Route

WAAR IS BOSPOP 2017?

Bospop vindt in 2017 plaats op dezelfde locatie als vorig jaar nabij de A2 bij Weert Noord.

AUTO’S

Ons festivalterrein ligt praktisch naast de A2. Het maakt daarom geen verschil uit welke richting je komt. Op de A2 wordt parkeren en camping door middel van matrix borden en gele tekstborden aangegeven. Volg de aanwijzingen, dan bent u snel op Bospop.

KISS ‘N RIDE (halen en brengen) vanaf de A2: neem afrit 39 – Nederweert en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.

Vanuit Weert wordt camping en parkeren aangegeven op gele borden met route letters. Voor KISS ‘N RIDE (halen en brengen) volg de route “K” op de gele borden. Wij adviseren je echter zoveel mogelijk met de fiets te komen.

PARKEREN

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en deze worden duidelijk aangegeven middels borden. Volg deze borden en gebruik geen navigatie. Volg de instructie’s van onze verkeersregelaars ten alle tijden op. Ook de route naar de parkeerplaatsen en campercamping/camping staat aangegeven op de bebording.

OPENBAAR VERVOER & BOSPOP-PENDELBUSSEN

Het station ligt op ruim 45 minuten lopen van het festival terrein. Er zullen echter regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van het festivalterrein. Ook van en naar vakantiepark de Weerterbergen rijden bussen. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur á € 2,- per persoon, gepast betalen aub.

Zoals voorgaande jaren rijden er tijdens Bospop pendelbussen, nadere informatie over de precieze tijden volgen spoedig.

OVERIGE (EIGEN) GEREGELD BUSVERVOER

Bussen vanaf 9 personen dienen te parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen centrum noord, Deze route is aangegeven met borden.
Om deze parkeerplaats snel te bereiken neemt men vanaf de A2 afrit 39 – Nederweert en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.

Het festival is te bereiken door hier over te stappen op de Bospop-pendelbus naar het festivalterrein. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur. Alleen Bussen van Horn Tours kunnen tot op het festivalterrein komen.

OPSTAPPLAATS TAXI’S

Opstapplaats Taxi’s naar station Weert en vakantiepark De Weerterbergen aanwezig op festivalterrein, volg hiervoor de borden op het festival terrein.

Door Bospop goedgekeurde taxibedrijven kunnen gebruik maken van de taxistandplaats bij het festivalterrein.
Taxi bedrijven kunnen zich aanmelden bij [email protected]
Dan word een sticker verstrekt waardoor alleen toegang mogelijk is.

FESTIVALTERREIN

Onderstaande schets geeft een beeld van ons festivalterrein en de looproutes naar de camping. Alle area’s liggen op een kleine loopafstand (<80 meter) naast elkaar.

plattegrond-bospop-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de afbeelding om de plattegrond van Bospop 2016 te downloaden

AANVULLENDE VERKEERSINSTRUCTIES RONDOM WEERT

Tijdens Bospop is o.a. de Eindhovenseweg afgesloten, dit zal verkeerhinder opleveren. Voor inwoners rondom Weert hebben we aanvullende instructies beschikbaar op www.bospop.nl/verkeersomleidingen.