Wijnen van Sting op Bospop & win een gesigneerd wijnpakket

Bij “Message in a bottle” denkt iedereen natuurlijk meteen aan de alom bekende monsterhit van Sting. Dat Sting niet alleen een bijzonder muzikant maar ook een bijzondere persoonlijkheid is, bewijst hij met zijn 2de passie: wijnen. Niet verwonderlijk dat de muzikant dan ook een ander type message in a bottle heeft ontwikkeld in de vorm van heerlijke Toscaanse wijn van zijn eigen wijngaard Il Palagio in de Chiantistreek (Italië).

Tijdens het weekend van 12, 13 & 14 juli zullen de wijnen van Sting geserveerd worden op het Skydeck van Bospop door de importeur Pane e Vino uit Breda. Gedurende het hele weekend kunnen Skydeck bezoekers exclusief genieten van de verfrissende biologische wijnen van Sting. Geserveerd worden: de witte en rode variant van Message in a Bottle, de rode elegante Chianti: When we dance, en een frisse Beppe Rosato.

De Sting wijnen zelf proeven

Geen Skydeck kaarten maar toch de wijnen van Sting proeven? Wij hebben de oplossing, bestel nu het Bospop wijnpakket voor thuis met de lekkerste wijnen van Sting. We doen er ook een prachtige foto van zijn optreden op Bospop 2019 bij als uniek aandenken. Meer info & bestellen: https://www.paneevino.nl/nl/29-bospop-en-sting 

Win een exclusief gesigneerd wijnpakket

Met Sting op Bospop en natuurlijk zijn wijnen op het Skydeck, doet zich een unieke kans voor. Laten we nu een exclusief wijnpakket van de oud leadzanger van The Police ontvangen hebben die hij tijdens Bospop zal signeren.

Jij kunt dit exclusieve gesigneerde wijnpakket van Sting winnen via onze Facebook actie. Ga snel naar de Facebookpagina van Bospop en doe mee!

 

Over de wijnen

In 1997 kochten Sting (Gordon Sumner) en z’n vrouw Trudie Styler het landgoed “Il Palagio”, zo’n 45 minuten ten zuidoosten van Florence. Wat begon als een vakantiehuis, om de zomer met familie en vrienden in privé sfeer door te brengen, groeide in de loop der jaren uit tot een schitterend domein met een eigen productie van biodynamische wijn, olijfolie en honing.

Het geheim van al deze heerlijke wijnen? Muziek, natuurlijk muziek. Sting heeft het zelfs meerdere keren bekend: als hij de vaten met wijn in zijn wijnkelder bewondert, zingt hij ze graag zachtjes toe. Proef zelf op het Skydeck tijdens Bospop of via het Bospop wijnpakket of dit heeft gewerkt…