TWEEDE BOSPOPDAG VAN START

Ook vandaag zijn de festivalpoorten weer geopend voor onze lieve Bospoppers, en de eerste optredens klinken alweer over het veld. Het belooft vandaag weer een mooie dag te worden met optredens van artiesten als De Dijk, Passenger, Steve Vai, Amy MacDonald en natuurlijk Sting!

NOG GEEN KAARTJES?

Er zijn nog steeds (online) tickets te verkrijgen voor zaterdag 9 juli. Haal je dagtickets voor de zaterdag online via Ticketmaster of aan de dagkassa in het 24-uurs gebied naast de festivalingang. Online kost een dagticket € 80,- (excl. €3,- bespreekkosten), en aan de dagkassa kost een dagticket € 90,-

 

WEER

Het wordt vandaag overwegend bewolkt met af en toe een buitje en lekker warm met ongeveer 20 graden. De inpaklijst voor vandaag: een klein flesje zonnebrand, een poncho tegen de regen en een vestje tegen de kou in de avond.

 

BESCHIKBAARHEID KLUISJES

Er nog slechts beperkte hoeveelheid kluisjes beschikbaar. Neem zo weinig mogelijk spullen mee die niet mee het festivalterrein op kunnen, of onhandig zijn om bij je te houden. Indien je met de auto naar Bospop komt, kun je je spullen eventueel (onbeheerd) achterlaten in je auto. Laat waardevolle spullen thuis en laat deze niet in je auto achter.

 

TIMETABLE