BELEEF BOSPOP IN LUXE OP HET ALL-IN UPSTAIRS SKYDECK

Op 7, 8 en 9 juli is het eindelijk weer tijd om heerlijk ongedwongen te genieten van Bospop in Weert. Een vast onderdeel van het bekende muziekfestival is het all-inclusive Skydeck, een prachtige plek om in luxe het festival te beleven of bekende- en nieuwe zakelijke contacten te ontmoeten.

Dichtbij parkeren op de VIP parking, droog staan bij slecht weer, all-inclusive eten en drinken op het Skydeck, en een fenomenaal uitzicht over het Bospopterrein en de mainstage. Klinkt goed? Al deze zaken zitten in het arrangement als je een Upstairs Skydeck ticket voor Bospop 2023 koopt.

Met een Skydeck pakket wordt jouw dag of weekend op Bospop tot in de puntjes verzorgd. Je parkeert natuurlijk dichtbij het festivalterrein op onze VIP parkeerplaats, waarna je het festivalterrein op je gemak kunt verkennen. Neem hierbij vooral ook even een kijkje in het Guest-Press gedeelte aan de zijkant van het terrein, hier vind je namelijk ook de ingang naar het Upstairs Skydeck.

ALL-INCLUSIVE ETEN EN DRINKEN

Vanaf het Skydeck heb je perfect uitzicht op het festivalterrein en daarmee ook de mainstage. De drankjes en het eten bij het Upstairs Skydeck zijn bij de prijs inbegrepen; van bier, fris en goede wijn tot de lekkerste koffies van onze barista’s. Verder geniet je er de hele dag van heerlijke hapjes en de smakelijke gerechten van onze Skydeck cateraar, dus tast toe!

Uiteraard kun je met je Skydeck-polsbandje ook de rest van het festivalterrein bezoeken. Heb je een leuke act op onze tentstage of op ons extra podium bij de 24-uurs tent op het oog? Ook daar ben je maar een korte wandeling van verwijderd.

OOK ZAKELIJK GENIETEN

Daarnaast is het mogelijk om het zakelijke met het aangename te combineren. Ontmoet zakelijke relaties in gemoedelijke sfeer en geniet samen van de unieke optredens die Bospop te bieden heeft. Met onder andere Simply Red, Rag’n’Bone Man, Clouseau, +LĪVE+, Nile Rodgers, Zucchero en Joe Bonamassa heeft de Bospop organisatie ook dit jaar weer artiesten van hoogstaand niveau naar Weert weten te halen.

Kortom: Of je nu op zoek bent naar een luxere festival-ervaring, of een plek om laagdrempelig zakelijke contacten te leggen: op het Upstairs Skydeck word je op je wenken bediend!

MEER INFORMATIE

De prijs van een Upstairs Skydeck-ticket is voor één dag is € 297,50 excl.  € 5,- servicekosten en drie dagen € 760,- excl. € 5,- servicekosten. Deze bedragen zijn incl. btw en omvatten een all-inclusive arrangement met eten en drinken op het Upstairs Skydeck, VIP parking, toegang tot het festivalterrein en toegang tot het Guest-Press gebied.

Upstairs Skydeck-tickets zijn alleen via TicketMaster in de voorverkoop beschikbaar.

Upstairs Skydeck ticket:
1 dag: € 297.50
excl. € 5,- servicekosten

Incl. btw

ALL-INCLUSIVE ETEN & DRINKEN

 

BEDIENING & HOOGWAARDIGE CATERING

 

VIP PARKING

 

TOEGANG TOT HET UPSTAIRS SKYDECK

 

TOEGANG TOT HET GUEST-PRESS GEBIED

 

TOEGANG TOT HET FESTIVAL TERREIN

Upstairs Skydeck ticket
3-dagen: € 760,-

excl. € 5,- servicekosten

Incl. btw

ALL-INCLUSIVE ETEN & DRINKEN

 

BEDIENING & HOOGWAARDIGE CATERING

 

VIP PARKING

 

TOEGANG TOT HET UPSTAIRS SKYDECK

 

TOEGANG TOT HET GUEST-PRESS GEBIED

 

TOEGANG TOT HET FESTIVAL TERREIN

Upstairs Skydeck tickets zijn alleen via TicketMaster in de voorverkoop beschikbaar.