VERKEERSOMLEIDINGEN TIJDENS BOSPOP 9 T/M 16 JULI

Om het verkeer van en naar Bospop in goede banen te leiden, worden de afrit 38 Weert-Noord en de Eindhovenseweg afgesloten. Dit gebeurt al tijdens de opbouw op dinsdag 9 juli 20.00 uur tot aan het opruimen op dinsdag 16 juli 17.00 uur. U kunt dan geen gebruik maken van deze wegen.

Het knooppunt Weert-Noord wordt alleen gebruikt voor de afwikkeling van het verkeer naar Bospop. Mensen die het viaduct oprijden, kunnen richting het parkeerterrein van Bospop rijden of worden doorgestuurd naar de A2 afrit 39 Nederweert. U kunt dus niet verder richting Weert rijden. Verkeer vanuit Weert en omgeving richting de A2 wordt omgeleid via knooppunt 39 Nederweert.

VERKEERSHINDER

De verkeerslichten op de Ringbaan-Noord worden aangepast om meer verkeer vanuit Weert te kunnen verwerken tijdens de afsluiting. Dat voorkomt niet dat er verkeershinder kan optreden. Houd dus rekening met een mogelijke langere reistijd gedurende de afsluiting.

FIETS- EN VOETGANGERSOVERSTEEK

Van vrijdag 12 juli 8.00 uur tot maandag 15 juli 8.00 uur kunnen fietsers en voetgangers niet oversteken bij de verkeerslichten Eindhovenseweg – Hushoverweg. Deze oversteek is afgesloten om het verkeer van en naar het Bospop terrein in goede banen te leiden. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het viaduct op de Floralaan.

OMLEIDING VANUIT WEERT

Verkeer vanuit Weert en omgeving richting de A2 zal omgeleid worden via knooppunt 39 Nederweert. Op de Ringbanen kunt u de vooraankondiging en de omleiding op de gele borden zien.

MIJD DE SPITS

Tijdens de ochtendspits van woensdag 10, donderdag 11, vrijdag 12, maandag 15 en dinsdag 16 juli moet u langer wachten om de A2 te bereiken. Vrijdag 12 juli wordt sowieso een dag waarop er veel file zal staan rondom de A2. U kunt deze file mijden, door op andere tijden te reizen, alternatieve routes te kiezen, thuis te werken of de trein te pakken. Hiermee kunt u uzelf veel file besparen.

VRAGEN

Heeft u nog andere vragen? De organisatie van Bospop is in handen van de stichting Bospop. Op de website www.bospop.nl (onder informatie) vindt u meer informatie.