Extra concert Kings of Leon

Het concert zal plaatsvinden op donderdag 7 juli om 17:15u.
Nee, het concert staat los van het festival zelf. Het vindt alleen op hetzelfde festivalterrein plaats.
Nee, het concert staat los van het festival. Als je naar het concert wilt, zul je hier apart een kaartje voor moeten kopen.
De pre-sale voor het concert start op woensdag 17 november om 10:00u. De link naar deze pre-sale zal te vinden zijn op onze social media pagina's en in de nieuwsbrief. Pre-sale gemist? Koop dan je kaartje voor het concert in de reguliere verkoop vanaf vrijdag 19 november 10:00u via Ticketmaster.
Je kunt al naar het concert vanaf €66,08 (inclusief servicekosten).
Het concert zal beginnen om 17:15u op donderdagmiddag. Het terrein zal om 16:30u open gaan.
Ja, de camping zal vanaf woensdag 6 juli om 14:00u geopend zijn.

Tickets Bospop 2021 & 2022

Nee. We hebben helaas opnieuw de jubileumeditie van Bospop moeten verplaatsen. Bospop 2022 zal plaatsvinden op 8, 9 en 10 juli 2022.
Bospop 2022 zal plaatsvinden in het weekend van 8, 9 en 10 juli.
Tickets voor Bospop 2022 zijn vanaf zaterdag 19 juni om 10.00 uur te koop bij Ticketmaster en de lokale verkoopadressen. Meer informatie
Gekochte tickets voor Bospop 2020 & 2021 blijven geldig voor Bospop 2022. Alle online kaartkopers ontvangen omstreeks 19 mei van Ticketmaster een e-mail met gedetailleerde informatie. Heeft u een niet online gekocht ticket, houdt dan onze website, nieuwsbrief of Facebook in de gaten.
Het is mogelijk je ticket tegen retourbetaling terug te krijgen. Heb je online een ticket via Ticketmaster gekocht? Dan kun je rond 19 april een gedetailleerde mail van Ticketmaster verwachten hierover. Tickets retour geven kan via dit retourformulier Heb je een fysiek ticket gekocht via 1 van de verkooppunten, of via de Jumbo kaartenactie? Volg dan onderstaande procedure: • Lokale verkoopadressen buiten Weert: inleveren bij het betreffende verkooppunt. • Lokale verkoopadressen in Weert (Bruna, Munttheater, Bosuil & Jaco): inleveren bij Muziekcen-trum De Bosuil, Vrakkerveld 2c te Weert op werkdagen tussen 15 en 17 uur. • Kaartkopers via de Jumbo actie kunnen hun tickets eveneens inleveren bij Muziekcentrum De Bosuil op vrijdag 28 mei a.s. juni, tussen 18.30 en 21.00 uur en op zaterdag 29 mei a.s. tussen 11.00 en 18.00 uur. Het is op dit moment nog niet duidelijk of er volgend jaar opnieuw een “sparen voor korting” actie bij Jumbo Heerschap zal plaatsvinden.
Omstreeks 19 mei krijgen alle online kaartkopers een e-mail van Ticketmaster met gedetailleerde informatie. Tickets retour geven kan via dit retourformulier
Houdt onze website, nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor meer gedetailleerde informatie.


Festival algemeen

Op maandag 31 mei vanaf 10 uur start de voorverkoop van Bospop 2022 bij TicketMaster en de lokale officiële verkooppunten. Zie de Tickets pagina voor meer informatie.
De huur voor de kluisjes bedraagt €15 waarvan €5 borg.
Uw kinderen zijn welkom op Bospop. Voor kinderen, ongeacht de leeftijd, moet altijd een ticket tegen de normale prijs gekocht worden. Voorkom gehoorschade, draag oordoppen, ook op Bospop! Bospop ondersteunt daarom de I Love My Ears campagne. Bospop houdt zich aan het dB limiet en we zorgen er tevens voor dat er geschikte oordoppen op locatie te koop zijn.
Alleen bonnen kunnen met pin betaald worden. Op de markt is het afhankelijk van de standhouder of hij/zij een mobiele pin-automaat faciliteert. De dichtstbijzijnde pinautomaat voor cashgeld vind je in het centrum van Weert
Ongeveer 25.000 bezoekers per dag.
Nee, het is niet toegestaan om wild posters te plakken of flyers uit te delen. Eigen verspreiding van flyers of posters is in alle gevallen verboden. Evenementen die een promotiepakket van Bospop afgenomen hebben (promotie op onze videowalls, in de festivalkrant of in het programmaboekje voor onze bezoekers) kunnen digitaal posters aanleveren die we op bouwhekspandoeken printen en ophangen. Zelf posters ophangen is dus nooit toegestaan en worden verwijderd. Meer info via [email protected]
Nee, alleen een leeg regulier waterflesje zonder dop.
Nee. In de huisregels is terug te lezen dat paraplu’s niet worden toegelaten. Deze kunnen worden afgegeven bij de ingang en bij vertrek onder vermelding van de verkregen kwitantie weer worden afgehaald.
Ben je nog op het festivalterrein? Ga dan naar het Info Punt op het festivalveld, naast de ingang. Hier kun je navragen of je bezittingen gevonden zijn, en eventueel een formulier invullen. Ben je al thuis? Vanaf woensdag 15 juli kun je contact opnemen met Muziekcentrum de Bosuil. Hier worden alle gevonden voorwerpen verzameld na het festival.

Consumpties

Een consumptiebon kost € 2,75
Ja er zijn bonnenkassa's aanwezig waar met pin betaald kan worden. Let op: er is echter geen pin-automaat voor cash geld op het terrein aanwezig. De dichtstbijzijnde pinautomaat voor cashgeld vind je in het centrum van Weert.
Op Bospop wordt Jupiler bier, wijn, mixdranken, verschillende frisdranken, koffie en water geserveerd. Ook alcoholvrij bier is beschikbaar. In de Crossroads zijn verschillende cocktails en smoothies verkrijgbaar.
Het water dat bij de sanitaire voorzieningen uit de kraan komt, is drinkbaar.
Ja, er zijn enkele glutenvrije opties. Zie https://www.bospop.nl/informatie/eten-op-bospop/ voor meer informatie.
Nee, dat is niet toegestaan. Drinkwater is bij de sanitaire voorzieningen gratis beschikbaar. Je mag een (leeg) flesje zonder dop meenemen op het veld (geen bidon).

Route

De parkeerkaarten kosten €10,- en kan in de voorverkoop bij TicketMaster of contant bij binnenkomst afgerekend worden. Je hebt de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein op te rijden. Ga je met de auto weg en kom je een dag later terug, dan heb je opnieuw een parkeerkaart nodig. Blijf je gewoon het hele weekend, dan heb je ook maar 1 parkeerkaart nodig.
Nee. Je hebt de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein op te rijden. Ga je met de auto weg en kom je een dag later terug, dan heb je opnieuw een parkeerkaart nodig. Blijf je gewoon het hele weekend, dan heb je ook maar 1 parkeerkaart nodig. Ga je weg maar kom je dezelfde dag weer terug, dan kun je met de parkeerkaart van die dag weer gewoon het parkeerterrein oprijden.
 1. Auto
  Ons festival terein ligt praktisch aan de A2. Het maakt daarom geen verschil uit welke richting je komt. Op de A2 wordt parkeren en camping door middel van matrixborden en gele tekstborden aangegeven. Volg de aanwijzingen, dan bent u snel op Bospop. KISS 'N RIDE (halen en brengen) vanaf de A2: neem afrit 39 - Nederweert en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.
 2. Pendelbussen vanuit Limburgse en Brabantse steden
  Vanuit Helmond, Eindhoven, Maastricht, Sittard, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Venlo en Roermond rijden pendelbussen naar Bospop. De kosten hiervoor zullen binnenkort worden bekendgemaakt. Meer informatie over de pendelbussen en het reserveren hiervan, is te vinden op onze busreizen pagina
 3. Openbaarvervoer
  Het station ligt op ruim 45 minuten lopen van het festivalterrein. Er zullen echter regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van het festivalterrein. Ook van en naar vakantiepark de Weerterbergen rijden bussen. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur van en naar beide locaties. De bussen rijden op en af naar het festival zonder vaste dienstregeling.
 1. Fiets
  We adviseren bezoekers vanuit Weert om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Fiets richting de Stienestraat op Hushoven en volg vanaf daar de borden. Er is een betaalde bewaakte fietsenstalling aanwezig bij het festivalterrein. Deze kost €2,- per persoon, per fiets, per keer.
 2. Auto
  Vanuit Weert wordt camping en parkeren aangegeven op gele borden met route letters. Voor KISS ‘N RIDE (halen en brengen) volg de route “K” op de gele borden. Wij adviseren je echter zoveel mogelijk met de fiets te komen.
 3. Kiss & ride
  Neem op de A2 de afslag 39 (Nederweert) en volg vanaf daar de borden. Gebruik voor het bereiken van de K&R niet je navigatie, maar volg de borden.
Waar kan ik parkeren op vrijdagavond? Op vrijdagavond zijn onze parkeerplaatsen gewoon open. Volg hiervoor de borden. Wat kost een parkeerticket? Een parkeerticket kost €10,-. Indien je met de pendelbus opgehaald wordt vanaf het parkeerterrein om naar het festivalterrein gebracht te worden, dan zijn hier geen verdere kosten aan verbonden (zit in het parkeerticket inbegrepen).
Alleen indien dat op dezelfde dag is waarop het parkeergeld betaald is. Gaat u er op een andere dag vanaf, dan betaald u bij terugkomst opnieuw het parkeergeld. Komt u bijvoorbeeld op donderdag en gaat u zaterdag met de auto van het terrein af, dan dient u helaas opnieuw parkeergeld te betalen bij terugkomst op de parkeerplaats.
Er is een Kiss & Ride plek vlakbij het terrein. Neem op de A2 afslag 39 (Nederweert) en volg vanaf daar de borden. Gebruik geen navigatie.
Het is exact 550 meter lopen vanuit de Kiss & Ride tot de hoofdingang.
Volg altijd de borden Kiss & Ride. Rijdt niet op navigatie. Deze moet men uit zetten rondom het evenementen terrein.
Opstapplaats Taxi’s naar station Weert en vakantiepark De Weerterbergen aanwezig op festivalterrein, volg hiervoor de borden op het festival terrein. Door Bospop goedgekeurde taxibedrijven kunnen gebruik maken van de taxistandplaats bij het festivalterrein. Taxibedrijven die niet aangesloten zijn bij Horn Tours, kunnen de borden voor georganiseerd vervoer volgen wanneer ze bezoekers afzetten bij Bospop.
Taxibedrijven mogen zelf beslissen tot hoe laat ze op en af naar Bospop rijden.
Bij de taxistandplaats op Bospop. De chauffeur dient de bebording te volgen.
Vervoersbedrijven die groepen bezoekers naar Bospop brengen, kunnen de borden ‘georganiseerd vervoer’ volgen. Vanuit deze locatie worden bezoekers kosteloos met een pendelbus naar het terrein vervoerd.
Er rijden geen bussen meer van en naar de Bosuil. Alleen naar Station Weert en vakantiepark de Weerterbergen. Zie voor meer info onsover de pendelbussen: https://www.bospop.nl/informatie/route/
Parkeren met een aanhanger is in principe mogelijk. Wel rekening mee houden dat de parkeerplaatsen op autolengte zijn ingericht wat betekend dat de aanhanger moet worden afgekoppeld en naast de auto moet worden gezet (wellicht handig om dan zelf voor een disselslot te zorgen). Indien dit gebeurd worden 2 parkeerplaatsen gebruikt en moet er voor 2 parkeerplaatsen betaald worden (€ 10,-/auto voor het hele weekend). Dus in dit geval € 20,- totaal.
De pendelbus kost 2 euro per persoon voor de retour. Je betaalt op de heenweg vanaf het station of vakantiepark de Weerterbergen, en de retour rit is daarna gratis.
Het kost per persoon, per keer, per fiets €2,- om je fiets daar te stallen.

Camping

De camping opent op donderdag 9 Juli om 12:00 en sluit op maandagmiddag om 12:00
Een campingticket kost €35,- p.p. excl. bespreekkosten. Voor een extra camper of caravan koop je een extra camperticket, deze kost €50,- excl. bespreekkosten.
Wanneer je met een campingticket komt, kan je je auto dichtbij het campingterrein parkeren en je spullen vanuit daar uitladen.
Een camper ticket kost €50,- en zijn momenteel nog beschikbaar. Camper tickets zijn doorgaans eerder uitverkocht. Hou voor meer informatie en beschikbaarheid onze website in de gaten. Naast het camper ticket heb je ook per persoon een campingticket nodig.
Ja, dit is tegen een kleine vergoeding mogelijk.
Nee, dit is helaas niet mogelijk.
Nee, dit is niet mogelijk. Het parkeerterrein ligt dichtbij het campingterrein.
Ja, dit kan bij de E.H.B.O. op de camping in de koelkast.
Jazeker: in het 24-uurs gebied staan bospopmedewerkers klaar om je van een heerlijk ontbijtje te voorzien.
Ja, dan moet je ook zelf een campingticket aanschaffen. Zonder campingbandje kan je niet de camping op.
Zie het campingreglement op https://www.bospop.nl/informatie/huisregels/
Nee, er zijn geen stroomvoorzieningen op de reguliere camping.
Er is een centraal elektriciteitspunt op de camping. Zorg zelf voor voldoende verlengkabel.
Nee, er zijn geen stroomvoorzieningen op de camper camping.

Speciale verzoeken

Het aanvragen van toestemming (vanwege medische redenen) voor het meenemen van een klapstoeltje naar Bospop is mogelijk door het formulier in te vullen op deze pagina. Aanvragen voor maandag 6 juli 20:00 uur worden in behandeling genomen, vanwege de korte tijd voor het festival worden er na dit moment GEEN aanvragen meer in behandeling genomen.
Voor e-sigaretten en boxmods gelden dezelfde regels als voor sigaretten. Het is verboden om te roken in de festival- en horecatenten.
Ja, je kunt hiervoor terecht bij de E.H.B.O. op het festivalterrein, hier is stroom en zijn koelvoorzieningen.