FESTIVALMARKT

Traditiegetrouw is er ook dit jaar weer een uitgebreide Festival Fair bij Bospop. Vanwege het hoge bezoekersaantal is deze ook dit jaar buiten het festivalterrein geplaatst recht tegenover het Nachtcafé / de 24-uurs tent. De markt is voor iedereen vrij toegankelijk, dus ook voor niet bezoekers zonder Bospop ticket. Onderdeel van deze festivalmarkt zijn diverse muziekstands, waar je collector items op CD, DVD en vinyl kunt vinden naast talloze popmemorabilia en popmerchandise.

Wil je jezelf nog mooier maken dan je al bent dan kun je een piercing laten zetten in de mobiele piercing studio, die uiteraard voldoet aan de GGD-voorschriften. Als zoals we hopen de zon zich laten zien, laat je dan insmeren met zonnebrand bij de insmeerbar van het KWF.

Elders vind je er Indiaanse hoeden, juwelen en kunstnijverheid uit Zuid-Amerika, maar net zo goed een uitgebreid assortiment aan bijzondere dames- en herenkleding, ook voor de grotere maten of Indonesische sarongs, batik sjaaltjes en houtsnijwerk dan wel sieraden en snuisterijen uit Nepal, India en Thailand. En er is een vintage shop met Western laarzen, sneakers, 60-ties overhemden en meer voor een zacht prijsje. Vanzelfsprekend zijn er zonnebrillen in alle soorten en maten te krijgen. Maar ook elegante regenlaarsjes voor de dames.

Kortom, wil je even op adem komen van het enerverende programma op de podia, maak dan een wandeling over de markt. Zelf deelnemen aan de festivalmarkt? Neem dan contact op met Dido Smit (Orange Artist Promotion) via [email protected].