WAAR IS BOSPOP 2023?

Bospop vindt in 2023 plaats op dezelfde locatie als vorige edities nabij de A2 bij Weert Noord.

FIETS

We adviseren bezoekers vanuit Weert om zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Fiets richting de Stienestraat op Hushoven en volg vanaf daar de borden. De oversteek Eindhovenseweg ten hoogte van de hushoverbrug is dicht tijdens het weekend. Er is een betaalde bewaakte fietsenstalling aanwezig bij het festivalterrein. Deze kost €2,- per persoon, per fiets, per keer.

AUTO’S

Ons festivalterrein ligt praktisch naast de A2. Het maakt daarom geen verschil uit welke richting je komt. Op de A2 wordt parkeren en camping door middel van matrixborden en gele tekstborden aangegeven. Volg de aanwijzingen, dan ben je snel op Bospop.

KISS ‘N RIDE (halen en brengen) vanaf de A2: neem afrit 39 – Nederweert en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.

Vanuit Weert wordt camping en parkeren aangegeven op gele borden met route letters. Voor KISS ‘N RIDE (halen en brengen) volg de route “K” op de gele borden. Wij adviseren je echter zoveel mogelijk met de fiets te komen.

BUSREIZEN: GEHEEL ZORGELOOS NAAR BOSPOP

Gezellig én voordelig vervoer naar Bospop? Met Partybussen.nl kun je zorgeloos feesten en reis je met een comfortabele touringcar, een vriendelijke chauffeur én met de muziek aan terug naar huis. Je wordt bovendien dicht bij de ingang afgezet.

Natuurlijk kun je gewoon het gehele concert afkijken en heb je geen stress om bijvoorbeeld je trein op tijd te halen!

Bekijk hier alle mogelijkheden.

PARKEREN

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en deze worden duidelijk aangegeven middels borden. Volg deze borden en gebruik geen navigatie. Volg de instructies van onze verkeersregelaars te allen tijde op. Ook de route naar de parkeerplaatsen en campercamping/camping staat aangegeven op de bebording. Let op: de route naar de camping is niet de zelfde route als naar de campercamping. Voor camping volg de symbolen van een tent, voor de Campercamping volg de symbolen van een camper.

PARKEERTICKETS KOPEN

De parkeerkaarten kosten €15,- (excl. €3 reserveringskosten) voor een dagkaart en €30,- (excl. €3 reserveringskosten) voor een weekendkaart (geldig van donderdag 6 juli t/m maandag 10 juli) en kunnen via TicketMaster vooraf gekocht worden tot donderdagavond 6 juli 23:59u. Bij aankomst op de dag zelf kunnen alleen nog maar parkeertickets voor 1 dag gekocht worden, geen weekendtickets. Een parkeerticket voor een dag kost op de parkeerplaats zelf € 25,- (contant of pin betaling mogelijk).eg en kom je een dag later terug, dan heb je opnieuw een parkeerkaart voor die dag OF een weekend parkeerkaart nodig. Blijf je het hele weekend (eventueel al vanaf donderdag 6 juli) dan is een weekend parkeerkaart dus voordeliger. Deze kun je alleen online bij TicketMaster bestellen voor €30,- (excl. €3 reserveringskosten).

Ga je weg maar kom je dezelfde dag weer terug, dan kun je met de parkeerkaart van die dag weer gewoon het parkeerterrein oprijden.

MINDERVALIDE PARKEREN

Ook voor de mindervalide parkeerplaats geldt: volg de wegwijzering op de gele borden. Hier staat apart de mindervalide parkeerplaats op aangegeven. Zet je navigatie uit als je op het terrein bent.

Ook voor een mindervalide parkeerplaats dien je een (normaal) parkeerticket te kopen maar kun je dus (op vertoon van je invalidenkaart of MIVA bevestiging gekregen na het invullen van het MIVA formulier) parkeren op de mindervalide parkeerplaats. Ook voor het parkeren op de MIVA parkeerplaats heb je een geldig parkeerticket nodig. Zie het blok ‘Parkeertickets kopen’ hierboven voor meer informatie.

OPENBAAR VERVOER & BOSPOP-PENDELBUSSEN

Het station ligt op ruim 45 minuten lopen van het festival terrein. Er zullen echter regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van het festivalterrein. Ook van en naar vakantiepark de Weerterbergen rijden bussen. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur zonder reguliere dienstregeling. De kosten voor een retour met de pendelbus bedragen €5,-. Dit bedrag dien je te betalen bij opstap op het station of de Weerterbergen.

PENDELBUSSEN

Pendelbus station:

  • Donderdag 6 juli 16:00u – 01:45u (laatste rit)
  • Vrijdag 7 juli 10:00u – 01:45u (laatste rit)
  • Zaterdag 8 juli 10:00u – 01:45u (laatste rit)
  • Zondag 9 juli 10:00u – 01:45u (laatste rit)
  • Maandag 10 juli 08:00u – 12:30u

Pendelbus Weerterbergen:

  • Vrijdag 7 juli 10:00u – 02:00u (laatste rit)
  • Zaterdag 8 juli 10:00u – 02:00u (laatste rit)
  • Zondag 9 juli 10:00u – 02:00u (laatste rit)

Een retourticket voor de pendelbus kost € 5,- en kan contant of met pin betaald worden bij de buschauffeur.

OVERIGE (EIGEN) GEREGELD BUSVERVOER

Bussen vanaf 9 personen dienen te parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen direct aan het festivalterrein, deze route is aangegeven met borden met een afbeelding van een bus. Om deze parkeerplaats snel te bereiken neemt men vanaf de A2 afrit 38 – Weert Noord en volg daarna de aanwijzingen op de gele borden.

Indien je zelf met de bus komt vanaf 9 personen kun je de bus daar bij de busparkeerplaats parkeren, ook kun je je daar laten afzetten en ophalen. Zorg dat je dit vooraf aanmeldt bij [email protected] om de procedure uitgelegd te krijgen. Het festival is te voet te bereiken vanaf de busparkeerplaats.

AANVULLENDE VERKEERSINSTRUCTIES RONDOM WEERT

Tijdens Bospop is o.a. de Eindhovenseweg afgesloten, dit zal verkeerhinder opleveren. Voor inwoners rondom Weert hebben we aanvullende instructies beschikbaar op onze pagina; verkeersomleidingen.

OPSTAPPLAATS TAXI’S

Er is een opstapplaats voor taxi’s naar diverse locaties in en rondom Weert aanwezig op festivalterrein, volg hiervoor de borden rondom het festivalterrein. Ook georganiseerde ritten kunnen van deze opstapplaats voor taxi’s gebruik maken.

Door Bospop goedgekeurde taxibedrijven kunnen gebruik maken van de taxistandplaats bij het festivalterrein. Taxibedrijven kunnen zich aanmelden bij [email protected]. Na registratie wordt toegang tot de taxistandplaats verleend.