Bospop start dit jaar al op vrijdag!

Traditioneel strijken veel bezoekers al op vrijdag op de camping neer, wel zo gezellig natuurlijk! Na het opzetten van de tent is het tijd voor het eerste feestje. Dit jaar is dat niet alleen in het nachtcafé op de camping maar ook in de tent op het festivalterrein. Vrijdagmiddag kun je vanaf vijf uur het festivalterrein op om te genieten van een avondvullend programma in de festivaltent. De avond staat in het teken van het betere gitaarwerk en de beste cover en tribute bands.

[gdlr_stunning_text background_color=”#f3f3f3″ title=”Gratis toegang voor iedereen!” title_color=”#94d64f” caption_color=”#a0a0a0″]Heb je geen weekendticket voor Bospop? Geen probleem want iedereen is welkom! Ook zonder Bospopticket![/gdlr_stunning_text]


Present Danger
trapt de avond af met de beste Metallica covers. Daarna stapt AC/DC UK het podium op, op weg naar de Highway To Hell. GM All Star Band neemt het stokje over en speelt een hele fijne selectie uit het indrukwekkende oeuvre van Gary Moore. Purpendicular speelt in heel Europa als de Deep Purple coverband. Op de vrijdag van Bospop komen ze ook bij ons bewijzen waarom ze deze titel dragen. We sluiten de avond af met het Nederlandse Parris dat feilloos tapt uit een vaatje Thin Lizzy hits. Want Whiskey In The Jar mag natuurlijk niet ontbreken! Het belooft een hele fijne opwarmer voor het festivalweekend te worden.

Nadat de laatste band om 00:30 uur het podium afstapt gaat het feest natuurlijk gewoon verder in het nachtcafé op de camping. Genoeg redenen dus om een avondje eerder naar Bospop te komen.

Line-up:

17.00: Festivalterrein open
18.00 – 18.50: Present Danger (Metallica)
19.20 – 20.10: AC/DC Uk
20.40 – 21.30: GM All Star Band (Gary Moore)
22.00 – 23.00: Purpendicular (Deep Purple)
23.30 – 00.30: Parris (Thin Lizzy)

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken