Alle antwoorden op de vragen van vandaag

Vraag 1: Deze albumhoes van een act die op Bospop stond, is bewerkt. De naam en titel zijn weggehaald. Welke act zoeken we?

Antwoord 1: INXS

Vraag 2: Welke gitarist, producer en schrijver scoorde grote hits in de laatste jaren met o.a. Daft Punk en Pharrell Williams?

Antwoord 2: Nile Rodgers

Vraag 3: Claw Boys Claw heeft met Peter te Bos een zanger/frontman die naast een mooie muzikale carriere ook op een ander vlak zeer succesvol is. Wat doet hij nog meer?

Antwoord 3: Grafisch Ontwerper

Vraag 4: Scooby Snacks is het bekendste nummer van The Fun Lovin’ Criminals. In het nummer hoor je onder andere een fragment uit een beroemde film. Welke film?

Antwoord 4: Pulp Fiction

Vraag 5: De blazersectie van welke band die op Bospop speelde was te horen op platen van o.a. Huey Lewis & the News, Santana, Heart en vele anderen?

Antwoord 5: Tower of Power

Vraag 6: The Black Crowes scoorde misschien wel hun grootste hit met een cover, Hard Too Handle. Welke soul gigant bracht het origineel uit?

Antwoord 6: Otis Redding

Vraag 7: De zanger van de Nederlandse band ‘Silkstone’ zien we jaren later terug als een van de kandidaten bij ‘The Voice of Holland’. Hoe heet deze zanger?

Antwoord 7: Niels Geusebroek

Vraag 8: TOTO heeft in de loop van jaren een hoop lead zangers gekend. Wie is er daar NIET een van?

Antwoord 8: Simon Phillips

Vraag 9: Fiction Plane maakte kortstondig furore in de muziekgeschiedenis. In hun gelederen ‘de zoon van’ een bekende zanger. Van wie ook al weer?

Antwoord 9: Sting

Vraag 10: Wat was de oorspronkelijke artiestennaam van Lenny Kravitz?

Antwoord 10: Romeo Blue