Op naar Bospop 2020!

De laatste tentjes zijn inmiddels afgebroken en we kunnen terugkijken op een zeer geslaagd Bospop weekend. De drukste editie tot nu toe met meer dan 60.000 bezoekers verdeeld over drie dagen. Een weekend vol hoogtepunten met optredens van o.a. James Morrison, Toto, Daryl Hall & John Oates, Skunk Anansie, John Fogerty, Foreigner, Rowwen Hèze en Joe Jackson.

Tot onze grote spijt moest Sting op doktersadvies zijn optreden op Bospop op het laatste moment afzeggen. Zijn team en spullen waren al aanwezig op Bospop en alles stond er klaar voor maar helaas bleek zondagmiddag dat Sting nog niet voldoende was hersteld om te kunnen optreden. Desondanks is de laatste dag op een feestelijke wijze afgesloten met een memorabel optreden van Nile Rodgers & Chic die het volledige veld aan het dansen kreeg.

We willen al onze bezoekers, vrijwilligers en leveranciers bedanken voor een geweldig weekend! Op naar volgend jaar en op naar 40 jaar Bospop! Zet alvast een groot kruis in je agenda voor 2020 op 10, 11 & 12 juli voor onze jubileum editie Bospop 2020.

Nog even nagenieten, bekijk dan de foto’s op onze Media pagina!

Benieuwd wat andere pers over ons schreef?

En ten slotte, het ED verwoordde het in de krant fantastisch: “Minister Grapperhaus wil minder festivals zei hij deze week. Van Bospop blijft hij af. Anders sturen we The Police. Griep of geen griep.”. Daar kunnen wij ons helemaal in vinden 🙂