Toto vervangt Snow Patrol

Vanwege medische problemen bij twee van de bandleden is de gehele Europese tour afgelast. Hierdoor kan de band ook niet meer naar Bospop komen. Lees hier het volledige statement van Snow Patrol.
Ja, de Amerikaanse band Toto zal in plaats van Snow Patrol optreden op Bospop als hoofdact op de vrijdag.
Nee, de rest van het tijdschema blijft in tact. Zie de timetable.
Nee, helaas kunnen we geen kaarten vergoeden in deze situatie. We betreuren het wegvallen van Snow Patrol, de oorzaak ligt echter buiten ieders bereik (medische oorzaak waardoor de gehele Europese tour gecanceld is). Op een festival kies je voor een totaalbeleving met een hele dag muziek. Doordat Bospop direct een nieuwe headliner heeft weten te strikken bieden we alsnog een volwaardig programma.Conform onze algemene voorwaarden voor toegangsbewijzen is restitutie niet mogelijk, zie voor meer info: https://www.bospop.nl/algemene-voorwaarden-toegangsbewijzen/

Faciliteiten, festivalterrein & consumpties

De huur voor de kluisjes bedraagt €7, en €10 voor de borg.
Kaarten zijn reeds te koop via TicketMaster en onze lokale voorverkoopadressen. Zie voor prijzen en verkoopadressen: https://www.bospop.nl/tickets/.
Uw kinderen zijn welkom op Bospop. Voor kinderen, ongeacht de leeftijd, moet altijd een ticket tegen de normale prijs gekocht worden.Voorkom gehoorschade, draag oordoppen, ook op Bospop! Bospop ondersteunt daarom de I Love My Ears campagne. Bospop houdt zich aan het dB limiet en we zorgen er tevens voor dat er geschikte oordoppen op locatie te koop zijn.
Het festivalterrein zal op vrijdag om 14.30 open gaan en op zaterdag en zondag om 10:30 uur.
Een consumptiebon kost € 2,75
Ja er zijn bonnenkassa's aanwezig waar met pin betaald kan worden. Let op: er is echter geen pin-automaat voor cash geld op het terrein aanwezig.De dichtstbijzijnde pinautomaat voor cashgeld vind je in het centrum van Weert.
Alleen bonnen kunnen met pin betaald worden. Op de markt is het afhankelijk van de standhouder of hij/zij een mobiele pin-automaat faciliteert.De dichtstbijzijnde pinautomaat voor cashgeld vind je in het centrum van Weert
Op Bospop wordt Jupiler bier, wijn, mixdranken, verschillende frisdranken, koffie en water geserveerd. Ook alcoholvrij bier is beschikbaar. In de Crossroads zijn verschillende cocktails en smoothies verkrijgbaar.
Op het terrein zijn voor €7,- kluisjes te huur. Deze bevinden zich tegenover de hoofdingang.
Het water dat bij de sanitaire voorzieningen uit de kraan komt, is drinkbaar
Nee, dat is niet toegestaan. Drinkwater is bij de sanitaire voorzieningen gratis beschikbaar. Je mag een (leeg) flesje zonder dop meenemen op het veld.
Ja, in de 24-uurs tent is de keuken open.
Nee, het is niet toegestaan om wild posters te plakken of flyers uit te delen. Eigen verspreiding van flyers of posters is in alle gevallen verboden.Evenementen die een promotiepakket van Bospop afgenomen hebben (promotie op onze videowalls, in de festivalkrant of in het programmaboekje voor onze bezoekers) kunnen digitaal posters aanleveren die we op bouwhekspandoeken printen en ophangen. Zelf posters ophangen is dus nooit toegestaan en worden verwijderd. Meer info via [email protected]
Ongeveer 25.000 bezoekers per dag.
Nee, alleen een leeg regulier waterflesje zonder dop.

Hoe kom ik op Bospop en waar kan ik parkeren?

 1. Auto
  ons festival terein ligt praktisch aan de A2. Het maakt daarom geen verschil uit welke richting je komt. Op de A2 wordt parkeren en camping door middel van matrixborden en gele tekstborden aangegeven. Volg de aanwijzingen, dan bent u snel op Bospop. KISS 'N RIDE (halen en brengen) vanaf de A2: neem afrit 39 - Nederweert en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.
 2. Pendelbussen vanuit Limburgse en Brabantse steden
  Vanuit Helmond, Eindhoven, Maastricht, Sittard, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Venlo en Roermond rijden pendelbussen naar Bospop. De kosten hiervoor zullen binnenkort worden bekendgemaakt. Meer informatie over de pendelbussen en het reserveren hiervan, is te vinden op onze busreizen pagina
 3. Openbaarvervoer
  Het station ligt op ruim 45 minuten lopen van het festivalterrein. Er zullen echter regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van het festivalterrein. Ook van en naar vakantiepark de Weerterbergen rijden bussen. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur van en naar beide locaties. De bussen rijden op en af naar het festival zonder vaste dienstregeling.
 1. Fiets
  We adviseren bezoekers vanuit Weert om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Fiets richting de Stienenstraat op Hushoven en volg vanaf daar de borden. Er is een betaalde bewaakte fietsenstalling aanwezig bij het festivalterrein.
 2. Auto
  Vanuit Weert wordt camping en parkeren aangegeven op gele borden met route letters. Voor KISS ‘N RIDE (halen en brengen) volg de route “K” op de gele borden. Wij adviseren je echter zoveel mogelijk met de fiets te komen.
 3. Kiss & ride
  Neem op de A2 de afslag 39 (Nederweert) en volg vanaf daar de borden. Gebruik voor het bereiken van de K&R niet je navigatie, maar volg de borden.
Waar kan ik parkeren op vrijdagavond?Op vrijdagavond zijn onze parkeerplaatsen gewoon open. Volg hiervoor de borden.Wat kost een parkeerticket?Een parkeerticket kost €10,-.Indien je met de pendelbus opgehaald wordt vanaf het parkeerterrein om naar het festivalterrein gebracht te worden, dan zijn hier geen verdere kosten aan verbonden (zit in het parkeerticket inbegrepen).
De parkeerkaarten kosten €10,- en kunnen alleen cash afgerekend worden.
Nee. Zodra je het parkeerterrein verlaat en weer opnieuw op rijdt, zul je opnieuw een parkeerticket moeten kopen.
Er is een Kiss & Ride plek vlakbij het terrein. Neem op de A2 afslag 39 (Nederweert) en volg vanaf daar de borden. Gebruik geen navigatie.
Het is exact 550 meter lopen vanuit de Kiss & Ride tot de hoofdingang.
Volg altijd de borden Kiss & Ride. Rijdt niet op navigatie. Deze moet men uit zetten rondom het evenementen terrein.
Opstapplaats Taxi’s naar station Weert en vakantiepark De Weerterbergen aanwezig op festivalterrein, volg hiervoor de borden op het festival terrein.Door Bospop goedgekeurde taxibedrijven kunnen gebruik maken van de taxistandplaats bij het festivalterrein.Taxibedrijven die niet aangesloten zijn bij Horn Tours, kunnen de borden voor georganiseerd vervoer volgen wanneer ze bezoekers afzetten bij Bospop.
Taxibedrijven mogen zelf beslissen tot hoe laat ze op en af naar Bospop rijden.
Bij de taxistandplaats op Bospop. De chauffeur dient de bebording te volgen.
Vervoersbedrijven die groepen bezoekers naar Bospop brengen, kunnen de borden ‘georganiseerd vervoer’ volgen. Vanuit deze locatie worden bezoekers kosteloos met een pendelbus naar het terrein vervoerd.
Er rijden geen bussen meer van en naar de Bosuil. Alleen naar Station Weert en vakantiepark de Weerterbergen.Zie voor meer info onsover de pendelbussen: https://www.bospop.nl/informatie/route/
Parkeren met een aanhanger is in principe mogelijk. Wel rekening mee houden dat de parkeerplaatsen op autolengte zijn ingericht wat betekend dat de aanhanger moet worden afgekoppeld en naast de auto moet worden gezet (wellicht handig om dan zelf voor een disselslot te zorgen). Indien dit gebeurd worden 2 parkeerplaatsen gebruikt en moet er voor 2 parkeerplaatsen betaald worden (€ 10,-/auto voor het hele weekend). Dus in dit geval € 20,- totaal.
De pendelbus kost 2 euro per persoon voor de retour. Je betaalt op de heenweg vanaf het station of vakantiepark de Weerterbergen, en retour is gratis.

Vragen over de camping

De camping opent op donderdag 11 Juli om 19:00 en sluit op maandagmiddag om 12:00
Een campingticket kost €25,- p.p.
Wanneer je met een campingticket komt, kan je je auto dichtbij het campingterrein parkeren en je spullen vanuit daar uitladen.
Een camper ticket kost €35,- en zijn momenteel nog beschikbaar. Hou voor meer informatie en beschikbaarheid onze website in de gaten.
Ja, dit is tegen een kleine vergoeding mogelijk.
Nee, dit is helaas niet mogelijk.
Nee, dit is niet mogelijk. Het parkeerterrein ligt dichtbij het campingterrein.
Ja, dit kan bij de E.H.B.O. op de camping in de koelkast.
Jazeker: in het 24-uurs gebied staan bospopmedewerkers klaar om je van een heerlijk ontbijtje te voorzien.
Ja, dan moet je ook zelf een campingticket aanschaffen. Zonder campingbandje kan je niet de camping op.
Zie het campingreglement op https://www.bospop.nl/informatie/huisregels/
Er is een centraal elektriciteitspunt op de camping. Zorg zelf voor voldoende verlengkabel.
Nee er zijn geen stroomvoorzieningen op de camper camping.

Speciale verzoeken

Het aanvragen van toestemming (vanwege medische redenen) voor het meenemen van een klapstoeltje naar Bospop is mogelijk door het formulier in te vullen op deze pagina. Aanvragen voor dinsdag 9 juli 20:00 uur worden in behandeling genomen, vanwege de korte tijd voor het festival worden er na dit moment GEEN aanvragen meer in behandeling genomen.
Voor e-sigaretten en boxmods gelden dezelfde regels als voor sigaretten. Het is verboden om te roken in de festival- en horecatenten.
Ja, je kunt hiervoor terecht bij de E.H.B.O. op het festivalterrein. Let op: hier zijn geen stroomvoorzieningen, dus zorg dat het kolfapparaat volledig opgeladen is wanneer je naar het festival komt.