je je tegoed kunt doen aan pure zuurstof met een smaakje, ook als remedie tegen een kater.

Elders vind je er Indiaanse hoeden, juwelen en kunstnijverheid uit Zuid-Amerika, maar net zo goed een uitgebreid assortiment aan bijzondere dames- en herenkleding, ook voor de grotere maten of Indonesische sarongs, batik sjaaltjes en houtsnijwerk dan wel sieraden en snuisterijen uit Nepal, India en Thailand. En er is een vintage shop met Western laarzen, sneakers, 60-ties overhemden en meer voor een zacht prijsje. Vanzelfsprekend zijn er zonnebrillen in alle soorten en maten te krijgen, maar ook elegante regenlaarsjes voor de dames.

Kortom, wil je even op adem komen van het enerverende programma op de podia, maak dan een wandeling over de markt.

Zelf deelnemen aan de festivalmarkt? Neem dan contact op met Dido Smit (Orange Artist Promotion) via [email protected].