HET PLATINUM VIP TICKET: EEN EXCLUSIEVE ALL-IN BOSPOP BELEVING

Kent u dat gevoel van het kijken naar een voetbalwedstrijd in een luxe skybox met een groot balkon en perfect uitzicht op het veld? Heerlijk genieten van de wedstrijd met een drankje in de ene hand (uiteraard in glas i.p.v. plastic bekers) en een vers geserveerd hapje in de andere hand, terwijl een top-kok op de achtergrond een heerlijk diner voor u klaar maakt? Vervang de voetbalwedstrijd in dit plaatje voor een optreden op Bospop en alle ingrediënten van het Platinum VIP ticket zijn direct duidelijk.

Ziet u het ook zitten om in een exclusief gezelschap volledig in de watten gelegd te worden tijdens Bospop? Voor een bedrag van € 269,- incl. btw per dag krijgt u een all inclusieve Bospop ervaring zoals u deze nog nooit meegemaakt heeft!

Speciaal voor deze gelegenheid wordt bovenop onze press / guest tent een tweede etage gebouwd uitsluitend voor de Platinum VIP ticket bezoekers. Dit skydeck met balkon geeft een mooi uitzicht over ons festivalterrein en bovenal natuurlijk op ons hoofdpodium. De catering is volledig in handen van niemand minder dan zakenvrouw van het jaar 2014 en winnares van Prix Veuve Cliquot Ria Joosten. Met haar team zorgt zij ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Vanzelfsprekend is drinken en eten (lunch, diner en natuurlijk diverse hapjes gedurende dag) volledig inbegrepen.

Zoals het een echte VIP betaamd, parkeert u dichtbij het festivalterrein op de VIP parkeerplaats.

Komt u ook Snow Patrol, John Fogerty, Sting, Skunk Anansie, Richard Ashcroft, James Morrison, Flogging Molly, Nile Rodgers & Chic, Foreigner of een van de vele andere bands bekijken vanaf het all-in Bospop Skydeck?

Inbegrepen in het Bospop Platinum VIP ticket:

  • Toegang tot het festivalterrein en het exclusieve VIP skydeck;
  • Luxe lunch in buffetvorm met live cooking, sandwich taarten, luxe broodjes;
  • Walking diner met live cooking (4 gangen);
  • Borrel & bites;
  • Alle drankjes;
  • VIP parkeren & garderobe;
  • En natuurlijk een onvergetelijke Bospop ervaring…