VRIJWILLIGERSWERK BOSPOP 2023

-Heb je in 2022 nog gewerkt als vrijwilliger op Bospop? Wacht dan even op een mail van Bospop of je planner. We streven ernaar om iedereen in januari weer opnieuw de kans te geven om zich op te geven als vrijwilliger.

-Wil je in de op- en/of afbouw werken en ben je een nieuwe vrijwilliger? Meld je dan aan op www.crew.bospop.nl, dit is dus nadrukkelijk alleen voor de op en afbouw bedoeld, tijdens de Bospop-showdagen ben je vrij.

-Heb je nog niet eerder vrijwilligerswerk gedaan voor Bospop? Stuur dan een mail naar [email protected] met je naam en geboortedatum. Je ontvangt dan in januari een aanmeldlink naar de diverse functies.

VRIJWILLIGERSWERK BOSPOP 2023

Bospop is het enige muziekfestival dat volledig draait op vrijwilligers. Voor de op- en afbouw, mobiliteit en cleaners zoeken we nog vrijwilligers.

Wat krijg je als vrijwilliger van Bospop terug?
Afhankelijk van het aantal dagdelen dat je werkt krijg je toegang tot het festival, consumptiebonnen, een Bospop vrijwilligersshirt en een gezellige feestavond met BBQ, maar in alle gevallen een berg gezelligheid en plezier op de dagen dat je werkt.

Mobiliteit
(vanaf 16 jaar, de werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van auto’s op de parkeerterreinen of het bemannen van posten op de verkeersroutes naar de parkeerterreinen, Kiss & Ride, Backstage en het festivalterrein. We werken in diensten van 3 uur, zodat je naast je werkzaamheden ook kunt genieten van het festival zelf. Als je je opgeeft, houd je je aan de volgende voorwaarden:
Bospop heeft de regel dat je voor 9 uur werken (3 shifts) je werkdag op de tijden dat je niet werkt toegang hebt tot Bospop. Werk je meerdere dagen dan kun je je festivaldag kiezen.

Je volgt de cursus Verkeersregelaar via E-learning. Hiervoor krijg je t.z.t. een link doorgestuurd nadat je je opgegeven hebt)

Cleaners
(vanaf 16 jaar, je werkt dan de maandag van 09:00 tot 17:00 uur en 1 dagdeel op een ander moment). Je krijgt dan twee dagen naar keuze toegang. Help je ook in het weekend mee met cleanen van 08:00 tot 12:00 uur dan mag je 3 dagen naar Bospop)

Op- en afbouw

(vanaf 18 jaar, zie onderstaande info)

BELONING

Beloning op- & afbouw 2023

Voor elk dagdeel dat je als BPC vrijwilliger werkt, “verdien” je credit(s). Voorwaarde dat je jezelf correct aanmeldt en afmeldt. Alle opgebouwde credits kun je inwisselen voor toegangskaart(en), drankbonnen en merchandise (BPC shirt en bij de festivalshop)

Informatiebijeenkomst: verdien je 3 credits
Opbouw: per dagdeel werken verdien je 3 BPC credits
Afbouw maandag (11/7): per dagdeel werken verdien je 7 BPC credits
Afbouw dinsdag (12/7): per dagdeel werken verdien je 5 BPC credits
Overige afbouw: per dagdeel werken verdien je 3 BPC credits

Inwisselen credits

14 credits 1 dag toegangskaart – veld (naar keuze) + 10 bonnen + camping + fiets
24 credits 2 dagen toegangskaart – veld (naar keuze) + 20 bonnen + camping+ fiets
32 credits 3 dagen toegangskaart – veld  + 30 bonnen + camping+ fiets
16 credits Toegang Kings of leon (kan alleen bij minimaal 1 bospop toegangskaart)
3 credits BPC Shirt
1 credit 2 bonnen

Aanvullende voorwaarden

Je kunt maar max 2 extra kaarten kopen, ongeacht welke kaarten (muv de Kings of Leon kaarten) of dit nu 2 x dagkaarten zijn of 2x 3 dagen kaarten.
De extra kaarten zijn zonder bonnen.
Je kunt extra credits inleveren voor max 2 extra entreekaarten (deze moet op naam geaccrediteerd worden en mogen niet doorverkocht worden)
Credits die je niet gebruikt voor entreekaarten worden automatisch ingewisseld voor drankbonnen, 2 per credit.
Voor Kings of Leon is het niet mogelijk hier extra kaarten voor te kopen.
Hoe je je credits wilt inwisselen geef je aan bij je inschrijving.

OP – EN AFBOUW 2023

Duur opbouw 2023

De opbouwperiode start op zaterdag 24 juni en duurt tot en met vrijdag 7 juli.

Duur afbouw 2023

De afbouwperiode start op maandag 10 juli en duurt tot en met vrijdag 14 juli.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?
De dagdelen tijdens de opbouw en afbouw zijn als volgt:
• 08.00-12.00 ochtend
• 13.00-17.00 middag
• 18.00-21.00 avond

*Je kan alleen een avonddienst draaien in combinatie met een middagdienst.

VRAGEN & AANMELDINGEN

Wordt ook onderdeel van de Bospop familie en meld je nu aan voor vrijwilligerswerk op Bospop.

Wil je in de opbouw / afbouw meewerken? Meld je dan aan op www.crew.bospop.nl (dit is dus nadrukkelijk alleen voor de op- en afbouw).

Wil je werken tijdens het festival of in een andere functie dan de op- of afbouw (of twijfel je waar je ingezet kan worden)? Meld je dan aan op: https://www.bospop.nl/aanmelden-bp2023