Tickets Bospop 2022

Blijven dagtickets, combitickets, campingtickets en campertickets allemaal geldig voor Bospop 2022?

Ja. Deze blijven allemaal geldig voor Bospop 2022.

Wat moet ik doen als ik mijn ticket(s) van een voorgaand jaar wil gebruiken voor de editie van 2022?

Gekochte tickets voor Bospop 2020 & 2021 blijven geldig voor Bospop 2022. Hiervoor hoef je verder geen actie te ondernemen.

Ik had kaartjes gekocht voor Bospop toen Sting nog op vrijdag op zou treden. Kan ik dit omwisselen voor een kaart op de zaterdag?

Ja, neem hiervoor contact op met de Ticketmaster service desk als je je kaart via het officiële online verkoopkanaal gekocht hebt.

Heb je toegangskaart in 2020 gekocht bij de Jumbo spaaractie in Weert e.o. neem dan contact met ons op via [email protected]

Wat is de nieuwe datum voor Bospop 2022?

Bospop 2022 zal plaatsvinden in het weekend van 8, 9 en 10 juli.

Hoe kan ik een kaartje kopen voor Bospop 2022?

Tickets voor Bospop 2022 te koop bij Ticketmaster en de lokale verkoopadressen. Meer informatie

Hoeveel kosten parkeertickets?

De parkeerkaarten kosten €10,- voor een dagkaart en €20,- voor een weekendkaart (geldig van woensdag 6 juli t/m maandag 11 juli) en kunnen via TicketMaster vooraf gekocht worden.

Ik kom alleen naar het concert van Kings of Leon. Hoe zit het dan met parkeren?

Kom je alleen voor het Kings of Leon concert, koop dan je parkeerkaart via de Kings of Leon verkoop bij TicketMaster.

Wil je gebruik maken van de Bospop camping om te overnachten, koop dan een campingticket bij de Bospop TicketMaster verkoop. Onze Bospop camping is reeds vanaf woensdag om 14.00 uur geopend.

Extra concert Kings of Leon

Wanneer vindt het concert plaats?

Het concert zal plaatsvinden op donderdag 7 juli om 17:15u.

Is het concert onderdeel van Bospop?

Nee, het concert staat los van het festival zelf. Het vindt alleen op hetzelfde festivalterrein plaats.

Kan ik met mijn Bospop 2022 kaartje automatisch toegang krijgen tot het concert?

Nee, het concert staat los van het festival. Als je naar het concert wilt, zul je hier apart een kaartje voor moeten kopen. Meer info over Kings of Leon op de Mojo website >>

Hoe kan ik een kaartje kopen voor het concert?

Bezoek de Mojo pagina van het Kings of Leon concert voor meer info & ticketverkoop.

Wat kost een kaartje voor het concert?

Je kunt al naar het concert vanaf €66,08 (inclusief servicekosten).

Hoe laat begint het concert?

Het concert zal beginnen om 17:15u op donderdagmiddag. Het terrein zal om 16:30u open gaan.

Gaat de Bospop camping nu ook eerder open?

Ja, de camping zal vanaf woensdag 6 juli om 14:00u geopend zijn.

Festival algemeen

Is de timetable al bekend, en waar kan ik deze vinden?

Jazeker zie de programma pagina op de Bospop website.

Hoe laat gaat het festivalterrein open?

Vrijdag gaat het festivalterrein open om 12.00 uur, zaterdag & zondag om 10.30 uur.

Donderdag, tijdens het Kings of Leon concert, gaat het festivalterrein om 16.30 open.

Wanneer start de voorverkoop van Bospop 2022

De voorverkoop van Bospop 2022 bij TicketMaster en de lokale officiële verkooppunten is op maandag 31 mei vanaf 10 uur gestart. Zie de Tickets pagina voor meer prijzen en verkoopadressen.

Kan ik de barcode van mijn ticket ook vanaf mijn telefoon laten scannen?

Ja, dit is mogelijk.

Wat kosten de kluisjes?

De huur voor de kluisjes bedraagt €15 waarvan €5 borg.

Mogen kinderen mee naar Bospop?

Uw kinderen zijn welkom op Bospop. Voor kinderen, ongeacht de leeftijd, moet altijd een ticket tegen de normale prijs gekocht worden. Voorkom gehoorschade, draag oordoppen, ook op Bospop! Bospop ondersteunt daarom de I Love My Ears campagne. Bospop houdt zich aan het dB limiet en we zorgen er tevens voor dat er geschikte oordoppen op locatie te koop zijn.

Waar kan ik overal met pin betalen? Ook op de markt?

Alleen bonnen kunnen met pin betaald worden. Op de markt is het afhankelijk van de standhouder of hij/zij een mobiele pin-automaat faciliteert. De dichtstbijzijnde pinautomaat voor cashgeld vind je in het centrum van Weert

Is er WiFi verbinding op het festivalterrein en/of de camping waar ik gebruik van kan maken?

Nee, er is helaas geen Wifi verbinding aanwezig.

Wat is de maximale capaciteit van Bospop?

Ongeveer 25.000 bezoekers per dag.

Mag ik posters ophangen of flyers verspreiden van mijn eigen evenement?

Nee, het is niet toegestaan om wild posters te plakken of flyers uit te delen. Eigen verspreiding van flyers of posters is in alle gevallen verboden. Evenementen die een promotiepakket van Bospop afgenomen hebben (promotie op onze videowalls, in de festivalkrant of in het programmaboekje voor onze bezoekers) kunnen digitaal posters aanleveren die we op bouwhekspandoeken printen en ophangen. Zelf posters ophangen is dus nooit toegestaan en worden verwijderd. Meer info via [email protected]

Mag een bidon mee op het festivalterrein?

Nee, alleen een leeg regulier waterflesje zonder dop.

Mag ik een paraplu meenemen naar het festivalterrein?

Nee. In de huisregels is terug te lezen dat paraplu’s niet worden toegelaten. Er zijn kluisjes te huur nabij de festivalingang waar je o.a. je paraplu in kan opbergen tot na het festival.

Ik ben iets verloren op het festivalterrein. Wat nu?

Ben je nog op het festivalterrein? Ga dan naar het Info Punt op het festivalveld, naast de ingang. Hier kun je navragen of je bezittingen gevonden zijn, en eventueel een formulier invullen. Ben je al thuis? Vanaf woensdag 15 juli kun je contact opnemen met Muziekcentrum de Bosuil. Hier worden alle gevonden voorwerpen verzameld na het festival.

Consumpties

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen op het festivalterrein?

Nee, dat is niet toegestaan. Drinkwater is bij de sanitaire voorzieningen gratis beschikbaar. Je mag een (leeg) flesje zonder dop meenemen op het veld (geen bidon).

Zijn er 18+ bandjes beschikbaar voor het bestellen van alcoholische dranken?

Ja, bent u tussen de 18 en 24 jaar, dan is het mogelijk bij de informatie stand op het festivalterrein (nabij de hoofdingang) een 18+ bandje op te halen waarmee alcoholische dranken bestelt kunnen worden aan de bar.

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar, bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd, wij volgen hierin het NIX18 beleid.

Is er glutenvrij voedsel beschikbaar op het festivalterrein?

Ja, er zijn enkele glutenvrije opties. Zie https://www.bospop.nl/informatie/eten-op-bospop/ voor meer informatie.

Zijn er drinkwatervoorzieningen aanwezig op het festivalterrein en of camping?

Het water dat bij de sanitaire voorzieningen uit de kraan komt, is drinkbaar.

Wordt er ook alcoholvrij bier geschonken?

Ja, Jupiler 0%.

Welke dranken worden geserveerd op Bospop?

Op Bospop wordt Jupiler bier, wijn, mixdranken, verschillende frisdranken, koffie en water geserveerd. Ook alcoholvrij bier is beschikbaar. In de Crossroads zijn verschillende cocktails en smoothies verkrijgbaar.

Kan ik bonnen met pin betalen?

Ja er zijn bonnenkassa’s aanwezig waar met pin betaald kan worden. Let op: er is echter geen pin-automaat voor cash geld op het terrein aanwezig. De dichtstbijzijnde pinautomaat voor cashgeld vind je in het centrum van Weert.

Hoeveel kost een consumptiebon?

Een consumptiebon kost € 3,00

Route

Hoeveel kosten de parkeerkaarten, en hoe kan ik betalen?

De parkeerkaarten kosten €10,- en kan in de voorverkoop bij TicketMaster of contant bij binnenkomst afgerekend worden. Je hebt de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein op te rijden. Ga je met de auto weg en kom je een dag later terug, dan heb je opnieuw een parkeerkaart nodig. Blijf je gewoon het hele weekend, dan heb je ook maar 1 parkeerkaart nodig.

Ik blijf het hele weekend, heb ik dan ook 3 parkeerkaarten nodig?

Je hebt de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein op te rijden. Ga je met de auto weg en kom je een dag later terug, dan heb je opnieuw een parkeerkaart voor die dag OF een weekend parkeerkaart nodig. Blijf je het hele weekend (eventueel al vanaf woensdag 6 of donderdag 7 juli) dan is een weekend parkeerkaart dus voordeliger. Deze kun je online bij TicketMaster bestellen voor €20,- excl. €3 reserveringskosten. Ga je weg maar kom je dezelfde dag weer terug, dan kun je met de parkeerkaart van die dag weer gewoon het parkeerterrein oprijden.

Hoe kom ik op Bospop?

 1. Auto
  Ons festival terein ligt praktisch aan de A2. Het maakt daarom geen verschil uit welke richting je komt. Op de A2 wordt parkeren en camping door middel van matrixborden en gele tekstborden aangegeven. Volg de aanwijzingen, dan bent u snel op Bospop. KISS ‘N RIDE (halen en brengen) vanaf de A2: neem afrit 39 – Nederweert en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.
 2. Pendelbussen vanuit Limburgse en Brabantse steden
  Vanuit Helmond, Eindhoven, Maastricht, Sittard, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Venlo en Roermond rijden pendelbussen naar Bospop. De kosten hiervoor zullen binnenkort worden bekendgemaakt. Meer informatie over de pendelbussen en het reserveren hiervan, is te vinden op onze busreizen pagina
 3. Openbaarvervoer
  Het station ligt op ruim 45 minuten lopen van het festivalterrein. Er zullen echter regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van het festivalterrein. Ook van en naar vakantiepark de Weerterbergen rijden bussen. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur van en naar beide locaties. De bussen rijden op en af naar het festival zonder vaste dienstregeling.

Ik woon in Weert / Nederweert en kom naar Bospop, hoe moet ik rijden?

 1. Fiets
  We adviseren bezoekers vanuit Weert om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Fiets richting de Stienestraat op Hushoven en volg vanaf daar de borden. Er is een betaalde bewaakte fietsenstalling aanwezig bij het festivalterrein. Deze kost €2,- per persoon, per fiets, per keer.
 2. Auto
  Vanuit Weert wordt camping en parkeren aangegeven op gele borden met route letters. Voor KISS ‘N RIDE (halen en brengen) volg de route “K” op de gele borden. Wij adviseren je echter zoveel mogelijk met de fiets te komen.
 3. Kiss & ride
  Neem op de A2 de afslag 39 (Nederweert) en volg vanaf daar de borden. Gebruik voor het bereiken van de K&R niet je navigatie, maar volg de borden.

Waar kan ik parkeren op vrijdagavond? Op vrijdagavond zijn onze parkeerplaatsen gewoon open. Volg hiervoor de borden. Wat kost een parkeerticket? Een parkeerticket kost €10,-. Indien je met de pendelbus opgehaald wordt vanaf het parkeerterrein om naar het festivalterrein gebracht te worden, dan zijn hier geen verdere kosten aan verbonden (zit in het parkeerticket inbegrepen).

Kan ik kosteloos het parkeerterrein op- en afrijden zodra ik een parkeerticket gekocht heb?

Parkeerticket voor 1 dag: Je hebt de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein op te rijden. Ga je met de auto weg en kom je een dag later terug, dan heb je opnieuw een parkeerkaart voor die specifieke dag nodig. Ga je weg maar kom je dezelfde dag weer terug, dan kun je met de parkeerkaart van die dag weer gewoon het parkeerterrein oprijden. Weekend parkeerticket Met een weekend parkeerticket kun je het gehele weekend (woensdag t/m maandag) je auto parkeren en het gehele weekend vrij de parkeerplaats op- en af rijden met datzelfde ticket.

Waar kan ik af gezet worden bij het terrein?

Er is een Kiss & Ride plek vlakbij het terrein. Neem op de A2 afslag 39 (Nederweert) en volg vanaf daar de borden. Gebruik geen navigatie.

Hoe ver is het lopen vanaf de Kiss & Ride naar het festivalterrein?

Het is exact 550 meter lopen vanuit de Kiss & Ride tot de hoofdingang.

Wat is het adres van de Kiss & Ride?

Volg altijd de borden Kiss & Ride. Rijdt niet op navigatie. Deze moet men uit zetten rondom het evenementen terrein.

Is er een taxistandplaats?

Opstapplaats Taxi’s naar station Weert en vakantiepark De Weerterbergen aanwezig op festivalterrein, volg hiervoor de borden op het festival terrein. Door Bospop goedgekeurde taxibedrijven kunnen gebruik maken van de taxistandplaats bij het festivalterrein. Taxibedrijven die niet aangesloten zijn bij Horn Tours, kunnen de borden voor georganiseerd vervoer volgen wanneer ze bezoekers afzetten bij Bospop.

Rijden er voortdurend taxi’s?

Taxibedrijven mogen zelf beslissen tot hoe laat ze op en af naar Bospop rijden.

We gaan met de taxi terug. Waar kunnen wij het beste afspreken met de taxichauffeur?

Bij de taxistandplaats op Bospop. De chauffeur dient de bebording te volgen.

Hoe zit het met georganiseerd vervoer?

Vervoersbedrijven die groepen bezoekers naar Bospop brengen, kunnen de borden ‘georganiseerd vervoer’ volgen. Vanuit deze locatie worden bezoekers kosteloos met een pendelbus naar het terrein vervoerd.

Rijden er ook pendelbussen vanaf De Bosuil?

Er rijden geen bussen meer van en naar de Bosuil. Alleen naar Station Weert en vakantiepark de Weerterbergen. Zie voor meer info onsover de pendelbussen: http://www.bospop.nl/informatie/route/

Is het mogelijk/toegestaan om een aanhangertje mee te nemen en te parkeren?

Parkeren met een aanhanger is in principe mogelijk. Wel rekening mee houden dat de parkeerplaatsen op autolengte zijn ingericht wat betekend dat de aanhanger moet worden afgekoppeld en naast de auto moet worden gezet (wellicht handig om dan zelf voor een disselslot te zorgen). Indien dit gebeurd worden 2 parkeerplaatsen gebruikt en moet er voor 2 parkeerplaatsen betaald worden (€ 10,-/auto voor het hele weekend). Dus in dit geval € 20,- totaal.

Wat kost de pendelbus vanaf het station of vakantiepark Weerterbergen?

De pendelbus kost 2 euro per persoon voor de retour. Je betaalt op de heenweg vanaf het station of vakantiepark de Weerterbergen, en de retour rit is daarna gratis.

Wat kost het om m'n fiets te stallen in de bewaakte fietsenstalling?

Het kost per persoon, per keer, per fiets €2,- om je fiets daar te stallen.

Camping

Zijn er nog tickets voor de camper camping?

Helaas, de camper camping is uitverkocht.

Is er elektriciteit op de camper camping?

Nee, er zijn geen stroomvoorzieningen op de camper camping.

Is er elektriciteit op de reguliere camping?

Nee, er zijn geen stroomvoorzieningen op de reguliere camping.

Is er elektriciteit op de minder validen camping?

Er is een centraal elektriciteitspunt op de minder validen camping. Zorg zelf voor voldoende verlengkabel.

Wat mag ik wel en niet meenemen naar de camping?

Zie het campingreglement op http://www.bospop.nl/informatie/huisregels/

Moet ik een campingticket kopen wanneer ik bij iemand in de tent of camper blijf slapen?

Ja, dan moet je ook zelf een campingticket aanschaffen. Zonder campingbandje kan je niet de camping op.

Kan ik ontbijt kopen op de camping?

Jazeker: in het 24-uurs gebied staan bospopmedewerkers klaar om je van een heerlijk ontbijtje te voorzien.

Kan ik mijn insulinebuis ergens koelen op de camping?

Ja, dit kan bij de E.H.B.O. op de camping in de koelkast.

Kan ik met de auto het campingterrein op om spullen uit te laden?

Nee, dit is niet mogelijk. Het parkeerterrein ligt dichtbij het campingterrein.

Zijn er oplaadpunten aanwezig voor elektrische apparatuur?

Ja dit kan bij de campingwinkel.

Ik mag blikken meenemen op de camping, maar mag ik ook plastic flessen meenemen?

Ja, plastic flessen zijn toegestaan op de camping.

Is er een mogelijkheid om water te koken?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Kan ik mijn luchtbed op laten pompen op de camping?

Ja, dit is tegen een kleine vergoeding mogelijk.

Kan ik parkeren bij de camping of moet ik al mijn spullen via een pendelbus daar krijgen?

Wanneer je met een campingticket komt, kan je je auto dichtbij het campingterein parkeren en je spullen vanuit daar uitladen.

Wat kost een campingticket?

Een campingticket kost €35,- p.p. excl. bespreekkosten. Voor een extra camper of caravan koop je een extra camperticket, deze kost €50,- excl. bespreekkosten.

Van wanneer tot wanneer zijn de campings open?

De camping opent op woensdag 6 juli om 14:00 (voor het Kings of Leon concert op donderdag) en sluit op maandagmiddag om 12:00.

Met een camping ticket heb je dus de gehele periode van woensdag 6 juli 14.00 tot maandag 12.00 toegang tot de camping.

Speciale verzoeken

Waar kan ik schriftelijk toestemming aanvragen voor een (opblaasbare)stoel?

Het aanvragen van toestemming (vanwege medische redenen) voor het meenemen van een klapstoeltje naar Bospop is mogelijk door het formulier in te vullen op deze pagina. Aanvragen voor maandag 6 juli 20:00 uur worden in behandeling genomen, vanwege de korte tijd voor het festival worden er na dit moment GEEN aanvragen meer in behandeling genomen.

Na beoordeling ontvangt u uiterlijk twee weken voor het festival een (digitale) toestemmingsbrief.

Zijn er speciale regels voor het gebruik van e-sigaretten en boxmods?

Voor e-sigaretten en boxmods gelden dezelfde regels als voor sigaretten. Het is verboden om te roken in de festival- en horecatenten.

Is er een mogelijkheid om te kolven op het festivalterrein?

Ja, je kunt hiervoor terecht bij de E.H.B.O. op het festivalterrein, hier is stroom en zijn koelvoorzieningen.