Bospop 2023

Wat is de nieuwe datum voor Bospop 2023?

De nieuwe datum voor Bospop is 7, 8 en 9 juli 2023

Zijn er al kaartjes te koop Bospop 2023?

De voorverkoop van Bospop start zaterdag 10 december om 10 uur bij TicketMaster en onze voorverkoopadressen. Zie de Tickets pagina voor meer info.

Festival algemeen

Ik ben iets verloren op het festivalterrein. Wat nu?

De gevonden voorwerpen zijn overgedragen aan de Gemeente Weert. Vanaf donderdag 14 juli kunnen de spullen daar opgehaald worden. Kijk op de gevonden voorwerpen pagina van Gemeente Weert voor meer infromatie over openingstijden en dergelijke.

Mag ik het 24-uurs gebied en de 24-uurs tent in zonder een geldig Bospop kaartje?

Nee, dit is niet toegestaan. Je hebt een dag-, weekend- of campingticket nodig om het 24-uurs gebied binnen te komen.

Kan ik de barcode van mijn ticket ook vanaf mijn telefoon laten scannen?

Ja, dit is mogelijk. Let hierbij op dat je het scherm van telefoon op maximale helderheid zet.

Hoe groot mag de tas zijn die ik mee naar binnen wil nemen?

Tassen met maximale afmetingen van ongeveer een A4’tje groot en 10 cm dik mogen naar binnen.

Hoe laat gaat het festivalterrein open?

Vrijdag gaat het festivalterrein open om 13.30 uur, zaterdag & zondag om 10.30 uur.

Mogen kinderen mee naar Bospop?

Uw kinderen zijn welkom op Bospop. Voor kinderen, ongeacht de leeftijd, moet altijd een ticket tegen de normale prijs gekocht worden. Voorkom gehoorschade, draag oordoppen, ook op Bospop! Bospop ondersteunt daarom de I Love My Ears campagne. Bospop houdt zich aan het dB limiet en we zorgen er tevens voor dat er geschikte oordoppen op locatie te koop zijn.

Is er WiFi verbinding op het festivalterrein en/of de camping waar ik gebruik van kan maken?

Nee, er is helaas geen Wifi verbinding aanwezig.

Wat is de maximale capaciteit van Bospop?

Ongeveer 25.000 bezoekers per dag.

Mag ik posters ophangen of flyers verspreiden van mijn eigen evenement?

Nee, het is niet toegestaan om wild posters te plakken of flyers uit te delen. Eigen verspreiding van flyers of posters is in alle gevallen verboden. Evenementen die een promotiepakket van Bospop afgenomen hebben (promotie op onze videowalls, in de festivalkrant of in het programmaboekje voor onze bezoekers) kunnen digitaal posters aanleveren die we op bouwhekspandoeken printen en ophangen. Zelf posters ophangen is dus nooit toegestaan en worden verwijderd. Meer info via [email protected]

Mag een bidon mee op het festivalterrein?

Nee, alleen een leeg regulier waterflesje zonder dop.

Mag ik een paraplu meenemen naar het festivalterrein?

Nee. In de huisregels is terug te lezen dat paraplu’s niet worden toegelaten. Er zijn kluisjes te huur nabij de festivalingang waar je o.a. je paraplu in kan opbergen tot na het festival.

Consumpties

Kan ik munten met pin betalen?

Ja er zijn muntenkassa’s aanwezig waar met pin betaald kan worden. Let op: er is echter geen pin-automaat voor cash geld op het terrein aanwezig. De dichtstbijzijnde pinautomaat voor cashgeld vind je in het centrum van Weert.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen op het festivalterrein?

Nee, dat is niet toegestaan. Drinkwater is bij de sanitaire voorzieningen gratis beschikbaar. Je mag een (leeg) flesje zonder dop meenemen op het veld (geen bidon).

Is er glutenvrij voedsel beschikbaar op het festivalterrein?

Ja, er zijn enkele glutenvrije opties. Zie https://www.bospop.nl/informatie/eten-op-bospop/ voor meer informatie.

Zijn er 18+ bandjes beschikbaar voor het bestellen van alcoholische dranken?

Ja, ben je tussen de 18 en 24 jaar, dan is het mogelijk bij de info stand op het festivalterrein (nabij de hoofdingang) op vertoon van een geldig identiteitsbewijs een 18+ bandje op te halen waarmee alcoholische dranken besteld kunnen worden aan de bar.

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar, bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd, wij volgen hierin het NIX18 beleid.

Zijn er drinkwatervoorzieningen aanwezig op het festivalterrein en/of camping?

Het water dat bij de sanitaire voorzieningen uit de kraan komt, is drinkbaar.

Route

Hoe kom ik op Bospop?

Lees hieronder hoe je ons festival het beste kunt bereiken:

 

 

 • Fiets

We adviseren bezoekers vanuit Weert om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Fiets richting de Stienestraat op Hushoven en volg vanaf daar de borden. De fietsoversteek bij de Eindhovenseweg ten hoogte van de Hushoverbrug is gesloten. Er is een betaalde bewaakte fietsenstalling aanwezig bij het festivalterrein. Deze kost €2,- per persoon, per fiets, per keer.

 

 

 • Auto

Ons festivalterrein ligt praktisch aan de A2. Het maakt daarom geen verschil uit welke richting je komt. Op de A2 wordt parkeren en camping door middel van matrixborden en gele tekstborden aangegeven. Zowel voor de parkeerplaatsen als de Kiss ’n Ride (halen en brengen) staan er aanwijzingen op de borden. Volg de aanwijzingen, dan bent u snel op Bospop.

Kom je vanuit binnen Weert? Kom dan zoveel mogelijk met de fiets. Is dit niet mogelijk? Volg ook dan de gele borden die in de buurt van het festivalterrein staan.

 

 

 • Touringcars vanuit Limburgse en Brabantse steden

Vanuit verschillende steden in Limburg en Noord-Brabant rijden touringcars van Partybussen.nl naar Bospop. Meer informatie over de touringcars en het reserveren hiervan, is te vinden op onze busreizen pagina.

 

 

 • Openbaar vervoer

Het station ligt op ruim 45 minuten lopen van het festivalterrein. Er zullen echter regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van het festivalterrein. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur van en naar beide locaties. De bussen rijden op en af naar het festival zonder vaste dienstregeling. Check https://www.bospop.nl/informatie/route/ voor meer informatie over het vertrek van de eerste en laatste pendelbussen.

 

 

 • Pendelbussen vanuit de Weerterbergen

Ook van en naar vakantiepark Weerterbergen rijden pendelbussen. Kijk ook hiervoor op https://www.bospop.nl/informatie/route/ voor meer informatie over het vertrek van de eerste en laatste pendelbussen.

 

 

 • Taxi

Er is een opstapplaats voor taxi’s naar diverse locaties in en rondom Weert aanwezig op festivalterrein, volg hiervoor de borden op het festivalterrein. Er zijn altijd ruim voldoende taxi’s aanwezig dus maak gebruik van de ingerichte taxistandplaats. Er worden geen afgesproken ritten toegestaan.

Door Bospop goedgekeurde taxibedrijven kunnen gebruik maken van de taxistandplaats bij het festivalterrein. Taxibedrijven die niet aangesloten zijn bij Horn Tours, kunnen de borden voor georganiseerd vervoer volgen wanneer ze bezoekers afzetten bij Bospop.

Waar kan ik af gezet worden bij het terrein?

Er is een Kiss & Ride plek vlakbij het terrein. Neem op de A2 afslag 39 (Nederweert) en volg vanaf daar de borden. Gebruik geen navigatie.

Wat is het adres van de Kiss & Ride?

Volg altijd de borden Kiss & Ride. Rijd niet op navigatie. Deze moet men uit zetten rondom het evenemententerrein.

Is er een taxistandplaats?

Er is een opstapplaats voor taxi’s naar diverse locaties in en rondom Weert aanwezig op festivalterrein, volg hiervoor de borden rondom het festivalterrein. Ook vooraf georganiseerde ritten kunnen van deze opstapplaats voor taxi’s gebruik maken.

Let op! Helaas is er slechts een beperkt aantal taxi’s beschikbaar op de taxistandplaats. Regel je vervoer daarom zoveel mogelijk vooraf.

Rijden er voortdurend taxi’s?

Taxibedrijven mogen zelf beslissen tot hoe laat ze op en af naar Bospop rijden.

We gaan met de taxi terug. Waar kunnen wij het beste afspreken met de taxichauffeur?

Is het een taxibus? Dan kun je de taxichauffeur laten weten de borden voor georganiseerd vervoer te volgen. Is het een reguliere taxi voor maximaal 4 personen? Volg dan de borden naar de kiss & ride.

Hoe zit het met georganiseerd vervoer?

Vervoersbedrijven die groepen bezoekers naar Bospop brengen, kunnen de borden ‘georganiseerd vervoer’ volgen. Vanuit deze locatie worden bezoekers kosteloos met een pendelbus naar het terrein vervoerd.

Rijden er ook pendelbussen vanaf De Bosuil?

Er rijden geen bussen meer van en naar De Bosuil. Alleen naar Station Weert en Vakantiepark Weerterbergen. Zie voor meer info over de pendelbussen: http://bospop.nl/informatie/route/

Wat kost de pendelbus vanaf het station of vakantiepark Weerterbergen?

De pendelbus kost 5 euro per persoon voor de heen- en terugreis samen. Je betaalt op de heenweg vanaf het station of vakantiepark de Weerterbergen, en de retour rit is daarna gratis.

Parkeren

Hoeveel kosten de parkeerkaarten, en hoe kan ik betalen?

De parkeerkaarten voor 1 dag kosten €15,- excl. € 3,- servicekosten in de voorverkoop bij TicketMaster of €25,- contant of met de pin bij binnenkomst afgerekend worden. Je hebt de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein op te rijden. Ga je met de auto weg en kom je een dag later terug, dan heb je opnieuw een parkeerkaart nodig. Op dezelfde dag kun je wel het parkeerterrein op- en af rijden met dezelfde parkeerkaart.

Blijf je gewoon het hele weekend? Dan kun je een weekend parkeerkaart kopen voor €30,- excl. € 3,- servicekosten bij Ticketmaster. Deze kaarten zijn niet op de parkeerterreinen zelf te koop.

Ik blijf het hele weekend, heb ik dan ook 3 parkeerkaarten nodig?

Je hebt de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein op te rijden. Ga je met de auto weg en kom je een dag later terug, dan heb je opnieuw een parkeerkaart voor die dag OF een weekend parkeerkaart nodig. Blijf je het hele weekend (eventueel al vanaf woensdag 6 of donderdag 7 juli) dan is een weekend parkeerkaart dus voordeliger. Deze kun je online bij TicketMaster bestellen voor € 30,- excl. €3 reserveringskosten. Ga je weg maar kom je dezelfde dag weer terug, dan kun je met de parkeerkaart van die dag weer gewoon het parkeerterrein oprijden.

Kan ik kosteloos het parkeerterrein op- en af rijden zodra ik een parkeerticket gekocht heb?

Parkeerticket voor 1 dag

Je hebt de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein op te rijden. Ga je met de auto weg en kom je een dag later terug, dan heb je opnieuw een parkeerkaart voor die specifieke dag nodig. Ga je weg maar kom je dezelfde dag weer terug, dan kun je met de parkeerkaart van die dag weer gewoon het parkeerterrein oprijden.

 

Weekend parkeerticket

Met een weekend parkeerticket kun je het gehele weekend (donderdag t/m maandag) je auto parkeren en het gehele weekend vrij de parkeerplaats op- en af rijden met datzelfde ticket.

Heb ik voor de mindervalide parkeerplaats ook een parkeerticket nodig?

Ja, hiervoor gelden dezelfde tarieven als voor de reguliere parkeerplaats. De tickets zijn te koop via Ticketmaster. Zie onze ticketpagina voor de tarieven en links.

Is het mogelijk/toegestaan om een aanhangertje mee te nemen en te parkeren?

Parkeren met een aanhanger is in principe mogelijk. Houd er wel rekening mee dat de parkeerplaatsen op autolengte zijn ingericht. Dit betekent dat de aanhanger moet worden afgekoppeld en naast de auto moet worden gezet (wellicht handig om dan zelf voor een disselslot te zorgen). Indien dit gebeurt worden 2 parkeerplaatsen gebruikt en moet er voor 2 parkeerplaatsen betaald worden (€ 30,-/parkeerplaats voor het hele weekend in de voorverkoop). Dus in dit geval € 60,- totaal.

Kan ik parkeren bij de camping of moet ik al mijn spullen via een pendelbus daar krijgen?

Wanneer je met een campingticket komt, kan je je auto dichtbij het campingterein parkeren op 1 van de parkeerplaatsen en je spullen vanuit daar meenemen.

Wat kost het om m'n fiets te stallen in de bewaakte fietsenstalling en hoe kan ik betalen?

Het kost per persoon, per keer, per fiets €2,- om je fiets daar te stallen. Het is mogelijk om contant en met pin te betalen.

Camping

Zijn er nog tickets voor de camper camping?

Jazeker, campertickets zijn nog gewoon te koop via TicketMaster.

Let op: per persoon heb je op de campercamping ook een campingticket nodig.

Wat kost een campingticket?

Een campingticket kost €40,- p.p. excl. servicekosten. Voor een extra camper of caravan koop je een extra camperticket, deze kost €60,- excl. servicekosten.

Is er elektriciteit op de camper camping?

Nee, er zijn geen stroomvoorzieningen op de camper camping.

Is er elektriciteit op de reguliere camping?

Nee, er zijn geen stroomvoorzieningen op de reguliere camping.

Is er elektriciteit op de minder validen camping?

Er is een centraal elektriciteitspunt op de minder validen camping. Zorg zelf voor voldoende verlengkabel.

Wat mag ik wel en niet meenemen naar de camping?

Zie het campingreglement op http://bospop.nl/informatie/huisregels/

Moet ik een campingticket kopen wanneer ik bij iemand in de tent of camper blijf slapen?

Ja, dan moet je ook zelf een campingticket aanschaffen. Zonder campingbandje kan je niet de camping op.

Kan ik ontbijt kopen op de camping?

Jazeker: in het 24-uurs gebied staan bospopmedewerkers klaar om je van een heerlijk ontbijtje te voorzien.

Kan ik mijn insuline ergens koelen op de camping?

Ja, dit kan bij de E.H.B.O. op de camping in de koelkast.

Kan ik met de auto het campingterrein op om spullen uit te laden?

Nee, dit is niet mogelijk. Het parkeerterrein ligt dichtbij het campingterrein.

Zijn er oplaadpunten aanwezig voor elektrische apparatuur?

Ja dit kan bij de de lockers bij de festivalingang.

Ik mag blikken meenemen op de camping, maar mag ik ook plastic flessen meenemen?

Ja, plastic flessen zijn toegestaan op de camping.

Is er een mogelijkheid om water te koken?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Kan ik mijn luchtbed op laten pompen op de camping?

Ja, dit is tegen een kleine vergoeding mogelijk.

Van wanneer tot wanneer zijn de campings open?

De camping opent op donderdag 6 juli om 14:00 en sluit op maandagmiddag om 12:00.

Met een camping ticket heb je dus de gehele periode van donderdag 6 juli 14.00 tot maandag 12.00 toegang tot de camping.

Moet ik een campingticket kopen als ik op de mindervalide camping ga staan?

Ja, hier heb je ook een regulier campingticket voor nodig.

Speciale verzoeken

Ik heb speciale dieetwensen. Waar kan ik terecht op Bospop?

Op onze eten op Bospop pagina vind je informatie over wat er onder andere aan eten te vinden is op ons festival.

 

Ook kun je daar een greep uit de aanwezige food trucks vinden, met de bijbehorende allergenen informatie. De volledige lijst van aanwezige food trucks vind je hier:

 • Bollyfoods
 • Broertjes Sate
 • Bufkes
 • Churro Kitchen
 • De Barabus
 • FlowYo
 • KitchnBooz TOSTI
 • Papadikookt
 • Pasta Joe
 • Realfood Republic
 • Roll Or Bowl
 • Rolled
 • Spijs van gijs
 • Stacks
 • Thaiphoon
 • Van Dils
 • Van Zwamburg
 • Wild Rose Taqueria

Waar kan ik schriftelijk toestemming aanvragen voor een (opblaasbare)stoel?

Het aanvragen van toestemming (vanwege medische redenen) voor het meenemen van een klapstoeltje naar Bospop is mogelijk door het formulier in te vullen op deze pagina. Aanvragen voor maandag 3 juli 20:00 uur worden in behandeling genomen, vanwege de korte tijd voor het festival worden er na dit moment GEEN aanvragen meer in behandeling genomen.

Na beoordeling ontvangt u uiterlijk twee weken voor het festival een (digitale) toestemmingsbrief.

Zijn er speciale regels voor het gebruik van e-sigaretten en boxmods?

Voor e-sigaretten en boxmods gelden dezelfde regels als voor sigaretten. Het is verboden om te roken in de festival- en horecatenten.

Is er een mogelijkheid om te kolven op het festivalterrein?

Ja, je kunt hiervoor terecht bij de E.H.B.O. op het festivalterrein, hier is stroom en zijn koelvoorzieningen.