40ste BOSPOP VERPLAATST NAAR 9, 10 & 11 JULI 2021

Zojuist heeft de overheid de maatregelen verlengd in de strijd tegen het coronavirus, waaronder een langer verbod op grootschalige evenementen. Als gevolg daarvan gaat de 40e  editie van BOSPOP in 2020 niet door maar verplaatsen we ons festival naar 9, 10 en 11 juli 2021. Hoewel dit ons veel verdriet doet, scharen wij ons volledig achter de gemaakte keuzes die nodig zijn om de verspreiding van het virus zo goed en snel mogelijk te stoppen.

De voorbereidingen voor BOSPOP waren in volle gang. De huidige omstandigheden laten het echter niet toe om er samen met jullie, dit jaar een fantastisch festival van te maken. We gaan niet bij pakken neerzitten en kijken nu al vooruit naar Bospop 2021. We hebben ons aangesloten bij het branche initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later-regeling’ waarbij je ticket geldig blijft voor de editie van volgend jaar. Alle kaartkopers ontvangen uiterlijk eind mei hierover een e-mail met gedetailleerde informatie. Heeft u een niet online gekocht ticket, houdt dan onze website, nieuwsbrief of Facebook in de gaten.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze onzekere periode en danken jullie voor jullie steun en in het bijzonder de vele mensen die keihard werken om deze crisis te boven te komen. Samen staan we sterk.