WAAR IS BOSPOP 2019?

Bospop vindt in 2019 plaats op dezelfde locatie als vorig jaar nabij de A2 bij Weert Noord.

AUTO’S

Ons festivalterrein ligt praktisch naast de A2. Het maakt daarom geen verschil uit welke richting je komt. Op de A2 wordt parkeren en camping door middel van matrix borden en gele tekstborden aangegeven. Volg de aanwijzingen, dan bent u snel op Bospop.

KISS ‘N RIDE (halen en brengen) vanaf de A2: neem afrit 39 – Nederweert en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.

Vanuit Weert wordt camping en parkeren aangegeven op gele borden met route letters. Voor KISS ‘N RIDE (halen en brengen) volg de route “K” op de gele borden. Wij adviseren je echter zoveel mogelijk met de fiets te komen.

PARKEREN

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en deze worden duidelijk aangegeven middels borden. Volg deze borden en gebruik geen navigatie. Volg de instructie’s van onze verkeersregelaars ten alle tijden op. Ook de route naar de parkeerplaatsen en campercamping/camping staat aangegeven op de bebording.

OPENBAAR VERVOER & BOSPOP-PENDELBUSSEN

Het station ligt op ruim 45 minuten lopen van het festival terrein. Er zullen echter regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van het festivalterrein. Ook van en naar vakantiepark de Weerterbergen rijden bussen. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur.

Pendelbus station:

  • Vrijdag 12 Juli 12:00 – 00:00 (laatste vertrek van festival terrein)
  • Zaterdag 13 Juli 10:00 – 00:00 (laatste vertrek van festival terrein)
  • Zondag 14 Juli 10:00 – 00:00 (laatste vertrek van festival terrein)
  • Maandag 15 Juli 08:00 – 12:00 (laatste vertrek van festival terrein)

Pendelbus Weerterbergen

  • Vrijdag 12 Juli 14:00 – 01:00 (laatste vertrek van festival terrein)
  • Zaterdag 13 Juli 10:00 – 02:00 (laatste vertrek van festival terrein)
  • Zondag 14 Juli 10:00 – 02:00 (laatste vertrek van festival terrein)

OVERIGE (EIGEN) GEREGELD BUSVERVOER

Bussen vanaf 9 personen dienen te parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen direct aan het festivalterrein, deze route is aangegeven met borden met een afbeelding van een bus. Om deze parkeerplaats snel te bereiken neemt men vanaf de A2 afrit 39 – Nederweert en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.

Indien u zelf met de bus komt kunt u de bus daar bij de busparkeerplaats parkeren, ook kunt u zich daar laten afzetten en ophalen. Zorg dat u zich vooraf aanmeld bij [email protected] om de procedure uitgelegd te krijgen. Het festival is te voet te bereiken vanaf de busparkeerplaats.

OPSTAPPLAATS TAXI’S

Opstapplaats Taxi’s naar station Weert en vakantiepark De Weerterbergen aanwezig op festivalterrein, volg hiervoor de borden op het festival terrein.

Door Bospop goedgekeurde taxibedrijven kunnen gebruik maken van de taxistandplaats bij het festivalterrein.
Taxi bedrijven kunnen zich aanmelden bij [email protected]
Dan word een sticker verstrekt waardoor alleen toegang mogelijk is.

AANVULLENDE VERKEERSINSTRUCTIES RONDOM WEERT

Tijdens Bospop is o.a. de Eindhovenseweg afgesloten, dit zal verkeerhinder opleveren. Voor inwoners rondom Weert hebben we aanvullende instructies beschikbaar op onze pagina; verkeersomleidingen.