BOSPOP START OOK DIT JAAR AL OP VRIJDAG!

Na het succes van vorig jaar, organiseert Bospop ook dit jaar weer op vrijdag 7 juli, een gratis toegankelijke festivalavond als kick-off voor de 37ste editie. Het programma in de festivaltent bestaat uit vijf grote cover- en tributebands en vormt de perfecte opwarmer voor het festivalweekend. Deze avond is gratis toegankelijk voor iedereen ook zonder Bospopticket!

Ieder jaar strijken veel Bospop bezoekers al op de vrijdag voor het festival op de camping neer. Na het opzetten van de tent is het dan tijd voor het eerste feestje. Bospop organiseert op vrijdagmiddag vanaf 16.30 uur daarom een avondvullend programma in de festivaltent. Jij bent ook van harte uitgenodigd voor deze avond.

Timetable vrijdag 7 juli – Bospop festivalterrein

16.30 open
17.15 -18.15 LikeU2
18.45 -19.45 Marta Ren & The Groovelvets
20.15 -21.15 Once
21.45 -22.55 This is Jackson
23.15 -00.30 The Pink Floyd Sound


ONCE
is de Pearl Jam tribute band. Pearl Jam staat bekend om zijn intensieve optredens, waarbij een hoofdrol weggelegd is voor Eddie Vedder. Once speelt een mix van nummers afkomstig van alle Pearl Jam cd’s. Met hun levendige show en de authentieke Pearl Jam sound zal Once een set ten gehore brengen die de festivalganger het echte Pearl Jam gevoel doet beleven.

This Is Jackson is een productie van muzikanten en dansers die de glorietijden van Michael Jackson laten herleven in een wervelende show. This is Jackson neemt je mee langs alle grote hits van Michael Jackson. Ze treden in de verlichte voetstappen van Billie Jean, staan face to face tijdens Beat It, Moonwalken als zombies uit het graf tijdens Thriller. Kortom, een vette show à la Jackson waarbij The King of Pop springlevend is.

The Pink Floyd Sound is een gepassioneerde groep van muzikanten en technici, die slechts één doel voor ogen hebben: het benaderen van de sound & feel zoals Pink Floyd die ooit ten gehore bracht. Met spectaculaire shows in binnen- en buitenland staat de band inmiddels internationaal bekend als één van de meest authentieke Pink Floyd tributes. The Pink Floyd Sound laat niet alleen het bekende latere werk weergalmen op het podium, maar gaat ook terug naar de begindagen van Pink Floyd. De ademende solo’s, zwierige orgeltonen en psychedelische effecten: het zit er allemaal in en een wervelende licht- en videoshow maken het audiovisuele spektakel compleet.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken