SKYDECK: EEN EXCLUSIEVE ALL-INN ‘BOSPOP-ERVARING’.

Laagdrempelig netwerken én genieten van internationale artiesten voor iedereen.

Bospop in Weert is natuurlijk muzikaal genieten. Maar Bospop – van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli – biedt ondernemers en overheden ook een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten en verbindingen te leggen. Het Skydeck – inmiddels een vaste waarde op het festivalterrein – is daarvoor dé ideale plek.

Het Bospop-programma is dit jaar weer een opsomming van artiesten van hoogstaand niveau. Wat dacht u bijvoorbeeld van Simply Red, Porcupine Tree en Zucchero, Rag’n’Bone Man, +LIVE+, Nile Rodgers & Chic en Joe Bonamassa?

Kiest u voor een Skydeck-belevenis, dan kiest u ervoor een exclusieve dimensie aan het programma te geven. Op het Skydeck geniet u letterlijk op niveau. Onder het genot van een divers aanbod aan hapjes en drankjes, die deels als live-cooking worden bereid, heeft u prima zicht op het hoofdpodium. Ondertussen praat u bij met collega-ondernemers en vertegenwoordigers van de overheid. Zo doet u in een informele sfeer zakelijk interessante contacten op. Het Skydeck, dat is netwerken 3.0! En wilt u even helemaal uit uw dak gaan? Ook dat kan! Vanaf het Skydeck loopt u zo het festivalterrein op.

Enthousiaste reacties

Dat het concept van het Skydeck succesvol is, blijkt uit de enthousiaste reacties van ondernemers. Met de muziek om je heen leg je onverwachte nieuwe contacten, waaruit blijkt dat de verbinding in muziek verder kan reiken dan je wellicht denkt, aldus de spontane reactie van een zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening.

“Het is mooi om je eigen medewerkers mee te nemen, en op die manier de onderlinge binding te versterken, maar zeker ook om nieuwe contacten te leggen. En dat in een ongedwongen sfeer. Ik zeg: doen!”, aldus de directeur van een ICT-bedrijf uit de regio Eindhoven. Een andere Skydeck-bezoeker van vorig jaar – werkzaam in de communicatiebranche – verwoordt het als volgt: Het Skydeck sluit aan bij mijn beleving van een festival, maar past ook bij datgene wat wij als bedrijf willen uitstralen: dynamisch, durven en doen!. Ook de ligging van het Skydeck valt in de smaak bij de gasten: het goede overzicht op het festivalterrein én hoofdpodium maakt dat het netwerken in een echte festivalsfeer plaatsvindt. Samen goede livemuziek beleven; dat verbindt!

Meer informatie

Een Skydeck-ticket is beschikbaar voor één dag ( € 297,50,- excl.€ 5,- servicekosten) en drie dagen ( € 760,- excl. € 5,- bespreekkosten). Deze bedragen zijn incl. btw en omvatten een all-inclusive arrangement met eten en drinken op het Bospop-Skydeck, VIP parking, toegang tot het festivalterrein en toegang tot het GuestPress gebied.

Skydeck-tickets zijn alleen via Ticket Master in de voorverkoop beschikbaar.

Skydeck ticket: € 297,50
excl. € 5,- servicekosten

Incl. btw

ALL-INCLUSIVE ETEN & DRINKEN

 

BEDIENING & HOOGWAARDIGE CATERING

 

VIP PARKING

 

TOEGANG TOT HET SKYDECK

 

TOEGANG TOT HET GUEST-PRESS GEBIED

 

TOEGANG TOT HET FESTIVAL TERREIN

Skydeck ticket 3-dagen: € 760,-
excl. € 5,- servicekosten

Incl. btw

ALL-INCLUSIVE ETEN & DRINKEN

 

BEDIENING & HOOGWAARDIGE CATERING

 

VIP PARKING

 

TOEGANG TOT HET SKYDECK

 

TOEGANG TOT HET GUEST-PRESS GEBIED

 

TOEGANG TOT HET FESTIVAL TERREIN

Skydeck tickets zijn alleen via TicketMaster in de voorverkoop beschikbaar.