STEREOPHONICS, BALTHAZAR EN TEN TIMES A MILLION BEVESTIGD ALS SPECIAL GUESTS KINGS OF LEON

Stereophonics, Balthazar en Ten Times A Million zijn toegevoegd als de special guests van het concert van Kings Of Leon op 7 juli op het Evenemententerrein in Weert. De drie bands geven ieder een eigen optreden voorafgaand aan het concert van Kings of Leon. De kaartverkoop voor deze show is reeds gestart via Ticketmaster.

Met pakkende hits als ‘Have A Nice Day’, ‘Dakota’ en ‘Maybe Tomorrow’ is Stereophonics uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Britse rock. Met zes nummer 1 albums, tien top 10 albums, 23 platina Sales Awards, alleen in het Verenigd Koninkrijk al 8,5 miljoen verkochte albums, vijf BRIT nominaties en een BRIT Award op hun naam staan Stereophonics, die nog steeds in stadions en op festivals hun legioen toegewijde fans toespelen, onmiskenbaar aan de top van de hedendaagse muziekscene. Het twaalfde studioalbum van Stereophonics ‘Oochya!’ is afgelopen 4 maart uitgebracht.

Indierock band Balthazar werd opgericht in 2004 rondom frontmannen Maarten Devoldere en Jinte Deprez. Inmiddels is het vijftal uitgegroeid tot een van de populairste en meest geprezen bands uit België, met succes ver buiten de grenzen van de Benelux. Waar het vorige album ‘Fever’ volgde op een pauze waarin de frontmannen afzonderlijk werkten aan eigen soloprojecten, werd het begin voor het nieuwe album ‘Sand’ al tijdens hun laatste tournee gelegd. ‘Sand’ is uniek in de manier waarop het soulvolle alt-pop combineert met elektronica en verfijnde grooves.

In 2020 werd Ten Times A Million benoemd tot 3FM Talent. De Nederlands-Duitse alternatieve rockband werd opgericht in 2012. Door hun muzikale stijl en moderne productie kunnen ze worden vergeleken met Arctic Monkeys, Queens Of The Stone Age en Royal Blood. Hun self-titled debuut EP uit 2018 werd opgenomen in de legendarische Air Studios in Londen in samenwerking met producer Julian Emery, bekend van zijn werk met o.a. Nothing But Thieves. In januari verscheen hun nieuwste single ‘All The Time’.

Radio Veronica & KINK presenteren
KINGS OF LEON | WHEN YOU SEE YOURSELF TOUR
MET SPECIAL GUESTS: STEREOPHONICS, BALTHAZAR EN TEN TIMES A MILLION
Donderdag 7 juli 2022 | Evenemententerrein Weert
Aanvang: 17.15 uur | Entree: Vanaf €66,08 ,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/kingsofleon
Kaartverkoop via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).