OVERNACHTEN OP BOSPOP

Heb je na een dagje Bospoppen geen zin om naar huis te gaan, duik dan je tentje in om heerlijk na te genieten… Je kunt natuurlijk ook een drankje nuttigen in de tent op het horeca terrein naast de camping.
Heb je nog trek in iets lekkers, kijk goed om je heen…. of duik in een van onze tenten waar je je buikje rond kunt eten. Het eten wordt weer voor jullie klaar gemaakt door onze oude vertrouwde vrijwilligers (Handbal vereniging). Dus weer gevarieerde keus voor een goede en betaalbare kwaliteit.

Dus wil je nog nagenieten, kom naar de camping. Onze campings worden geheel beheerd door vrijwilligers die er alles aan doen om het verblijf zo goed en gezellig mogelijk te laten verlopen. Wees vriendelijk en respecteer onze vrijwilligers en mede Bospoppers. De ingang van de camping wordt 24 uur bemand door beveiliging personeel. Op de camping zijn toiletten, wasbakken en douches met warm water aanwezig. Deze voorzieningen zijn 24 uur per dag gratis te gebruiken. Alleen de warme douches kosten per beurt één consumptiebon. Er is een campingwinkel aanwezig op de tent camping.

Voor het bedrag van 20,- euro p.p. krijg je een plekje op de camping voor het gehele weekend.

Let op, kaartjes zijn alleen te koop via: Ticketmaster
Ook indien je een Festipe of Festitent huurt, moet je ook altijd een Bospop Camping ticket hebben.

Onder de knop route vindt je de indeling van het festivalterrein met de campings, altijd handig voor als je even het paadje kwijt bent.

CAMPING OPENINGSTIJDEN & PRIJZEN

De Camping is vanaf vrijdag 13 juli 10:00 uur tot maandag 16 juli 12:00 uur geopend.
Een campingticket kost per persoon 20,- euro (in voorverkoop tot 13 juli excl. reserveringskosten).
Dagkassa: 25,- euro.

Camping tickets zijn alleen te koop via Ticketmaster.

Tickets gelden voor alle leeftijden en zijn het gehele weekend geldig ongeacht het aantal nachten verblijf.

Festitent – kant-en-klare kampeertent

De gemakkelijkste manier om naar een festival te gaan? Met een FestiTent natuurlijk! Laat al je zware spullen gewoon thuis, neem enkel je “festival essentials” mee en geniet op de meest relaxte manier ooit van Bospop.

Boek nu je FestiTent, wij zetten alles voor jou klaar en jij kan zonder aanschuiven, zonder stress en met je vrienden genieten van een drankje.

Surf naar FestiTent.com en boek jouw eigen FestiTent al vanaf €13,50!

Festipi – Slapen in een tipi

Voor de meest optimale festivalbeleving kies je ervoor om te overnachten in de Festipi Village. De Festipi Village staat te poppelen om haar eerste bewoners te mogen verwelkomen. Wordt jij één van onze bewoners tijdens Bospop 2018?

Je hebt de keuze uit de volgende accomodaties: en twee persoons Festipi M, een twee persoons Festipi XL, een Traditionele vijf persoons Tipi, een Traditionele zeven persoons Tipi, een Traditionele negen persoons Tipi of de milieuvriendelijke Kartenten voor twee personen. De Festipi Village is een feest opzich! Wil jij slapen in de Festipi Village? Dat kan al vanaf €8,16 p.p. per nacht.

Meer info & boeken

Roompot bungalow

Boek een weekend bij Roompot Vakantiepark Weerterbergen, op slechts 5,5 km van het festivalterrein (fietsen te huur). Bestel ook direct – zonder servicekosten – je entreekaartjes erbij. Bovendien ontvang je op de dagkaarten ook nog eens € 5,- korting.
Meer informatie & reserveren

Tel. 0900-8810 (€ 0,20 p/m)
Vanuit België: 070- 246011 (€ 0,15 p/m)

CAMPERCAMPING

Camper plaatsbewijs: 30,- euro (in voorverkoop tot 7 juli excl. reserveringskosten).
Dagkassa 35,-(voor de camper, caravan en vouwwagen), dit ticket is ALLEEN voor de plaats.
Alle personen die bij de camper, caravan en vouwwagen horen dienen een Camping ticket te kopen. Het ticket is voor alle leeftijden en het gehele weekend geldig ongeacht het aantal nachten.

APARTE CAMPER / CARAVAN / VOUWWAGEN / MOTOR CAMPING
Met een CAMPERPLAATSTICKET heb je recht op een standplaats op de daarvoor ingerichte Camper Camping. De standplaats is 6 X 7 = 42 m² groot.

Op je standplaats mag je neerzetten:

 • 1 Camper/Caravan/Vouwwagen + 1 (voor)tent op maximaal 6 X 7 = 42 m²
 • 2 motoren + 2 tentjes.

Je auto parkeer je op de parking (dus niét bij je caravan). De parkeerplaatsen voor de campingbezoekers liggen op loopafstand (minder dan 100 meter).
De Camper Camping is alleen voor campers, caravans, vouwwagens en motoren toegestaan (dus NIET voor de gelegenheid omgebouwde busjes, mpv’s, aanhangers of stationwagens)!
Enkel officieel door de RDW als camper/caravan gekeurde voertuigen worden toegelaten.

Je camper/caravan mag een maximale lengte hebben van 9 meter.
Is je voertuig langer dan 9 meter is, mail dan naar [email protected] zodat we hier rekening mee kunnen houden. Ingebouwde tap- en muziekinstallaties zijn niet toegestaan.
Als er caravans achterblijven, worden de kosten voor afvoer verhaald op de eigenaar.

MINDER VALIDEN

Voor mindervalide is een apart stukje camping gereserveerd naast het badhuis en de EHBO. Er is een mindervalide spoeltoilet en douche aanwezig op de MIVA area. Voor meer informatie [email protected]

MOTOR CAMPING

Wie met de motor komt, heeft de keuze:
Óf je koopt een CAMPER PLAATSBEWIJS dat recht geeft op een plek voor: 2 motoren + 2 tentjes op de Camper Camping, je hebt daarbij wel nog een apart campingticket per persoon nodig.
Óf je parkeert je motor in de fietsstalling en verblijft gewoon op de Tent Camping. In dat geval kampeer je dus niet naast je motor.

REGLEMENT VOOR DE CAMPINGS

Over het algemeen zijn wij zeer te spreken over het gedrag van onze campingbezoekers. Iedereen is goedgemutst en wil er een mooi feest van maken. Desondanks zien we ons wel genoodzaakt om regels op te stellen, dit is de enige manier om het leuk te houden voor iedereen! Zet onze vergunning niet op het spel en neem onderstaande regels in acht. Bospop heeft alle terreinen in bruikleen dus gebruik svp de vuilniszak die u bij aankomst ontvangt. Zorg a.u.b., dat het netjes blijft.

 1. AANSPRAKELIJKHEID Bospop kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel. verlies en/of beschadiging van goederen.
 2. AFVAL Houdt de campings schoon en deponeer afval in de containers. Bij de ingang worden vuilnis zakken uitgedeeld.
 3. BARBECUES, alleen aluminium wegwerpbarbecues zijn toegestaan.
 4. CONTROLE: Bij de ingang van de Campings is controle op goederen die niet zijn toegestaan. Deze worden in beslag genomen. Op het festival terrein en op de campings is camerabewaking.
 5. DRANK, je mag een redelijk aantal blikken drank (maximaal 24 stuks) en etenswaren voor eigen gebruik meenemen. Dit is wel verboden op de festivalwei.
 6. DIEPVRIESKISTEN EN KOELKASTEN, zijn verboden. Gekoeld bier verkrijgbaar in 23 cl bekers.
 7. GASINSTALLATIES EN GROTE GASFLESSEN zijn verboden. Alleen eenmalige gasflessen met een maximale inhoud van 450 gram zijn toegestaan.
 8. GLAS, glaswerk is op het gehele terrein verboden en wordt bij de ingang in beslag genomen.
 9. GETTOBLASTERS, zijn verboden en worden in beslag genomen.
 10. HUISDIEREN worden, mede om hun eigen bestwil niet toegelaten op de campings.
 11. HANDEL het is niet toegestaan om zonder toestemming van de organisatie goederen te verhandelen op het Bospop-festivalterrein, de campings of de parkeerterreinen.
 12. ROKEN, de horeca tenten zijn een werkplek en daarom rookvrij.
 13. STROOM, er zijn geen stroomaansluitingen aanwezig, Aggregaten zijn verboden.
 14. TOEGANGSLEEFTIJD, personen onder de 16 jaar hebben alleen maar toegang onder begeleiding van een verantwoordelijke meerderjarige. Minderjarige betalen overal de regulaire entreeprijs.
 15. VUUR is gevaarlijk, helemaal met zoveel tenten bij elkaar. Open vuur is dan ook ten strengste verboden. Hierop wordt streng toegezien ook door camera’s en ook ‘s nachts.
 16. NIET NALEVEN REGLEMENT, kan verwijdering van het Campingterrein tot gevolg hebben.
  U dient te allen tijde de aanwijzingen van de Camping Stewards op te volgen.

CAMPINGWINKEL, OPLAADPUNT TELEFOON & LOCKERS

Ook dit jaar is op de Bospop camping weer de winkel van FestivalNeeds te vinden. Dit betekent niet alleen dat het jullie nergens aan ontbreekt op de camping, maar ook dat je alles wat je nodig hebt vooraf al kunt bestellen. Eenmaal op de camping ligt je bestelling dan op je te wachten.

Heb je al je kampeerspullen al? Ook dan is het interessant om even bij de winkel van FestivalNeeds te gaan kijken. Naast de verkoop van campingspullen kun je hier namelijk ook:

 • Telefoon opladen
 • Luchtbed opblazen
 • Locker huren
 • Informatiebalie.

Klik hier om naar de FestivalNeeds webshop te gaan: www.festivalneeds.com

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken