WAAR IS BOSPOP 2020?

Bospop vindt in 2020 plaats op dezelfde locatie als vorig jaar nabij de A2 bij Weert Noord.

AUTO’S

Ons festivalterrein ligt praktisch naast de A2. Het maakt daarom geen verschil uit welke richting je komt. Op de A2 wordt parkeren en camping door middel van matrix borden en gele tekstborden aangegeven. Volg de aanwijzingen, dan bent u snel op Bospop.

KISS ‘N RIDE (halen en brengen) vanaf de A2: neem afrit 39 – Nederweert en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.

Vanuit Weert wordt camping en parkeren aangegeven op gele borden met route letters. Voor KISS ‘N RIDE (halen en brengen) volg de route “K” op de gele borden. Wij adviseren je echter zoveel mogelijk met de fiets te komen.

PARKEREN

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en deze worden duidelijk aangegeven middels borden. Volg deze borden en gebruik geen navigatie. Volg de instructies van onze verkeersregelaars ten alle tijden op. Ook de route naar de parkeerplaatsen en campercamping/camping staat aangegeven op de bebording. Let op: de route naar de camping is niet de zelfde route als naar de campercamping. Voor camping volg de symbolen van een tent, voor de Campercamping volg de symbolen van een camper.

De parkeerkaarten kosten €10,- en kunnen via TicketMaster vooraf of ter plekken contant afgerekend worden.

Je hebt de parkeerkaart nodig om het parkeerterrein op te rijden. Ga je met de auto weg en kom je een dag later terug, dan heb je opnieuw een parkeerkaart nodig. Blijf je gewoon het hele weekend en rij je het parkeerterrein niet af, dan heb je ook maar 1 parkeerkaart nodig.

Ga je weg maar kom je dezelfde dag weer terug, dan kun je met de parkeerkaart van die dag weer gewoon het parkeerterrein oprijden.

OPENBAAR VERVOER & BOSPOP-PENDELBUSSEN

Het station ligt op ruim 45 minuten lopen van het festival terrein. Er zullen echter regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van het festivalterrein. Ook van en naar vakantiepark de Weerterbergen rijden bussen. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur zonder reguliere dienstregeling. De kosten voor een retour met de pendelbus bedragen €2,-. Dit bedrag dien je te betalen bij opstap op het station of de Weerterbergen.

FIETS- EN VOETGANGERSOVERSTEEK

Pendelbus station:

  • Donderdag 11 Juli 16:00 – 00:00 (laatste vertrek van festival terrein)
  • Vrijdag 12 Juli 10:00 – 00:00 (laatste vertrek van festival terrein)
  • Zaterdag 13 Juli 10:00 – 00:00 (laatste vertrek van festival terrein)
  • Zondag 14 Juli 10:00 – 00:00 (laatste vertrek van festival terrein)
  • Maandag 15 Juli 08:00 – 12:00 (laatste vertrek van festival terrein)

Pendelbus Weerterbergen:

  • Vrijdag 12 Juli 10:00 – 02:00 (laatste vertrek van festival terrein)
  • Zaterdag 13 Juli 10:00 – 02:00 (laatste vertrek van festival terrein)
  • Zondag 14 Juli 10:00 – 02:00 (laatste vertrek van festival terrein)

Van donderdag 11 juli 08.00 uur tot maandag 15 juli 13.00 uur kunnen fietsers en voetgangers niet oversteken bij de verkeerslichten Eindhovenseweg – Hushoverweg. Deze oversteek is afgesloten om het verkeer van en naar het Bospop terrein in goede banen te leiden. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het viaduct op de Floralaan.

Kom je met de fiets naar Bospop? Fiets dan richting de Stienestraat op Hushoven en volg vanaf daar de borden. Er is een betaalde bewaakte fietsenstalling aanwezig bij het festivalterrein. Deze kost €2,- per persoon, per fiets, per keer.

OVERIGE (EIGEN) GEREGELD BUSVERVOER

Bussen vanaf 9 personen dienen te parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen direct aan het festivalterrein, deze route is aangegeven met borden met een afbeelding van een bus. Om deze parkeerplaats snel te bereiken neemt men vanaf de A2 afrit 38 – Weert Noord en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.

Indien u zelf met de bus komt vanaf 9 personen kunt u de bus daar bij de busparkeerplaats parkeren, ook kunt u zich daar laten afzetten en ophalen. Zorg dat u zich vooraf aanmeld bij [email protected] om de procedure uitgelegd te krijgen. Het festival is te voet te bereiken vanaf de busparkeerplaats.

VERKEERSOMLEIDINGEN TIJDENS BOSPOP 6 T/M 16 JULI

Om het verkeer van en naar Bospop in goede banen te leiden, wordt de Eindhovenseweg afgesloten. Dit gebeurt al tijdens de opbouw op zondag 7 juli 17.00 uur tot aan het opruimen op dinsdag 16 juli 17.00 uur. U kunt dan geen gebruik maken van deze weg.

Het knooppunt 38 Weert-Noord wordt gebruikt voor de afwikkeling van het verkeer naar Bospop. Mensen die het viaduct oprijden, kunnen richting het parkeerterrein van Bospop rijden of worden doorgestuurd naar de A2 afrit 39 Nederweert. U kunt dus niet verder richting Weert rijden. Verkeer vanuit Weert en omgeving richting de A2 wordt omgeleid via knooppunt 39 Nederweert. Knooppunt 38 Weert-Noord kan wel gebruikt worden voor doorgaand verkeer richting Maarheeze, of een bezoek aan restaurant “de Wildenberg”, of wandel- en fietscafé “Peerkesbosch”.

Om uw veiligheid te kunnen garanderen worden gedurende de op,- en afbouw van het festival de Riviereweg, Weijerkesweg en de Stienestraat tussen de Hoogbosweg en de Kuikenstraat afgesloten van zaterdag 6 juli 08.00 uur t/m dinsdag 16 juli 17.00 uur.

OPSTAPPLAATS TAXI’S

Er is een opstapplaats voor taxi’s naar diverse locaties in en rondom Weert aanwezig op festivalterrein, volg hiervoor de borden op het festivalterrein. Er zijn altijd ruim voldoende taxi’s aanwezig dus maak gebruik van de ingerichte taxistandplaats. Er worden geen afgesproken ritten toegestaan.

Door Bospop goedgekeurde taxibedrijven kunnen gebruik maken van de taxistandplaats bij het festivalterrein.
Taxi bedrijven kunnen zich aanmelden bij [email protected]
Na registratie wordt toegang tot de taxistandplaats verleend.

AANVULLENDE VERKEERSINSTRUCTIES RONDOM WEERT

Tijdens Bospop is o.a. de Eindhovenseweg afgesloten, dit zal verkeerhinder opleveren. Voor inwoners rondom Weert hebben we aanvullende instructies beschikbaar op onze pagina; verkeersomleidingen.