BOSPOP KLAAR VOOR DE ZONDAG

Wat valt er nog meer te zeggen over de eerste festivaldag? Het was een fantastische dag met een aangename temperatuur en een kleine 20.000 bezoekers! En ook vandaag gaan we er weer tegenaan met niemand minder dan Anouk, Airbourne, Anastacia, Supertramp’s Roger Hodgson, Madness en nog veel meer!

Voor de twijfelaars: Tot straks! Er zijn nog kaarten verkrijgbaar aan de dagkassa!

Vergeet niet de foto’s en video’s te checken!

BOSPOP DRINGEND ADVIES I.V.M. ZONKRACHT

Enkele mededelingen van huishoudelijke aard i.v.m. de felle zon om ervoor te zorgen dat je een heerlijk sfeervol en gezellig festival tegemoet gaat:

  • Neem zonnebrand mee, dit is ook toegestaan op het festivalterrein! (de zon is zéér fel momenteel en binnen 10 min. kun je al flink verbranden)
  • Zoek schaduwplekken op, deze zijn er voldoende (bijv. Crossroads Area of achterin bij de food corner)
  • Neem een petje, hoedje of andere zonbescherming mee
  • Drink voldoende water. Je mag een leeg waterflesje mee nemen zonder dop. De sanitaire voorzieningen bij de toiletten bieden schoon drinkwater.

Let op! Een enkel t-shirtje of dunne blouse biedt doorgaans onvoldoende bescherming tegen de zon!

We krijgen overigens veel aanvragen of er stoelen mee op het veld genomen kunnen worden. Helaas kunnen we aan deze verzoeken geen gehoor meer geven. Met de beste bedoelingen kunnen we hier geen uitzonderingen op maken tijdens het festival. Wil je graag even gaan zitten? Dat kan in de Crossroads Area en bij de food corner achterin op het veld waar je ook een uitzicht hebt op het hoofdpodium, zodat je niets hoeft te missen van de optredens.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken