VOOR DE LAATSTE KEER DIT JAAR

Pak je leukste outfit uit de kast of uit je tent om je nog één keer uit te dossen voor Bospop. De eerste Bospoppers staan alweer op het terrein te genieten van onze artiesten en elkaar. Tot zo!

SIGNEERSESSIE SLOPER

Om 15:15u zal Sloper een signeersessie geven in de Lust for Life stand aan de rechterkant van de Mainstage. Kom lang om een handtekening en merchandise te scoren! Sloper ontstond toen bevriende drummers Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en Mario Goossens (Triggerfinger) samen een aantal covers opnamen en tijdens de jamsessie die volgde hun drumstellen flink sloopten. Het duo breidde zich uit naar een kwartet en die zul je alle 4 terug zien bij de Lust for Life stand zondagmiddag.

 

WEER

Vandaag wordt het overwegend bewolkt met aan het einde van de dag een lekker zonnetje. Het koelt flink af vanavond, dus vergeet vooral niet om een lekker warm vest mee te nemen zodat je niet in de kou komt te staan vanavond.

 

TICKETS TE KOOP AAN DE DAGKASSA

Er zijn nog kaartjes te verkrijgen aan de dagkassa. Deze vind je naast de festivalingang in het 24-uurs gebied. De dagkassa zal geopend zijn tot 00:30u vannacht. Een kaartje voor de zondag kost €90,-