Bospop is gestart (kijk mee)!

Een half uur geleden is het terrein geopend. Deze avond staat in het teken van diverse coverbands. Maar liefst zes verschillende bands, variërend van Purpendicular (Deep Purple) tot Parris (Thin Lizzy) geven een optreden van bijna een uur en staan garant voor een gezellige avond. Zie de timetable hieronder voor de programmering. Kom gerust langs vanavond, de toegang is gratis!

Voor de zaterdag en zondag zijn nog kaarten beschikbaar, al moet je wel snel zijn want ruim 90% is al verkocht. Het programma van Bospop 2016 biedt dit jaar voor elke muziekliefhebber wat wils. Het terrein kent twee podia en uiteenlopende eetgelegenheden. Voor het tweede opeenvolgende jaar is ook de Crossroads Area weer ingericht om even te relaxen. Er is voldoende zitgelegenheid en je kunt er onder andere heerlijke cocktails krijgen.

We krijgen veel aanvragen of er stoelen mee op het veld genomen kunnen worden. Helaas kunnen we aan deze verzoeken geen gehoor meer geven. Met de beste bedoelingen kunnen we hier geen uitzonderingen op maken. Wil je graag even gaan zitten? Dat kan in de Crossroads Area waar je ook een uitzicht hebt op het hoofdpodium zodat je niets hoeft te missen van de optredens.

Enkele mededelingen van huishoudelijke aard om ervoor te zorgen dat je een heerlijk sfeervol en gezellig festival tegemoet gaat:

  • Trek waterdicht schoeisel aan
  • Neem zonnebrand mee
  • Neem antimuggenmiddel mee

Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken