Beleef Bospop op niveau!

Bent u op zoek naar een andere manier van netwerken of wilt u uw klanten eens echt verrassen? Ons Skydeck biedt u een fantastische mogelijkheid om het echte ‘’Bospop-gevoel’ te ervaren. En dan ook nog eens op niveau!

De trend om business & pleasure met elkaar te combineren, krijgt steeds meer vaste vorm, dus ook op festivals. Daarom introduceert Bospop deze komende editie voor het tweede jaar het Skydeck. In een high-end entourage kunt u samen met vrienden en/of klanten genieten van een geweldig festival. Bospop staat bekend om zijn ongedwongen en gezellige sfeer. Deze sfeer treft u ook op ons Skydeck, Vanaf het grote balkon heeft u een fantastisch uitzicht over het festivalterrein en op het hoofdpodium.

Tevens geeft de toegang tot het Skydeck natuurlijk ook toegang tot het festivalterrein, zodat u ook op het terrein het festival kunt beleven. Op het Skydeck wordt u verwend met de lekkerste hapjes geserveerd door cateraar Ria Joosten, uiteraard is alles all-inclusive.

Een Skydeck ticket kost € 269,- excl. € 3,- bespreekkosten per dag (zaterdag of zondag) of € 500,- voor het gehele weekend.

Wilt u meer informatie? Mail dan naar: [email protected] of koop direct uw all-inclusive Skydeck ticket online bij TicketMaster.