Restitutie afgelasting Bospop 2023 – Zondag

Hoe zit het met de restitutie van tickets n.a.v. de afgelasting van Bospop op zondag 9 juli?

Kaarten gekocht bij Ticketmaster
Heb je een zondagkaart gekocht? Dan wordt je aankoopbedrag voor half augustus teruggestort. Daar hoef je verder niets voor te doen.

Heb je een weekendkaart gekocht? Dan krijg je voor half september 1/3de van je aankoopbedrag terug. Daar hoef je verder niets voor te doen.

 

Dit geldt zowel voor toegangskaarten alsmede voor zondag parkeerkaarten (geen weekend parkeerkaarten). Camping- en campertickets worden niet vergoed.

 

Hardcopytickets
Hardcopytickets gekocht bij onze verkoopadressen in Limburg kunnen op zaterdag 22 juli, 29 juli, 5 augustus en 12 augustus, tussen 09.00 en 13.00 uur worden ingeleverd bij De Bosuil in Weert tegen contante terugbetaling. Dit geldt ook voor tickets gekocht via de actie van Albert Heijn Heerschap.

 

Consumptiemunten in combinatie met hardcopytickets
Deze kunnen gelijk met de hardcopytickets worden ingeleverd.

 

Consumptiemunten in combinatie met Ticketmastertickets
Voor deze categorie geldt dat zij ook naar De Bosuil kunnen komen. Een andere optie is: stuur jouw munten met de ticketvoucher of een kopie daarvan op naar Bospop, Antwoordnummer 1153, 6000 VB Weert. Vermeld daarbij naam, e-mailadres en IBAN nummer waarop de restitutie moet plaatsvinden. De deadline hiervoor is 12 augustus, dus doe je tickets en/of munten vóór 12 augustus a.s. op de post. Wij trachten eind augustus de terugbetalingen te hebben afgerond. Let op!! Naam en IBAN moeten aan elkaar gekoppeld zijn.

 

Bezoekers die graag een refund willen van hun gehuurde locker kunnen contact opnemen via de website van https://mobilelocker.eu/

Mijn ticket van Ticketmaster is online niet meer zichtbaar. Hoe moet ik nu mijn munten inleveren?

Je kunt hiervoor het afschrift ticketaankoop meesturen.

Ik woon ver weg. Kan ik mijn hardcopy kaart met munten opsturen?

Ja, je mag je hardcopy kaart en munten naar ons antwoordnummer sturen.

Antwoordnummer 1153, 6000 VB Weert. Vermeld daarbij naam, e-mailadres en IBAN nummer waarop de restitutie moet plaatsvinden. De deadline hiervoor is 12 augustus, dus doe je tickets en/of munten vóór 12 augustus a.s. op de post. Wij trachten eind augustus de terugbetalingen te hebben afgerond. Let op!! Naam en IBAN moeten aan elkaar gekoppeld zijn.

Ik heb mijn hardcopy 3-dagenkaart contant betaald. Ik heb geen kaartje meer en geen bankafschrift. Hoe kan ik mijn muntjes inleveren?

Zonder aantoonbaar bewijs van aankoop (aankoopbon, bankafschrift, etc.) van het ticket is restitutie niet mogelijk. Dit is niet anders dan bij een andere aankoop in een winkel, heb je geen aankoopbewijs dan kun je ook niet reclameren helaas.

Ik heb mijn hardcopy 3-dagenkaart contant betaald. Ik heb geen kaartje meer en geen bankafschrift maar wel mijn festivalbandje. Kom ik voor gedeeltelijke restitutie in aanmerking?

Zonder aantoonbaar bewijs van aankoop (aankoopbon, bankafschrift, etc.) van het ticket is restitutie niet mogelijk. Alleen het festivalbandje is niet voldoende. Dit is niet anders dan bij een andere aankoop in een winkel, heb je geen aankoopbewijs dan kun je ook niet reclameren helaas.

Ik heb kaarten via Ticketswap gekocht. Worden deze vergoed?

Nee.

Ik heb kaarten via Ticketswap gekocht. Hoe kan ik mijn gekochte munten inleveren?

Je kunt je kaartje van Ticketswap samen met je munten opsturen. Je munten worden vergoed, je kaartje niet.

 

Antwoordnummer 1153, 6000 VB Weert. Vermeld daarbij naam, e-mailadres en IBAN nummer waarop de restitutie moet plaatsvinden. Doe dit vóór 12 augustus a.s. Wij trachten eind augustus de terugbetalingen te hebben afgerond. Let op!! Naam en IBAN moeten aan elkaar gekoppeld zijn.

Hoe kan ik een refund aanvragen voor mijn locker?

Bezoekers die graag een refund willen van hun gehuurde locker kunnen contact opnemen via de website https://mobilelocker.eu/

Festival – algemeen

Ik had nog iets in een kluisje liggen. Hoe krijg ik dit terug?

Alles uit de lockers is in zakken gedaan met het nummer van de locker er op. Je kunt contact opnemen via [email protected], zodat er een afspraak gemaakt kan worden voor het ophalen van de spullen.

Ik ben iets kwijtgeraakt op het festivalterrein. Waar kan ik terecht?

Ben je nog op het festivalterrein? Ga dan naar de infostand naast de bandjescontrole op het festivalveld.

Ben je al thuis? Mail dan naar [email protected].

 

Enkele dagen na het festval worden de gevonden voorwerkpen overgebracht naar het gemeentehuis in Weert.

 

Gevonden voorwerpen worden naar de Infostand gebracht. Deze vind je op het festivalterrein, naast de bandjescontrole.

Zijn er nog kaartjes voor Bospop 2023?

Ja, dagtickets zijn te koop aan onze dagkassa. Zie de Tickets pagina voor meer info. Weekendtickets zijn niet meer te verkrijgen.

Mag ik het 24-uurs gebied en de 24-uurs tent in zonder een geldig Bospop kaartje?

Nee, dit is niet toegestaan. Je hebt een dag-, weekend- of campingticket nodig om het 24-uurs gebied binnen te komen.

Zijn er sigaretten te verkrijgen op het terrein?

Nee, zowel tijdens Bospop als tijdens het concert van Guns N’ Roses is er geen mogelijkheid om sigaretten te kopen op het volledige festival-, camping- & 24-uurs terrein.

Kan ik mijn telefoon ergens opladen tijdens Bospop?

Voor campingbezoekers hebben we twee opties: bij de campingwinkel kun je je telefoon laten opladen. Neem hiervoor zelf je stekker en kabeltjes mee.

Daarnaast kun je je telefoon opladen in één van de lockers met stopcontact (zelf je kabeltjes en stekker meenemen). De kluisjes met stopcontact staan alleen op de camping. Deze zijn vooraf voor het volledige weekend te reserveren via deze link. Kijk voor meer informatie op onze infopagina over kluisjes.

 

Op het festival zelf is er geen mogelijkheid om je telefoon op te laden. Ook zitten er géén stopcontacten in de kluisjes op het festivalterrein.

Zijn er kluisjes beschikbaar tijdens Bospop, en kan ik deze van tevoren reserveren?

Jazeker. We hebben op twee plaatsen kluisjes staan.

 

Op de camping hebben we kleine lockers met stopcontact (zelf je kabeltjes en stekker meenemen), en grote lockers met of zonder stopcontact (ook weer zelf je kabeltjes en stekker meenemen).

 

Op het festival zelf hebben we de keuze uit Extra Large (6 – 8 jassen of 2 rugzakken) en Medium (3 – 4 jassen of 1 rugzak) kluisjes. De kluisjes op het festivalterrein hebben géén stopcontacten.

 

De kluisjes zijn vooraf te reserveren via deze link. De kluisjes op het festivalterrein zijn zowel voor één dag als voor een volledig weekend te huren, en de kluisjes op de camping alleen voor het volledige weekend. En voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze infopagina over kluisjes.

 

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over de kluisjes? Stel ze via een e-mail aan [email protected]

Kan ik de barcode van mijn ticket ook vanaf mijn telefoon laten scannen?

Ja, dit is mogelijk. Let hierbij op dat je het scherm van de telefoon op maximale helderheid zet.

Is er ook een versie van de timetable die ik kan uitprinten of op m'n telefoon kan opslaan?

Ja, klik hier om de timetable in pdf te downloaden (6MB) en op je telefoon te bewaren of eventueel uit te printen.

Mag ik posters ophangen of flyers verspreiden van mijn eigen evenement?

Nee, het is niet toegestaan om wild posters te plakken of flyers uit te delen. Eigen verspreiding van flyers of posters is in alle gevallen verboden. Evenementen die een promotiepakket van Bospop afgenomen hebben (promotie op onze videowalls, in de festivalkrant of in het programmaboekje voor onze bezoekers) kunnen digitaal posters aanleveren die we op bouwhekspandoeken printen en ophangen. Zelf posters ophangen is dus nooit toegestaan en worden verwijderd. Meer info via [email protected].

Wat is de maximale capaciteit van Bospop?

Ongeveer 25.000 bezoekers per dag.

Mogen kinderen mee naar Bospop?

Uw kinderen zijn welkom op Bospop. Voor kinderen, ongeacht de leeftijd, moet altijd een ticket tegen de normale prijs gekocht worden.

 

Voorkom gehoorschade, draag oordoppen, ook op Bospop!

Bospop ondersteunt de I Love My Ears campagne. Bospop houdt zich aan het dB limiet en we zorgen er tevens voor dat er geschikte oordoppen op locatie te koop zijn.

Festival – terrein

Hoe laat gaat het festivalterrein open?

Vrijdag gaat het festivalterrein open om 13.30 uur, zaterdag & zondag om 10.30 uur.

Mag ik zonnebrand meenemen?

Je mag een zonnebrandfles meenemen, maar dit mag geen spuitbus (aerosol) fles zijn.

Mag een bidon mee op het festivalterrein?

Nee, alleen een leeg regulier waterflesje of waterzakje zonder dop.

Hoe groot mag de tas zijn die ik mee naar binnen wil nemen?

Tassen met maximale afmetingen van ongeveer een A4’tje groot en 10 cm dik mogen naar binnen.

Is er WiFi verbinding op het festivalterrein en/of de camping waar ik gebruik van kan maken?

Nee, er is helaas geen WiFi verbinding aanwezig.

Consumpties

Wat kosten de consumptiemunten dit jaar?

De munten kosten 3,20 per stuk.
Let op: ga je ook nog naar het concert van Guns ‘N Roses op 11 juli? De gekochte munten tijdens Bospop zijn niet meer geldig tijdens dit concert.

Kan ik munten met pin betalen?

Ja er zijn muntenkassa’s aanwezig waar met pin betaald kan worden. Let op: er is echter geen pin-automaat voor cash geld op het terrein aanwezig. De dichtstbijzijnde pinautomaat voor cashgeld vind je in het centrum van Weert.

Wat voor soort eten en drinken is er op Bospop te vinden?

We hebben tijdens het festival vanalles te eten en te drinken. Natuurlijk hebben we de gebruikelijke frisdranken, bier en water te drinken, maar denk ook eens aan een cocktail of een lekker speciaal biertje!

 

Qua eten hebben we ook voor iedereen wat wils. Denk aan een lekker frietje of hamburger, maar ook mensen met speciale dieetwensen kunnen bij ons terecht. Op onze eten op Bospop pagina vind je informatie over wat er onder andere aan eten te vinden is op ons festival.

 

Ook kun je daar een greep uit de aanwezige food trucks vinden, met de bijbehorende allergenen informatie. De volledige lijst van aanwezige food trucks vind je hier:

 • Bollyfoods
 • Broertjes Saté
 • Churro Kitchen
 • De Barabus
 • Denver Burgers
 • FlowYo
 • Kitch ‘N Booz
 • Pasta Joe
 • Real Food Republiq
 • Roll Or Bowl
 • Thaiphoon
 • Rolled
 • Spijs van Gijs
 • Van Zwamburg
 • Wild Rose Taqueria

Is er glutenvrij voedsel beschikbaar op het festivalterrein?

Ja, er zijn enkele glutenvrije opties. Zie https://www.bospop.nl/informatie/eten-op-bospop/ voor meer informatie.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen op het festivalterrein?

Nee, dat is niet toegestaan. Drinkwater is bij de sanitaire voorzieningen gratis beschikbaar. Je mag een (leeg) flesje zonder dop meenemen op het veld (geen bidon).

Zijn er 18+ bandjes beschikbaar voor het bestellen van alcoholische dranken?

Ja, ben je tussen de 18 en 24 jaar, dan is het mogelijk bij de info stand op het festivalterrein (nabij de hoofdingang) op vertoon van een geldig identiteitsbewijs een 18+ bandje op te halen waarmee alcoholische dranken besteld kunnen worden aan de bar.

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar, bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd, wij volgen hierin het NIX18 beleid.

Zijn er drinkwatervoorzieningen aanwezig op het festivalterrein en/of camping?

Het water dat bij de sanitaire voorzieningen uit de kraan komt, is drinkbaar.

Route

Hoe kom ik op Bospop?

Lees hieronder hoe je ons festival het beste kunt bereiken:

 

 

 • Fiets

We adviseren bezoekers vanuit Weert om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Fiets richting de Stienestraat op Hushoven en volg vanaf daar de borden. De fietsoversteek bij de Eindhovenseweg ten hoogte van de Hushoverbrug is gesloten. Er is een betaalde bewaakte fietsenstalling aanwezig bij het festivalterrein. Deze kost €2,- per persoon, per fiets, per keer.

 

 

 • Auto

Ons festivalterrein ligt praktisch aan de A2. Het maakt daarom geen verschil uit welke richting je komt. Op de A2 wordt parkeren en camping door middel van matrixborden en gele tekstborden aangegeven. Zowel voor de parkeerplaatsen als de Kiss ’n Ride (halen en brengen) staan er aanwijzingen op de borden. Volg de aanwijzingen, dan bent u snel op Bospop.

Kom je vanuit binnen Weert? Kom dan zoveel mogelijk met de fiets. Is dit niet mogelijk? Volg ook dan de gele borden die in de buurt van het festivalterrein staan.

 

 

 • Touringcars vanuit Limburgse en Brabantse steden

Vanuit verschillende steden rijden, bij voldoende animo, touringcars van Partybussen.nl naar Bospop. Meer informatie over de touringcars en het reserveren hiervan, is te vinden op onze busreizen pagina.

 

 

 • Openbaar vervoer

Het station ligt op ruim 45 minuten lopen van het festivalterrein. Er zullen echter regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van het festivalterrein. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur van en naar beide locaties. De bussen rijden op en af naar het festival zonder vaste dienstregeling. Check https://www.bospop.nl/informatie/route/ voor meer informatie over het vertrek van de eerste en laatste pendelbussen.

 

 

 • Pendelbussen vanuit de Weerterbergen

Ook van en naar vakantiepark Weerterbergen rijden pendelbussen. Kijk ook hiervoor op https://www.bospop.nl/informatie/route/ voor meer informatie over het vertrek van de eerste en laatste pendelbussen.

 

 

 • Taxi

Er is een opstapplaats voor taxi’s naar diverse locaties in en rondom Weert aanwezig op festivalterrein, volg hiervoor de borden op het festivalterrein. Maak gebruik van de ingerichte taxistandplaats. Afgesproken ritten zijn toegestaan.

Door Bospop goedgekeurde taxibedrijven kunnen gebruik maken van de taxistandplaats bij het festivalterrein.

Waar kan ik af gezet worden bij het terrein?

Er is een Kiss & Ride plek vlakbij het terrein. Neem op de A2 afslag 39 (Nederweert) en volg vanaf daar de borden. Gebruik geen navigatie.

De Kiss & Ride zit ter hoogte van de Koederstraat 9.

Wat is het adres van de Kiss & Ride?

Volg altijd de borden Kiss & Ride. Rijd niet op navigatie. Deze moet men uit zetten rondom het evenemententerrein.

Is er een taxistandplaats?

Er is een opstapplaats voor taxi’s naar diverse locaties in en rondom Weert aanwezig op festivalterrein, volg hiervoor de borden rondom het festivalterrein. Ook vooraf georganiseerde ritten kunnen van deze opstapplaats voor taxi’s gebruik maken.

Let op! Helaas is er slechts een beperkt aantal taxi’s beschikbaar op de taxistandplaats. Regel je vervoer daarom zoveel mogelijk vooraf.

Rijden er voortdurend taxi’s?

Taxibedrijven mogen zelf beslissen tot hoe laat ze op en af naar Bospop rijden.

We gaan met de taxi terug. Waar kunnen wij het beste afspreken met de taxichauffeur?

Afspreken bij de Eindhovenseweg bij de sluis “georganiseerd ritten”. LET OP: Alleen toegestaan voor taxi’s.

Hoe zit het met georganiseerd vervoer?

Vervoersbedrijven die groepen bezoekers naar Bospop brengen, kunnen de borden ‘georganiseerd vervoer’ volgen afslag 38 op A2. De minimale bus grote is 8 personen. 8 persoons taxibusje ook toegestaan, geen personenwagen taxi, deze gaan via de taxi standplaats of K&R. Deze opstapplaats is ongeveer bij de ingang oost van het Bospop terrein.

Rijden er ook pendelbussen vanaf De Bosuil?

Er rijden geen bussen meer van en naar De Bosuil. Alleen naar Station Weert en Vakantiepark Weerterbergen. Zie voor meer info over de pendelbussen: http://bospop.nl/informatie/route/

Wat kost de pendelbus vanaf het station of vakantiepark Weerterbergen?

De pendelbus kost 5 euro per persoon voor de heen- en terugreis samen. Je betaalt op de heenweg vanaf het station of vakantiepark de Weerterbergen, en de retour rit is daarna gratis. Het is niet mogelijk om de helft te betalen als je alleen maar een enkele reis nodig hebt.

Parkeren

Hoeveel kosten de parkeerkaarten, en hoe kan ik betalen?

De parkeerkaarten voor 1 dag kosten €15,- excl. € 3,- servicekosten in de voorverkoop bij TicketMaster, of €25,-binnenkomst.

 

Ter plekke kan contant of met de pin afgerekend worden. Je hebt de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein op te rijden. Ga je met de auto weg en kom je een dag later terug, dan heb je opnieuw een parkeerkaart nodig. Op dezelfde dag kun je wel het parkeerterrein op- en af rijden met dezelfde parkeerkaart.

 

Blijf je gewoon het hele weekend? Dan kun je een weekend parkeerkaart kopen voor €30,- excl. € 3,- servicekosten bij Ticketmaster. Deze kaarten zijn niet op de parkeerterreinen zelf te koop.

Kan ik kosteloos het parkeerterrein op- en af rijden zodra ik een parkeerticket gekocht heb?

Parkeerticket voor 1 dag

Je hebt de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein op te rijden. Ga je met de auto weg en kom je een dag later terug, dan heb je opnieuw een parkeerkaart voor die specifieke dag nodig. Ga je weg maar kom je dezelfde dag weer terug, dan kun je met de parkeerkaart van die dag weer gewoon het parkeerterrein oprijden.

 

Weekend parkeerticket

Met een weekend parkeerticket kun je het gehele weekend (donderdag t/m maandag) je auto parkeren en het gehele weekend vrij de parkeerplaats op- en af rijden met datzelfde ticket.

Heb ik voor de mindervalide parkeerplaats ook een parkeerticket nodig?

Ja, hiervoor gelden dezelfde tarieven als voor de reguliere parkeerplaats. De tickets zijn te koop via Ticketmaster. Zie onze ticketpagina voor de tarieven en links.

Is het mogelijk/toegestaan om een aanhangertje mee te nemen en te parkeren?

Parkeren met een aanhanger is in principe mogelijk. Houd er wel rekening mee dat de parkeerplaatsen op autolengte zijn ingericht. Dit betekent dat de aanhanger moet worden afgekoppeld en naast de auto moet worden gezet (wellicht handig om dan zelf voor een disselslot te zorgen). Indien dit gebeurt worden 2 parkeerplaatsen gebruikt en moet er voor 2 parkeerplaatsen betaald worden (€ 30,-/parkeerplaats voor het hele weekend in de voorverkoop). Dus in dit geval € 60,- totaal.

Kan ik parkeren bij de camping of moet ik al mijn spullen via een pendelbus daar krijgen?

Wanneer je met een campingticket komt, kan je je auto dichtbij het campingterein parkeren op 1 van de parkeerplaatsen en je spullen vanuit daar meenemen.

Wat kost het om m'n fiets te stallen in de bewaakte fietsenstalling en hoe kan ik betalen?

Het kost per persoon, per keer, per fiets €2,- om je fiets daar te stallen. Het is mogelijk om contant en met pin te betalen.

Moet ik een parkeerticket kopen als ik op de mindervalide parkeerplaats ga staan?

Ja, hier heb je ook een parkeerticket voor nodig. Koop deze in de voorverkoop via TicketMaster, of op de parkeerlocatie zelf.

 

LET OP! Op locatie zijn er geen weekendkaarten meer te koop.

Waar kan ik mijn motor stallen?

De motor kan in de fietsenstalling gestald worden. Het kost per persoon, per keer, per motor €2,- om je motor daar te stallen. Het is mogelijk om contant en met pin te betalen.

Camping – tickets

Zijn er nog tickets voor de camper camping?

Jazeker, campertickets zijn nog gewoon te koop via TicketMaster.

Let op: per persoon heb je op de campercamping ook een campingticket nodig.

Ik wil graag met mijn camper, caravan, vouwwagen of motor op de campercamping staan. Hoe werkt dit precies?

Als je op de campercamping komt overnachten, heb je verschillende tickets nodig. Per standplaats heb je 1 campercampingticket nodig à €‎60,- (excl. €‎5,- servicekosten) om je camper, caravan of vouwwagen daar neer te kunnen zetten. Je eventuele auto parkeer je niet naast je caravan of vouwwagen, maar deze kun je op de daarvoor aangewezen parking parkeren. Voor deze parking hoef je geen extra parkeerticket te kopen.

 

Naast het ticket voor de standplaats, heeft iedere persoon die overnacht op de campercamping een eigen campingticket nodig à €‎40,- (excl. €‎5,- servicekosten) via TicketMaster, of €‎50,- aan de dagkassa.

 

Een voorbeeld: stel dat je met 1 camper komt, en daar overnachten 3 personen in. Dan heb je één campercampingticket nodig, en drie campingtickets.

 

Kijk onder het kopje ‘Campercamping’ op deze pagina om te zien hoe groot de standplaats is, en wat je er allemaal op kwijt mag. Ook voor motoren is hier informatie over te vinden.

Wat kost een campingticket?

Een campingticket kost €40,- p.p. excl. servicekosten. Voor een extra camper of caravan koop je een extra camperticket, deze kost €60,- excl. servicekosten.

Moet ik een campingticket kopen wanneer ik bij iemand in de tent of camper blijf slapen?

Ja, dan moet je ook zelf een campingticket aanschaffen. Zonder campingbandje kan je niet de camping op.

Moet ik een campingticket kopen als ik op de mindervalide camping ga staan?

Ja, hier heb je ook een regulier campingticket per persoon voor nodig.

 

Let op: kom je met de caravan, camper of vouwwagen? Dan heb je ook nog een camperticket nodig voor de standplaats van je caravan/camper/vouwwagen, naast het campingticket dat je per persoon koopt.

Camping – algemeen

Is er elektriciteit op de camper camping?

Nee, er zijn geen stroomvoorzieningen op de camper camping.

Is er elektriciteit op de reguliere camping?

Nee, er zijn geen stroomvoorzieningen op de reguliere camping.

Is er elektriciteit op de minder validen camping?

Er is een centraal elektriciteitspunt op de minder validen camping. Zorg zelf voor voldoende verlengkabel.

Wat mag ik wel en niet meenemen naar de camping?

Zie het campingreglement op http://bospop.nl/informatie/huisregels/

Zijn er oplaadpunten aanwezig voor elektrische apparatuur?

Ja dit kan bij de de lockers bij de festivalingang. Kijk hier voor meer informatie over de kluisjes en hoe je deze kunt reserveren.

Kan ik ontbijt kopen op de camping?

Jazeker: in het 24-uurs gebied staan bospopmedewerkers klaar om je van een heerlijk ontbijtje te voorzien.

Kan ik mijn insuline ergens koelen op de camping?

Ja, dit kan bij de E.H.B.O. op de camping in de koelkast.

Kan ik met de auto het campingterrein op om spullen uit te laden, of op de camping te parkeren?

Nee, dit is niet mogelijk. Auto’s mogen de camping niet op rijden, en mogen niet parkeren op het campingterrein. Je auto moet je op de parkeerterreinen parkeren. Het parkeerterrein ligt dichtbij het campingterrein.

Ik mag blikken meenemen op de camping, maar mag ik ook plastic flessen meenemen?

Ja, plastic flessen zijn toegestaan op de camping.

Is er een mogelijkheid om water te koken?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Kan ik mijn luchtbed op laten pompen op de camping?

Ja, dit is tegen een kleine vergoeding mogelijk bij de campingwinkel.

Van wanneer tot wanneer zijn de campings open?

De camping opent op donderdag 6 juli om 14:00 en sluit op maandagmiddag om 12:00.

Met een camping ticket heb je dus de gehele periode van donderdag 6 juli 14.00 tot maandag 12.00 toegang tot de camping.

Speciale verzoeken

Ik heb speciale dieetwensen. Waar kan ik terecht op Bospop?

Op onze eten op Bospop pagina vind je informatie over wat er onder andere aan eten te vinden is op ons festival.

 

Ook kun je daar een greep uit de aanwezige food trucks vinden, met de bijbehorende allergenen informatie. De volledige lijst van aanwezige food trucks vind je hier:

 

 • Bollyfoods
 • Broertjes Saté
 • Churro Kitchen
 • De Barabus
 • Denver Burgers
 • FlowYo
 • Kitch ‘N Booz
 • Pasta Joe
 • Real Food Republiq
 • Roll Or Bowl
 • Thaiphoon
 • Rolled
 • Spijs van Gijs
 • Van Zwamburg
 • Wild Rose Taqueria

Waar kan ik schriftelijk toestemming aanvragen voor een (opblaasbare)stoel?

Het aanvragen van toestemming (vanwege medische redenen) voor het meenemen van een klapstoeltje naar Bospop is mogelijk door het formulier in te vullen op deze pagina. Ingediende aanvragen vóórr maandag 3 juli 20:00 uur worden in behandeling genomen, vanwege de korte tijd voor het festival worden er na dit moment GEEN aanvragen meer in behandeling genomen.

 

Na beoordeling ontvang je uiterlijk een week voor het festival een (digitale) toestemmingsbrief.

 

Heb je tussen 30 juni en 3 juli 20:00u je aanvraag ingediend? Dan krijg je na maandag 3 juli de toestemming toegestuurd.

 

Ik wil graag gebruik maken van mindervalide accomodaties. Hoe werkt dit?

Het aanvragen van toestemming voor gebruik van de accomodaties, en meer informatie over de voorzieningen kun je aanvragen op deze pagina.

Ingediende aanvragen vóór maandag 3 juli 20:00 uur worden in behandeling genomen. Vanwege de korte tijd voor het festival worden er na dit moment GEEN aanvragen meer in behandeling genomen.

 

Na beoordeling ontvang je uiterlijk een week voor het festival een (digitale) toestemmingsbrief.

 

Heb je tussen 30 juni en 3 juli 20:00u je aanvraag ingediend? Dan krijg je na maandag 3 juli de toestemming toegestuurd.

Wanneer krijg mijn toestemming voor de mindervalide voorzieningen toegestuurd?

Na beoordeling ontvang je de  (digitale) toestemmingsbrief uiterlijk een week voor het festival. Vanwege de vele aanvragen, behandelen het versturen van de toestemmingen in 1x.

 

Heb je tussen 30 juni en 3 juli 20:00u je aanvraag ingediend? Dan krijg je na maandag 3 juli de toestemming toegestuurd.

 

Aanvragen die na maandag 3 juli 20:00u worden ingediend, kunnen helaas niet meer in behandeling genomen worden.

Zijn er speciale regels voor het gebruik van e-sigaretten en boxmods?

Voor e-sigaretten en boxmods gelden dezelfde regels als voor sigaretten. Het is verboden om te roken in de festival- en horecatenten.

Is er een mogelijkheid om te kolven op het festivalterrein?

Ja, je kunt hiervoor terecht bij de E.H.B.O. op het festivalterrein, hier is stroom en zijn koelvoorzieningen.

Guns N’ Roses concert 11 juli

Heb ik met een Bospop weekendticket automatisch toegang tot het Guns N' Roses concert?

Nee, hier dien je apart een ticket voor te kopen. Meer informatie vind je op de Guns N’ Roses pagina van Mojo.

Kan ik als Bospop bezoeker op de camping blijven staan tot na het concert op 11 juli?

Nee, dit kan niet. De camping wordt maandagmiddag ontmanteld.

Kan ik als Bospop bezoeker op de parkeerplaats blijven staan tot na het concert op 11 juli?

Nee. Je kunt een los parkeerticket kopen voor het concert bij het kopen van je ticket voor het concert. Kijk voor meer informatie op de Guns N’ Roses pagina van Mojo.

Zijn munten die ik tijdens Bospop gekocht heb ook nog geldig tijdens het concert van Guns N' Roses?

Nee. Deze munten zijn alleen maar geldig tijdens het festival, bij het concert van Guns N’ Roses kun je hier niet meer mee betalen.

Wat kosten munten tijdens het concert van Guns N' Roses?

De munten tijdens het concert kosten 3,50. De munten die je tijdens Bospop hebt gekocht, zijn niet meer geldig tijdens het concert.

Ik heb een andere vraag over het concert. Waar kan ik terecht?

Je kunt kijken op de Guns N’ Roses pagina van Mojo voor meer informatie, of contact opnemen met Mojo via hun site.