BOSPOP MAAKT FESTIVAL EXTRA TOEGANKELIJK VOOR MINDERVALIDEN

Jaarlijks begroeten wij een aantal mindervaliden (miva’s) op ons festival. Wij vinden het belangrijk voor deze groep faciliteiten te treffen zodat ook zij van onze mooie festival kunnen genieten.

Wij hebben de ervaring dat miva’s bekend zijn met de belemmeringen van een festival en daarom vooraf goed geïnformeerd en voorbereid willen zijn. Miva’s die een begeleider nodig hebben kunnen toegang op het miva-podium verkrijgen met max. 1 begeleider die net als overige bezoekers in het bezit moet zijn van een geldig ticket.

Voor assistentie en service hebben wij ook dit jaar weer de hulp van INTER ingeroepen. Zij assisteren bij de parking en camping voor miva’s. Zij verzorgen de controle bij de afzonderlijke miva-entree en letten daarbij op de van Bospop verkregen toestemming voor het meenemen van hulpmiddelen. Deze toestemming is nodig om er zeker van te zijn dat u met uw hulpmiddel tot het festival wordt toegelaten. U kunt hiervoor het hiernaast aangegeven aanvraagformulier invullen waarop de verleende toestemming u digitaal zal worden toegezonden.

Bospop heeft al jaren goede voorzieningen voor miva’s zoals o.a.

  • Miva parking dicht bij het festival
  • Miva camping met aangepaste toilet- en douchevoorzieningen
  • Afzonderlijke brede miva toegang
  • Miva podium recht voor mainstage
  • Assistentie van INTER
minder-validen

AANVRAGEN MINDER VALIDEN (mogelijk tot maandag 4 juli 20.00 uur)

Mindervaliden die afhankelijk zijn van rolstoel of scootmobiel en die persoonlijke begeleiding op prijs stellen, op de mindervaliden camping wensen te overnachten en/of mensen die slecht ter been zijn of niet hele dag kunnen staan EN een doktersverklaring kunnen overhandigen voor gebruik van een klein klapstoeltje (visserstoeltje), verzoeken wij het onderstaande formulier in te vullen.

 

Let op: vissersstoeltjes worden niet meer toegestaan zonder doktersverklaring. Bospop plaatst als alternatief een tribune waarvan u gebruik van kunt maken.

 

Na beoordeling ontvangt u uiterlijk twee weken voor het festival een (digitale) toestemmingsbrief.

AANVRAAGFORMULIER