OVERNACHTEN OP BOSPOP

Als de optredens afgelopen zijn kun je nog napraten met je vrienden in de 24 uurs tent onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door enthousiaste vrijwilligers.

Na zo’n mooie bospop dag wil je natuurlijk niet naar huis hoeven rijden, maar gezellig blijven slapen. Hiervoor hebben wij een aantal mogelijkheden

CAMPING

CAMPING

Al jaren verblijven veel gasten op onze gezellige bospop camping.

Je kunt hier overnachten met je eigen tent of camper. Je betaalt dan € 35 p.p. (in de voorverkoop tot 9 juli excl. Reserveringskosten) en € 45,- aan de dagkassa, ongeacht het aantal nachten dat je bij ons verblijft.

Voor een camper betaal je, naast de kosten p.p. € 50,- (in de voorverkoop tot 9 juli excl. reserveringskosten) en € 60,- aan de dagkassa.

Tickets koop je online bij TicketMaster.

De camping is geopend van donderdag 9 juli 12:00 tot maandag 13 juli 12:00.

Op de camping zijn spoeltoiletten, wasbakken en douches met warm water aanwezig. Deze voorzieningen zijn 24 uur per dag gratis te gebruiken. Alleen de warme douches kosten per beurt één consumptiebon.

Bestel direct je camping en / of campertickets bij:

Toegangskaarten voor Bospop koop je bij TicketMaster

CAMPERCAMPING

Camper plaatsbewijs: 50,- euro (in voorverkoop tot 9 juli excl. reserveringskosten).
Dagkassa 60,-(voor de camper, caravan en vouwwagen), dit ticket is ALLEEN voor de plaats.
Alle personen die bij de camper, caravan en vouwwagen horen dienen een Camping ticket te kopen. Het ticket is voor alle leeftijden en het gehele weekend geldig ongeacht het aantal nachten.

APARTE CAMPER / CARAVAN / VOUWWAGEN / MOTOR CAMPING
Met een CAMPERPLAATSTICKET heb je recht op een standplaats op de daarvoor ingerichte Camper Camping. De standplaats is 6 X 7 = 42 m² groot.

Op je standplaats mag je neerzetten:

  • 1 Camper/Caravan/Vouwwagen + 1 (voor)tent op maximaal 6 X 7 = 42 m²
  • 2 motoren + 2 tentjes.

Je auto parkeer je op de parking (dus niét bij je caravan). De parkeerplaatsen voor de campingbezoekers liggen op loopafstand (minder dan 100 meter).
De Camper Camping is alleen voor campers, caravans, vouwwagens en motoren toegestaan (dus NIET voor de gelegenheid omgebouwde busjes, mpv’s, aanhangers of stationwagens)!
Enkel officieel door de RDW als camper/caravan gekeurde voertuigen worden toegelaten.

Je camper/caravan mag een maximale lengte hebben van 9 meter.
Is je voertuig langer dan 9 meter is, mail dan naar [email protected] zodat we hier rekening mee kunnen houden. Ingebouwde tap- en muziekinstallaties zijn niet toegestaan.
Als er caravans achterblijven, worden de kosten voor afvoer verhaald op de eigenaar.

MOTOR CAMPING

Wie met de motor komt, heeft de keuze:
Óf je koopt een CAMPER PLAATSBEWIJS dat recht geeft op een plek voor: 2 motoren + 2 tentjes op de Camper Camping, je hebt daarbij wel nog een apart campingticket per persoon nodig.
Óf je parkeert je motor in de fietsstalling en verblijft gewoon op de Tent Camping. In dat geval kampeer je dus niet naast je motor.

MINDER VALIDEN

Voor mindervalide is een apart stukje camping gereserveerd naast het badhuis en de EHBO. Er is een mindervalide spoeltoilet en douche aanwezig op de MIVA area. Voor meer informatie [email protected]

CAMPINGWINKEL, OPLAADPUNT TELEFOON & LOCKERS

Ook dit jaar is op de Bospop camping weer de winkel van FestivalNeeds te vinden. Dit betekent niet alleen dat het jullie nergens aan ontbreekt op de camping, maar ook dat je alles wat je nodig hebt vooraf al kunt bestellen. Eenmaal op de camping ligt je bestelling dan op je te wachten.

Heb je al je kampeerspullen al? Ook dan is het interessant om even bij de winkel van FestivalNeeds te gaan kijken. Naast de verkoop van campingspullen kun je hier namelijk ook je telefoon opladen, je luchtbed opblazen of een locker huren. Natuurlijk voorzien we je natuurlijk ook graag van alle Bospop informatie.

Klik hier om naar de FestivalNeeds webshop te gaan: www.festivalneeds.com

BOSPOP RESORT

Relaxt kamperen

bospop_sfeer_bartheemskerk_25_socials2

Voor de meest optimale festivalbeleving kies je ervoor om te overnachten in het Bospop Resort. Het Bospop Resort is een feest op zich! Ons team staat te popelen om je te mogen ontvangen in een kant en klare tent incl. slaapspullen.

Word jij ook onze gast in 2020? Bekijk alle accommodaties

Let op: in tegenstelling tot voorgaande jaren koop je het individuele camping ticket via het bospop resort!

Roompot bungalow

Boek een weekend (vrijdag t/m maandag) bij Roompot Vakantiepark Weerterbergen, op slechts 5,5 km van het festivalterrein.
Meer informatie & reserveren