WAAR IS BOSPOP 2022?

Bospop vindt in 2022 plaats op dezelfde locatie als vorige edities nabij de A2 bij Weert Noord.

AUTO’S

Ons festivalterrein ligt praktisch naast de A2. Het maakt daarom geen verschil uit welke richting je komt. Op de A2 wordt parkeren en camping door middel van matrix borden en gele tekstborden aangegeven. Volg de aanwijzingen, dan bent u snel op Bospop.

KISS ‘N RIDE (halen en brengen) vanaf de A2: neem afrit 39 – Nederweert en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.

Vanuit Weert wordt camping en parkeren aangegeven op gele borden met route letters. Voor KISS ‘N RIDE (halen en brengen) volg de route “K” op de gele borden. Wij adviseren je echter zoveel mogelijk met de fiets te komen.

PARKEREN

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en deze worden duidelijk aangegeven middels borden. Volg deze borden en gebruik geen navigatie. Volg de instructies van onze verkeersregelaars ten alle tijden op. Ook de route naar de parkeerplaatsen en campercamping/camping staat aangegeven op de bebording. Let op: de route naar de camping is niet de zelfde route als naar de campercamping. Voor camping volg de symbolen van een tent, voor de Campercamping volg de symbolen van een camper.

De parkeerkaarten kosten €10,- voor een dagkaart en €20,- voor een weekendkaart (geldig van woensdag 6 juli t/m maandag 11 juli) en kunnen via TicketMaster vooraf gekocht worden. Bij aankomst op de dag zelf kost een parkeerticket voor een dag € 15,- (contant of pin betaling mogelijk), maar dit bevorderd niet de doorstroom en kan betekenen dat je langer moet wachten. Bestel dus vooraf online bij TicketMaster voor de gunstigste prijs en een snellere doorstroom.

Kom je alleen voor het Kings of Leon concert, koop dan je parkeerkaart via de Kings of Leon verkoop bij TicketMaster.

Je hebt de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein op te rijden. Ga je met de auto weg en kom je een dag later terug, dan heb je opnieuw een parkeerkaart voor die dag OF een weekend parkeerkaart nodig. Blijf je het hele weekend (eventueel al vanaf woensdag 6 of donderdag 7 juli) dan is een weekend parkeerkaart dus voordeliger. Deze kun je alleen online bij TicketMaster bestellen voor €20,- excl. €3 reserveringskosten.

Ga je weg maar kom je dezelfde dag weer terug, dan kun je met de parkeerkaart van die dag weer gewoon het parkeerterrein oprijden.

Geheel zorgeloos naar Bospop? Kom met de bus!

In de buurt van de ingang afgezet en reizen met een comfortabele touringcar. Met 120+ opstapplaatsen (bijna) altijd wel in de buurt. Lees meer over onze busreizen.

OPENBAAR VERVOER & BOSPOP-PENDELBUSSEN

Het station ligt op ruim 45 minuten lopen van het festival terrein. Er zullen echter regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van het festivalterrein. Ook van en naar vakantiepark de Weerterbergen rijden bussen. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur zonder reguliere dienstregeling. De kosten voor een retour met de pendelbus bedragen €2,-. Dit bedrag dien je te betalen bij opstap op het station of de Weerterbergen.

PENDELBUSSEN

Pendelbus station:

  • Donderdag 7 juli 16:00u – 01:45u (laatste rit)
  • Vrijdag 8 juli 10:00u – 01:45u (laatste rit)
  • Zaterdag 9 juli 10:00u – 01:45u (laatste rit)
  • Zondag 10 juli 10:00u – 01:45u (laatste rit)
  • Maandag 11 juli 08:00u – 12:30u

Pendelbus Weerterbergen:

  • Vrijdag 8 juli 10:00u – 02:00u (laatste rit)
  • Zaterdag 9 juli 10:00u – 02:00u (laatste rit)
  • Zondag 10 juli 10:00u – 02:00u (laatste rit)

OVERIGE (EIGEN) GEREGELD BUSVERVOER

Bussen vanaf 9 personen dienen te parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen direct aan het festivalterrein, deze route is aangegeven met borden met een afbeelding van een bus. Om deze parkeerplaats snel te bereiken neemt men vanaf de A2 afrit 38 – Weert Noord en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.

Indien u zelf met de bus komt vanaf 9 personen kunt u de bus daar bij de busparkeerplaats parkeren, ook kunt u zich daar laten afzetten en ophalen. Zorg dat u zich vooraf aanmeld bij [email protected] om de procedure uitgelegd te krijgen. Het festival is te voet te bereiken vanaf de busparkeerplaats.

AANVULLENDE VERKEERSINSTRUCTIES RONDOM WEERT

Tijdens Bospop is o.a. de Eindhovenseweg afgesloten, dit zal verkeerhinder opleveren. Voor inwoners rondom Weert hebben we aanvullende instructies beschikbaar op onze pagina; verkeersomleidingen.

OPSTAPPLAATS TAXI’S

Er is een opstapplaats voor taxi’s naar diverse locaties in en rondom Weert aanwezig op festivalterrein, volg hiervoor de borden op het festivalterrein. Er zijn altijd ruim voldoende taxi’s aanwezig dus maak gebruik van de ingerichte taxistandplaats. Er worden geen afgesproken ritten toegestaan.

Door Bospop goedgekeurde taxibedrijven kunnen gebruik maken van de taxistandplaats bij het festivalterrein.
Taxi bedrijven kunnen zich aanmelden bij [email protected]
Na registratie wordt toegang tot de taxistandplaats verleend.