Laatste voorbereidingen Bospop 2019

Bospop 2019 gaat bijna van start! Bekijk in deze nieuwsbrief de nieuwste informatie en updates, zodat jij goed voorbereid aan een fantastisch Bospop weekend kunt beginnen!

 

FESTIVALTERREIN OPEN

Vrijdag 12 juli vanaf 14.30 uur.

Zaterdag 13 juli en zondag 14 juli vanaf 10.30 uur.

Het festivalterrein is toegankelijk tot een half uur na aanvang van de laatste band. Daarna is de ingang gesloten.

 

MEDEDELINGEN

Hierbij enkele mededelingen van huishoudelijke aard om ervoor te zorgen dat je een heerlijk sfeervol en gezellig festival tegemoet gaat:

 • Neem zonnebrand mee
 • Zorg ervoor dat je jezelf voldoende insmeert met factor 30 of hoger (en tijdig herhaalt). Mocht je zonnebrandcrème vergeten? Dan is er voldoende zonnebrandcrème verkrijgbaar bij de campingwinkel (tegenover de hoofdingang, ook bereikbaar voor festivalbezoekers zonder campingbandje).
 • Neem een petje mee. Je hoofd zal je dankbaar zijn!
 • Neem een regenjas en/of poncho’s mee
 • Neem antimuggenmiddel mee
 • Drink voldoende water

Elke festivalbezoeker mag 1 plastic drinkflesje per persoon zonder dop meenemen om te gebruiken/hervullen. Er is gratis drinkwater verkrijgbaar aan de tapkranen van de toiletgroepen.

Draag deugdelijk schoeisel, de ondergrond van het terrein kan wat ongelijk zijn, aangezien het terrein opgebouwd is in het weiland. Het terrein is absoluut goed begaanbaar.

 

WEERSVERWACHTING

Op de vrijdag worden wat buien en onweer verwacht tijdens de middag en vooravond, dus neem een regenjas en/of poncho mee tegen de regen en gebruik de tenten en schaduwdoeken om te schuilen voor de regen. Paraplu’s zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Zaterdag zal bewolkt verlopen, met af en toe een klein buitje. De voorspelling voor zondag ziet er zonnig uit!

 

NEEM JE ZWEMSPULLEN MEE

Muziekcentrum De Bosuil heeft dit jaar in de crossroads een relax area gecreëerd met drie hot tubs. Toegang is helemaal gratis, dus neem je handdoek en zwemkloffie mee!

 

DENK AAN DE KOEIEN

Vanuit ons het verzoek aan de campinggasten om na afloop van het festival alle spullen mee te nemen, en vooral geen haringen achter te laten in het weiland. De koeien die na Bospop weer in het weiland grazen, zullen je dankbaar zijn!

 

SCHADUWPLEKKEN

Er zijn voldoende schaduwplekken te vinden bij de rocktent.

 

CONSUMPTIEBONNEN

Consumptiebonnen kosten € 2,75 en zijn geldig op het festivalterrein. Daarnaast kun je ze inleveren bij de campingvoorzieningen en in het 24-uurscafé.

Bonnen worden niet teruggenomen en zijn alleen geldig tijdens Bospop 2019.

 

PINNEN

Op het festivalterrein is geen pinautomaat aanwezig. De dichtstbijzijnde pinautomaat voor cashgeld vind je in het centrum van Weert. Consumptiebonnen kunnen wel gepind worden op het terrein.

 

APP

De vernieuwde officiële Bospop app is nu te downloaden. Download de app en ontvang alerts voor je favoriete artiesten. Blijf tijdens het festival op de hoogte van het laatste nieuws. Check alle essentiële festivalinformatie zoals de plattegrond, het tijdschema en heel veel praktische informatie over het festival en de campings.

Zoek in je store op Bospop 2019.

 

PLATTEGROND FESTIVALTERREIN

Het terrein kent twee podia en uiteenlopende eetgelegenheden. Ook de Crossroads Area is weer ingericht om even te relaxen. Er is voldoende zitgelegenheid en je kunt er onder andere heerlijke cocktails krijgen.

 

TIMETABLES

 

OPENBAAR VERVOER & PENDELBUSSEN

Het station ligt op ruim 45 minuten lopen van het festivalterrein. Er zullen echter regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van het festivalterrein.

Ook van en naar vakantiepark de Weerterbergen rijden bussen. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur.

PENDELBUS STATION:

 • Donderdag 11 Juli 16:00 – 00:00 (laatste vertrek van festivalterrein)
 • Vrijdag 12 Juli 10:00 – 00:00 (laatste vertrek van festivalterrein)
 • Zaterdag 13 Juli 10:00 – 00:00 (laatste vertrek van festivalterrein)
 • Zondag 14 Juli 10:00 – 00:00 (laatste vertrek van festivalterrein)
 • Maandag 15 Juli 08:00 – 12:00 (laatste vertrek van festivalterrein)

 

PENDELBUS WEERTERBERGEN

 • Vrijdag 12 Juli 10:00 – 02:00 (laatste vertrek van festivalterrein)
 • Zaterdag 13 Juli 10:00 – 02:00 (laatste vertrek van festivalterrein)
 • Zondag 14 Juli 10:00 – 02:00 (laatste vertrek van festivalterrein)

 

WEL MEENEMEN NAAR FESTIVALTERREIN

Mobieltjes met foto/videomogelijkheden, normale (digitale) fototoestellen zonder afneembare lenzen, kleine verpakking deo/spray/parfum, kettingen aan broeken (sieraden), leeg regulier waterflesje zonder dop.

 

NIET MEENEMEN NAAR FESTIVALTERREIN

 • Glas (ook babyvoeding in glas is niet toegestaan), blik, plastic flessen (één flesje water zonder dop per persoon wordt toegelaten), drank, etenswaren, campingartikelen (zoals Hamers en tentstokken), grote spuitbussen (m.u.v. kleine verpakking deo/spray/parfum), huisdieren, wandelstokken (m.u.v. medische krukken), soft- en harddrugs, vuurwerk en wapens.
 • Professionele foto-, film-, en opname apparatuur (met verwisselbare lenzen) zijn niet toegestaan zonder geldige schriftelijke toestemming die door Stichting Bospop is afgegeven. Selfiesticks, paraplu’s en vlaggenstokken worden niet toegelaten, deze kunnen worden afgegeven bij de ingang en bij vertrek onder vermelding van de verkregen kwitantie weer worden afgehaald.
 • Stoeltjes (ook opblaasstoeltjes en andere opblaasartikelen) zijn niet toegestaan en worden bij de ingang in beslag genomen, tenzij op vertoon va een toestemmingsbrief van de organisatie. Deze kunnen bij vertrek weer worden afgehaald aan de uitgang. Goederen die in beslag worden genomen kunnen aan het einde van het festival weer opgehaald worden bij de ingang. Dit geldt echter niet voor glas, blik, plastic flessen, drank, etenswaren. Deze worden weggegooid.
 • Vuurwerk, soft- en harddrugs, wapens en andere gevaarlijke voorwerpen worden in beslag genomen en niet geretourneerd, de betreffende eigenaar/bezoeker zal afhankelijk van de kwestie per direct worden overgedragen aan de aanwezige politie.

 

REGELS VOOR BBQ EN VUUR

Open vuur is verboden. Ben voorzichtig met nabrandende sigaretten. Ook vragen wij onze campinggasten die BBQ’en om extra alert te zijn op het aanmaken en doven van de BBQ bij vertrek naar het festival.

Voor het gehele campingterrein geldt:

 • Barbecueën is ALLEEN toegestaan als de BBQ op zand geplaatst wordt
 • Doof altijd de BBQ na met zand bij vertrek.
 • Waarschuw bij brand direct onze toezichthouders
 • Wees voorzichtig met open vuur en sigaretten
 • Wanneer iedereen zich houdt aan de voorgeschreven maatregelen wordt de kans op branduitbreiding aanzienlijk verminderd.

We handhaven actief op deze regels.

 

KAARTEN WEL OF NIET BESCHIKBAAR AAN DE DAGKASSA

Bospop vrijdag:

Er zijn nog kaarten te koop aan de dagkassa!

 

Bospop zaterdag:

Er zijn nog kaarten te koop aan de dagkassa!

 

Bospop zondag:

Het festival is volledig uitverkocht. Er zijn geen kaarten meer te koop aan de dagkassa.

 

 

We zien jullie graag komend weekend op Bospop!