Voorspoedige voorverkoop, verkeersdrukte & pendelbussen

Wacht niet met tickets kopen…

De voorverkoop van de 36e editie van Bospop loopt voorspoedig. Om die reden worden er diverse maatregelen genomen om op het evenemententerrein meer bezoekers te herbergen. De campercamping is inmiddels reeds uitverkocht, daarom raden we je aan niet te lang te wachten met het kopen van kaarten. Grote kans dat je anders achter het net vist.

Verkeersdrukte

Campingbezoekers van Bospop die al op vrijdag naar het festivalterrein komen, worden geadviseerd rekening te houden met grote drukte en mogelijke filevorming op de A2. Vrijdag 8 juli begint namelijk ook de vakantie uitstroom. De camping is op vrijdag echter al om 10.00 uur open, de vrij toegankelijke festivalmarkt om 12.00 uur en vanaf 17.00 uur treden er bovendien al leuke tribute bands op in de festivaltent. Genoeg redenen om dus al lekker op tijd te komen en de drukte te vermijden.

Pendelbussen

Geen zin om met de auto of het openbaar vervoer te komen? Horn Tours biedt in samenwerking met Bospop vanuit diverse steden in Limburg en Brabant een pendeldienst aan.

Voordelen:
– Geen parkeerkosten en wachttijden;
– In en uitstappen direct bij het festivalterrein;
– Veilig heen terug; wij zorgen voor de BOB 🙂
– Opstaptijden heen tussen 11:00 en 14:00;
– Opstaptijden terug om 01:00 en 3:00;
– Lekker blijven tot het einde: de laatste trein vertrekt al rond 23.30 maar met onze pendelbussen kun je wel gewoon tot het einde blijven.

Opstapplaatsen: Helmond, Eindhoven, Maastricht, Sittard, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Venlo & Roermond.

Kosten: € 15,- per persoon

Direct reserveren

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken