Toestand festivalterrein & parkeren

De laatste dagen hebben we regelmatig de vraag gekregen hoe ons festivalterrein erbij ligt. Op dit moment is het festivalterrein nog volop in opbouw maar het festivalterrein is komend weekend prima toegankelijk.

Er wordt zo min mogelijk op de festivalweide gereden om ervoor te zorgen dat het terrein ook intact blijft. Het terrein is daarnaast op sommige plekken nog drassig, maar daar wordt hard aan gewerkt. De weersvoorspellingen voor het weekend zien er goed uit met een blauwe lucht en een mooie festivaltemperatuur. Omdat er de laatste weken echter zo veel regen is gevallen is het wel handig als je zowel je zonnebrand als stevige waterdichte schoenen mee neemt. En vergeet ook geen zeiltje voor onder je tent of bijvoorbeeld een vuilniszak om lekker droog op te zitten.

Parkeren dagbezoekers
Door het slechte weer van de laatste weken is een groot deel van onze parkeerplaatsen aan het veld helaas niet bruikbaar. Ter vervanging hiervan hebben we verharde parkeerplaatsen elders binnen de gemeente Weert beschikbaar waar wij toezicht zullen houden. Volg hiervoor de aanwijzingen op de borden. De afstand tot het festivalterrein is 3 kilometer en hiervoor zetten we gratis pendelbussen in (hou wel rekening met een iets langere reistijd).

Parkeren campingbezoekers
De camping en parkeerplaatsen voor de campingbezoekers zijn gewoon toegankelijk.

Kom met het openbaar vervoer
Kun je met de trein, pendelbus (vanuit diverse Limburgse en Brabantse steden) of met de fiets komen, dan raden we je sterk aan dit te doen. Vanaf het station in Weert rijden pendelbussen waarmee je praktisch voor de ingang afgezet wordt. De pendelbussen vanuit o.a. Eindhoven, Helmond, Roermond, Venlo, Sittard, Maastricht, Heerlen, Kerkrade en Landgraaf zetten je eveneens voor de deur af, kosten slechts € 15,- voor een retour en bieden je de mogelijkheid om tot het einde te blijven (de laatste trein vertrekt al rond 23.30, de bussen rijden pas om 01.00 en 03.00 terug). Dit zijn de gemakkelijkste manieren om naar Bospop te komen.

Hoe je ook komt, het belooft een fantastisch festivalweekend te worden met mooi weer!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken