RESERVEER ONLINE JE KLUISJE VOOR EEN ZORGELOZE BOSPOP ERVARING

Ben jij klaar om jezelf onder te dompelen in het Bospop-festival? Maak je geen zorgen over het bewaren van je waardevolle spullen, want wij hebben de perfecte oplossing voor jou: onze handige festivalkluisjes aangeboden door Mobile Locker! Reserveer vandaag nog jouw kluisje en geniet van gemoedsrust tijdens het hele festival. Met twee verschillende opties, zowel op de camping als op het festivalterrein, zorgen we ervoor dat jouw persoonlijke bezittingen veilig en beveiligd zijn.

Op de camping bieden we kluisjes aan die niet alleen ruim en veilig zijn, maar ook eventueel voorzien van stopcontacten. Laad je apparaten veilig op terwijl je geniet van de geweldige muziek en het leuke gezelschap. Vergeet niet om je eigen oplaadkabels (met stekker) mee te nemen. We hebben kleine en grote kluisjes beschikbaar, dus er is altijd een formaat dat bij jouw behoeften past.

Ook op het festivalterrein hebben we kluisjes beschikbaar, zij het zonder stopcontacten. Deze kluisjes zijn perfect om je waardevolle spullen veilig te bewaren terwijl je geniet van de geweldige optredens. Kies uit onze Extra Large kluisjes, groot genoeg voor 6 tot 8 jassen of 2 rugzakken, of ga voor onze Medium kluisjes, ideaal voor 3 of 4 jassen of 1 rugzak.

Heb je vragen over de kluisjes? Neem dan contact op via [email protected], we staan klaar om je te helpen.

Wacht niet langer! Reserveer nu je kluisje en geniet van Bospop zonder je zorgen te maken over je waardevolle spullen.

*Let op: De beschikbaarheid van kluisjes is beperkt, dus reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen.*