OPTREDEN RAG’N’BONE MAN BOSPOP 2022 GEANNULEERD

Rag’n’Bone Man heeft helaas laten weten vandaag niet naar Bospop te kunnen komen om medische redenen. Ter vervanging zal Jett Rebel optreden op de Mainstage van 18:30u tot 19:30u, en zal Neal Francis, naast zijn optreden op zaterdagmiddag, van 16:30u tot 17:30u een extra optreden geven op het oude tijdslot van Jett Rebel op de Mainstage op de vrijdag.

JETT REBEL
Sinds hij in 2013 zijn eerste ep uitbracht, is het heel snel gegaan met Jelte Steven Tuinstra, oftewel Jett Rebel. Hij is inmiddels niet meer weg te denken van de Nederlandse podia – er zijn weinig plekken waar de multi-instrumentalist níet heeft opgetreden.De shows van Jett Rebel zijn shows zijn altijd een kleurrijk feestje. Hoe kan het ook anders met zijn aanstekelijke poppy rock en het motto uit de song Tonight: “It’s no fun when the girls aren’t dancing!”

NEAL FRANCIS
Als je je ogen dicht doet en luistert naar de klanken van Neal Francis, dan hoor je wellicht het geluid van weleer. En dat kan kloppen, want Neil haalt veel inspiratie uit de meesters van de funk en soul en gebuikt dit om zijn eigen verhaal te vertellen. Het begon ooit allemaal met een stoffige Dr. John LP die hij kreeg van zijn vader en zijn liefde voor de boogiewoogie piano en op zijn achttiende tourde hij al met de zoon van Muddy Waters. BBC Radio 6 noemde hem de reïncarnatie van Allen Toussaint.

Dit jaar staat Neal Francis dus 2x op Bospop, en dat is welverdiend!

Bekijk op onze programmapagina hoe de nieuwe timetable eruit ziet.