Zonnige start voor Bospop!

Het is stralend weer, het veld ligt er mooi bij en Bospop gaat een prachtige dag tegemoet. Vandaag kunnen we natuurlijk heerlijk van het zonnetje genieten, maar let wel op jezelf en op elkaar in dit warme weer. Smeer jezelf regelmatig in met factor 30 of hoger, zet een petje op en drink genoeg water vandaag. Bezoekers mogen een leeg waterflesje zonder dop meenemen, om te kunnen vullen aan de waterpunten op het festivalterrein.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor vandaag, al moet je wel snel zijn want ruim 90% is al verkocht! Kaarten zijn alleen nog maar te verkrijgen aan de dagkassa vandaag. Het programma van Bospop 2018 biedt dit jaar voor elke muziekliefhebber wat wils. Het terrein kent twee podia en uiteenlopende eetgelegenheden. En ook de Crossroads Area is weer ingericht om even te relaxen. Er is voldoende zitgelegenheid en je kunt er onder andere heerlijke cocktails krijgen.

Vrijdag familiedag
Gisteravond werd de 38e editie van Bospop wederom afgetrapt met een gratis toegankelijke avond vol muziek en gezelligheid. Op het veld was het gezellig druk, waarbij zowel onze volwassen, als onze kleinste gasten het ontzettend naar hun zin hadden.

Albumsigning Brian Griffin
Op zaterdag en zondag zal Brian Griffin van 13:00u – 15:00u aanwezig zijn in de Crossroads Area om albums te signeren. Dus heb je wat van zijn werk thuis liggen: breng het mee naar Bospop en neem het gesigneerd weer mee naar huis!

Treinen
In het weekend van 14 en 15 juli voert de NS werkzaamheden uit tussen Eindhoven en Weert. De intercity’s rijden hierbij volgens de normale dienstregeling. De stoptreinen rijden niet: hiervoor worden stopbussen ingezet.

Op maandag 16 juli rijden er geen treinen tussen Eindhoven en Roermond. Ook de intercity’s rijden aanstaande maandag niet. Houd in allebei de gevallen rekening met extra reistijd.