Raadpop 2020 met Racoon, Di-rect & Maan

5 & 6 juni – Nederweert – Raadhuisplein

In het weekend van 5 en 6 juni vindt op het Raadhuisplein in Nederweert de 6de editie van Raadpop plaats met top Nederlandse bands als Racoon, Di-Rect en Maan. Raadpop (Nederweert) en Bospop (Weert) maken deze editie samen mogelijk. In afwijking van voorgaande jaren zal op vrijdag 5 juni een line up gehost worden door Bospop, voor dit programma wordt entree gevraagd. Dit in tegenstelling tot de gratis toegankelijke zaterdag van Raadpop.

Op vrijdag 5 juni gaat het terrein om 15.30 uur open en start het programma om 16.30 uur met de jaren’70 en ’80 tributeband FEVER OF LIFE met hits van o.a. The Beatles, Rolling Stone, Steely Dan en Status Quo. Daarna is het de beurt aan de THE HILLBILLY MOONSHINERS gevolgd door de talentvolle NONA met haar negenkoppige band, inclusief blazers. NONA stond met haar catchy popsongs al op grote festivals als Parkpop, Bospop en Down the Rabbit Hole. Dit jaar wordt daar North Sea Jazz aan toegevoegd. De klappers van de dag zijn de mannen van RACOON en DI-RECT. Racoon zal ongetwijfeld haar huidige hitsingle Het Is Al Laat Toch laten horen en verder putten uit haar bekende repertoire zoals No Mercy, Love You More en Oceaan. Di-rect zal alle rockregisters opentrekken waarbij o.a. de hits Times are Changing, This Is Who We Are en Inside My Head niet zullen ontbreken.

De tickets kosten € 27,50 (geen bespreekkosten) in de voorverkoop en € 35 aan de dagkassa (indien voorradig). De voorverkoop start op zaterdag 15 februari 2020 om 10:00 uur. Ga voor tickets naar de site op www.raadpop.nl.

Zaterdag is de entree gratis en start het programma om 17 uur (open om 16 uur) met de hitgevoelige muziek van SANDY BLOOM & BAND, gevolgd door RIVALS. Deze jongens zijn besmet met het Kensingtonvirus en spelen al hun hits tot in de finesses na. Vervolgens beweegt het programma in de professionele richting met THE OVERSLEPT, RILAN & THE BOMBARDIERS en als absolute uitsmijter MAAN. Poprockband The Overslept had succes met Stolen Car en Save Our Souls. Rilan en zijn band had een hit met Walking on Fire en zal het festivalterrein met zijn rock ’n soul in hogere sferen brengen. Hoogtepunt is de populaire MAAN die de dag zal afsluiten. Maan is de laatste 2 jaar als een komeet in de Nederlandse popwereld omhoog geschoten na het winnen van The Voice of Holland in 2016. Nog pas enkele dagen geleden won Maan een Edison muziekprijs voor Beste Pop Single van 2019. De songs Zo Kan Het Dus Ook en vooral Ze Huilt Maar Ze Lacht maakte indruk. Maan sluit zaterdag 6 juni het programma van deze gratis dag af.

Raadpop powered by Bospop
Wanneer: 5 & 6 juni 2020
Waar: Raadhuisplein Nederweert
Start voorverkoop: zaterdag 15 februari om 10:00 uur
Website: www.raadpop.nl