VOORVERKOOP START ZATERDAG OM 10 UUR & LAATSTE INFO

Wil jij ook Snow Patrol, Sting, John Fogerty, Skunk Anansie, Nile Rodgers & Chic, Foreigner, Richard Ashcroft, Kodaline, The Specials of een van de vele andere bands van Bospop 2019 zien? De voorverkoop start aanstaande zaterdag om 10 uur via TicketMaster en onze lokale voorverkoopadressen. Zorg dat je erbij bent!


Camping

Wist je trouwens dat de camping donderdag 11 juli om 19 uur al open gaat? Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden (kamperen op de camping of campercamping, compleet ingerichte Festipi’s en Festitenten of een luxe bungalow op Vakantiepark Roompot) op onze overnachtingspagina.

Bospop extra toegankelijk voor mindervaliden
Ook dit jaar maakt Bospop dankbaar gebruik van de hulp van Inter, een specialist in de begeleiding van mindervaliden. Wanneer gewenst kan een mindervalide bezoeker van Bospop zich aanmelden voor begeleiding van de parkeerplaats via een verhard pad naar de campingplaatsen direct naast de sanitaire voorzieningen en van daaruit naar de entree voor controle en naar het mindervaliden podium. Mindervaliden die gebruik willen maken van de extra service kunnen zich binnenkort aanmelden via deze website.