Sting, Lionel Richie, Kensington en nog veel meer naar jubileum editie van Bospop

KAARTVERKOOP START ZATERDAG 14 DECEMBER OM 10 UUR

De eerste vijfentwintig namen voor het veertigjarig jubileum van Bospop zijn een feit. Dit jaar kent Bospop weer drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia. De headliners van Bospop 2020 zijn niemand minder dan Sting, Lionel Richie en Kensington. Verder staan volgend jaar o.a. ook Melissa Etheridge, Joe Bonamassa en Beth Hart op het podium in Weert. De 40ste editie van het festival vindt plaats op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli 2020 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop start zaterdag 14 december om 10.00 uur via bospop.nl en www.ticketmaster.nl.

Tijdens de huidige My Songs-tournee zijn Sting zijn grootste hits te horen, inclusief nummers die hij ooit opnam als lid van The Police. Als zijn werk met die band en zijn soloplaten bij elkaar opgeteld worden, heeft de Brit bijna honderd miljoen albums verkocht in zijn indrukwekkende carrière. Weinig muzikanten hebben dan ook zoveel hits op hun naam staan als Sting: van Every Breath You Take en Roxanne tot Englishman In New York en Fields Of Gold. In Weert worden deze en vele andere klassiekers dit jaar live uitgevoerd door een van de succesvolste artiesten aller tijden!

Met meer dan honderd miljoen verkochte albums en een hele reeks awards heeft Lionel Richie eigenlijk al lang geen introductie meer nodig. Toch even een kleine samenvatting: de zanger begon zijn carrière als lid van de groep Commodores, waarvoor hij de prachtigste ballads schreef in de jaren zeventig. In de volgende decennia bestormde hij als solo-artiest de hitlijsten met nummers als HelloAll Night Long (All Night)Say You Say MeDancing On The Ceiling en talloze andere songs die nog steeds in ons collectieve geheugen gegrift staan. Dat wordt meezingen tot we geen stem meer over hebben.

Kensington is inmiddels een fenomeen in eigen land. De mannen weten als geen andere Nederlandse band de Ziggo Dome vol te krijgen en plat te spelen. Dit jaar deden ze dat maar liefst drie avonden achter elkaar! Met hun vijfde album Time, de opvolger van het succesvolle Control uit 2016, hebben ze er weer ijzersterke songs bij die ook live heerlijk klinken. De band trok zich terug in de Canadese bossen om aan de nieuwe nummers te werken en vond daar de rust om eens stil te staan bij het succes van de afgelopen jaren en terug te gaan naar de basis van de muziek van Kensington: lekkere stadionrock die staat als een huis.

Tot nu toe bevestigd:
Vrijdag:
Sting, Melissa Etheridge, The Revolution, White Lies, Jett Rebel, The Record Company

Zaterdag:
Lionel Richie, Joe Bonamassa, De Dijk, Heather Nova, Natasha Bedingfield, Stahlzeit, Tim Montana, Gin Lady

Zondag:
Kensington, Beth Hart, Passenger, BLØF, Seasick Steve, Walter Trout Band, Allman Betts Band, Yola, Larkin Poe, The Steel Woods, Robert Jon & The Wreck

Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Ook dit jaar start Bospop op vrijdag en kent het festival drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden.

Stichting Bospop en MOJO presenteren

BOSPOP 2020
Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli 2020| Evenemententerrein A2 Weert Noord

Dagkaarten: € 75 (excl. € 3 servicekosten)
Zaterdag en Zondag ticket: € 130 (excl. € 3 servicekosten)
Vrijdag, Zaterdag en Zondag ticket: € 175 (excl. € 3 servicekosten)
Campingticket: € 30 pp (excl. € 3 servicekosten)
Campertickets: € 50 (excl. € 3 servicekosten)
Parkeerticket € 10/dag (excl. € 3 bespreekkosten)
Groepskorting: bij de online aankoop van 10 tickets krijg je het 11de ticket gratis.

Bospop wordt mede mogelijk gemaakt door Radio 10 en Lust For Life.

Meer info over Bospop vindt je op: bospop.nl. De kaartverkoop start zaterdag 14 December om 10 uur via: bospop.nl en www.ticketmaster.nl of 0900 – 300 1250 (60 cpm).