Succesvolste Bospop ooit

Bospop 2016 gaat de boeken in als succesvolste editie van Bospop in haar inmiddels 36 jarig bestaan. Maar liefst 50.000 bezoekers wisten de festivalwijde aan de A2 Noord in Weert te vinden voor het gratis vrijdagavondprogramma met tribute bands of natuurlijk het traditionele Bospop weekend op zaterdag en / of zondag.

Met bovendien het fantastische weer, geen incidenten en de vele positieve reacties van onze bezoekers, mogen we oprecht spreken van de succesvolste editie ooit.

De afbouw nadert inmiddels ook zijn voltooiing, direct na hekkensluiter Kensington ging de afbouwploeg aan de slag. Zoals het er nu voor staat, zal het festivalterrein donderdag in haar oorspronkelijke staat worden opgeleverd. Een prachtig staaltje werk van onze fantastische groep vrijwilligers die gezamenlijk de voorbereidingen, de opbouw, het festival en nu tenslotte de afbouw verzorgt hebben. Een dankwoord is dus wel op zijn plaats voor iedereen die aan Bospop meegewerkt hebben: BEDANKT!

Ook een speciaal woord van dank natuurlijk ook aan onze (trouwe) Bospop bezoekers, samen met jullie hebben we er weer een geweldig succes van gemaakt! We kunnen nu al niet wachten op editie 2017 die op 8 & 9 juli zal plaatsvinden.

Op de foto & video pagina kun je nog even nagenieten van alle beelden die tijdens Bospop geschoten zijn. We vinden het daarnaast leuk om op Facebook te horen wat jullie van Bospop 2016 vonden.

See ya @ Bospop 2017 – 8 & 9 juli 2017

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken