Eten op Bospop

Ook dit jaar gaan we weer de lekkerste gerechten serveren. Naast ons standaard food court hebben we maar liefst twee special food areas waar de meest originele foodtrucks staan! We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met het dieet van onze gasten.

Mocht bij een claim “mogelijk” staan, dan is het ter plekke te regelen bij de foodtruck om het gerecht bijvoorbeeld vega te bereiden. Een kleine greep uit ons assortiment staat hieronder.

Food Court

Wat kun je o.a. eten op onze food court?

  • Friet & snacks
  • Burgers
  • Bami
  • Kebab
  • Oosters (wok)
  • Fish & chips
  • Broodjes
  • Koffie
  • Snoep
bospop_sfeer_bartheemskerk_155_socials

Bollyfoods

www.bollyfoods.nl

Bollyfoods is al sinds 2016 aanwezig op Bospop en heeft er een schare fans opgebouwd die de kleurrijke foodtruck sinds dat eerste jaar ook op festivals elders in het land opzoekt! Mathew komt uit India en heeft een passie voor eten en koken en maakt zijn eigen kruidenmasala’s. Probeer Bollyfoods’ Butter Chicken, Chana Masala, of de Veg Samosa’s en… Get curried away!

Glutenvrij Nee
Lactosevrij Ja
Vegetarisch Ja
Veganistisch Ja

Broertjes Saté

www.broertjessate.nl

Kort verhaal: Wij zijn twee gedreven ondernemende levensgenieters met een zwak voor lekker eten. In onze grote familie is saté een begrip en aanwezig op al onze feesten en verjaardagen. Onze familie had vroeger een Indonesische toko en was zeer geliefd in Dordrecht. Al deze heerlijke specifieke recepten circuleren anno 2019 nog steeds in de familie.

Glutenvrij Ja
Lactosevrij Ja
Vegetarisch Nee
Veganistisch Nee

Van Zwamburg

www.zwamburg.nl

Kort verhaal: Paddenstoelen kwekerij Zwamburg kweekt oesterzwammen op de koffiedik van Limburg. Lekker, lokaal en duurzaam. Van deze oesterzwammen maken ze ook verschillende producten zoals Zwamballen en Zwamkroketten. Als je het niet wist zou je denken dat je een lekkere bitterbal zou eten maar door de knapperige korst en de romige roux proef je uiteindelijk een lichte champignonsmaak en voel je bij iedere hapje stukjes oesterzwam. Ten opzicht van de standaard rundvlees bitterbal besparen we een douchebeurt (80 liter) water. Naast het feit dat deze Zwambal en Zwamkroket erg lekker is, is hij ook nog eens 100% veganistisch en dus goed voor het milieu.

Glutenvrij Nee
Lactosevrij Nee
Vegetarisch Ja
Veganistisch Ja

De Barabus

www.barabus.nl

De Barabus is Surinaams-Javaans eten gemaakt volgens familierecepten van mijn oma die in Paramaribo ook al eten op straat verkocht. Eten is voor ons zoveel meer dan alleen het eten zelf, het is plezier hebben, samenzijn met familie en vrienden en altijd een onderwerp voor lange gesprekken en discussies. Met de Barabus proberen we dit stukje cultuur over te brengen en iedereen te laten genieten van originele gerechten met veel liefde en passie gemaakt.

Glutenvrij Nee
Lactosevrij Ja
Vegetarisch Ja
Veganistisch Ja

Pasta Joe

www.pastajoe.nl

Bij Pasta Joe kan je van heerlijke zelfgemaakte pasta genieten. Sterker nog, de pasta wordt voor je neus bereid! Met diverse heerlijke smaken is deze pasta een heerlijke maaltijd.

Glutenvrij Nee
Lactosevrij Mogelijk
Vegetarisch Mogelijk
Veganistisch Nee

Realfood Republic

www.rollorbowl.com

Het Concept van RealFood Republiq is: vers, vers, vers en dan met gerechten waarvan iedereen zou zeggen: dat kan niet op festivals! Wij serveren hier twee gerechten: Peanut Power voor de stevige trek met o.a. pittige harissa boontjes, gegrilde Chinese kool, huisgemaakte atjar, rempejek en een stevige massaman-pinda saus.

Mushroom Madness is lichter met gemarineerde champignons, edamame boontjes, broccoli en een heerlijke teriyaki sesam dressing. Dit alles kan geserveerd worden met tempeh of kip.

Glutenvrij Mogelijk
Lactosevrij Mogelijk
Vegetarisch Ja
Veganistisch Ja

Roll Or Bowl

www.rollorbowl.com

Vanuit onze rollende keuken serveren we bij Roll or Bowl de lekkerste gerechten. Onze Latin en Asian Rolls or Bowls zijn homemade, handmade & heavenly healthy en worden recht voor je neus bereid met alleen de allerbeste ingrediënten! Deze kunnen aangevuld worden met tender chicken, flatiron steak of biologische tempeh.

Glutenvrij Nee
Lactosevrij Nee
Vegetarisch Ja
Veganistisch Ja