Verkeersomleidingen tijdens Bospop 4 t/m 11 juli

Om het verkeer van en naar Bospop in goede banen te leiden, worden de afrit 38 Weert-Noord en de Eindhovenseweg afgesloten. Dit gebeurt al tijdens de opbouw op dinsdagavond 4 juli vanaf 20.00 uur tot aan het opruimen op dinsdagmiddag 11 juli 17.00 uur. U kunt dan geen gebruik maken van deze wegen.

Tijdens de ochtendspits op 5, 6, 7, 10 en 11 juli leidt de afsluiting tot extra verkeersdrukte op het knooppunt A2 Nederweert – Ringbaan Noord. Houd rekening met een omleiding en extra reistijd. Vermijd indien mogelijk de spits.

Afsluiting A2 afrit 38 Weert-Noord en Eindhovenseweg

Van dinsdagavond 4 juli 20.00 uur tot en met dinsdagmiddag 11 juli 17.00 uur zijn A2 afrit 38 Weert-Noord en de Eindhovenseweg volledig afgesloten voor het verkeer naar Weert. Het knooppunt Weert-Noord wordt alleen gebruikt voor de afwikkeling van het verkeer naar Bospop. U kunt dus niet verder richting Weert rijden. Mensen die het viaduct oprijden, kunnen richting het parkeerterrein van Bospop rijden of worden doorgestuurd naar de A2 afrit 39 Nederweert.

Omleiding vanuit Weert

Verkeer vanuit Weert en omgeving richting de A2 zal omgeleid worden via knooppunt 39 Nederweert. Op de Ringbanen kunt u de vooraankondiging en de omleiding op de gele borden zien.

Verkeershinder op 5 t/m 11 juli

De verkeerslichten op de Ringbaan-Noord worden aangepast om meer verkeer vanuit Weert te kunnen verwerken. Dat voorkomt niet dat er verkeershinder optreedt.
Tijdens de ochtendspits op 5, 6, en 7 juli tussen 7.00 en 9.00 uur ontstaat verkeershinder op het kruispunt Ringbaan-Noord – A2 knooppunt 39 Nederweert.
Ook tijdens de ochtendspits op maandag 10 en dinsdag 11 juli tussen 7.00 en 9.00 uur is er verkeershinder op het kruispunt Ringbaan-Noord – A2 knooppunt 39 Nederweert.
Dinsdagavond 11 juli zijn tijdens de avondspits de A2 afrit 38 Weert-Noord en de Eindhovenseweg weer open.

Mijd de spits

Tijdens de ochtendspits van woensdag 5, donderdag 6, vrijdag 7, maandag 10 en dinsdag 11 juli moet u langer wachten om de A2 te bereiken. Vrijdag 7 juli wordt sowieso een dag waarop er veel file zal staan rondom de A2. U kunt deze file mijden, door op andere tijden te reizen, alternatieve routes te kiezen, thuis te werken of de trein te pakken. Hiermee kunt u uzelf veel file besparen.

Fiets- en voetgangersoversteek Eindhovenseweg – Hushoverweg

Van vrijdag 7 juli 08:00 uur tot maandag 10 juli 08:00 uur is voor fietsers en voetgangers niet mogelijk om over te steken bij de verkeerslichten Eindhovenseweg – Hushoverweg.
Deze aansluiting is dan afgesloten om het verkeer van en naar het Bospop terrein in goede banen te leiden.
Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van het viaduct op de Floralaan om de Eindhovenseweg over te steken.