OVERNACHTEN OP BOSPOP

Als de optredens afgelopen zijn kun je nog napraten met je vrienden in de 24 uurs tent onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door enthousiaste vrijwilligers.

Na zo’n mooie bospop dag wil je natuurlijk niet naar huis hoeven rijden, maar gezellig blijven slapen. Hiervoor hebben wij een aantal mogelijkheden

CAMPING

CAMPING

Al jaren verblijven veel gasten op onze gezellige bospop camping.

Je kunt hier overnachten met je eigen tent of camper. Je betaalt dan € 25 p.p. (in de voorverkoop tot 11 juli excl. Reserveringskosten) en € 35,- aan de dagkassa, ongeacht het aantal nachten dat je bij ons verblijft.

Voor een camper betaal je, naast de kosten p.p. € 35,- (in de voorverkoop tot 11 juli excl. reserveringskosten) en € 45,- aan de dagkassa.

Tickets koop je online bij TicketMaster.

De camping is geopend van donderdagavond 11 juli 19:00 tot maandag 15 juli 12:00.

Op de camping zijn spoeltoiletten, wasbakken en douches met warm water aanwezig. Deze voorzieningen zijn 24 uur per dag gratis te gebruiken. Alleen de warme douches kosten per beurt één consumptiebon.

Bestel direct je camping en / of campertickets bij:

Toegangskaarten voor Bospop koop je bij TicketMaster

CAMPERCAMPING

Camper plaatsbewijs: 35,- euro (in voorverkoop tot 11 juli excl. reserveringskosten).
Dagkassa 45,-(voor de camper, caravan en vouwwagen), dit ticket is ALLEEN voor de plaats.
Alle personen die bij de camper, caravan en vouwwagen horen dienen een Camping ticket te kopen. Het ticket is voor alle leeftijden en het gehele weekend geldig ongeacht het aantal nachten.

APARTE CAMPER / CARAVAN / VOUWWAGEN / MOTOR CAMPING
Met een CAMPERPLAATSTICKET heb je recht op een standplaats op de daarvoor ingerichte Camper Camping. De standplaats is 6 X 7 = 42 m² groot.

Op je standplaats mag je neerzetten:

 • 1 Camper/Caravan/Vouwwagen + 1 (voor)tent op maximaal 6 X 7 = 42 m²
 • 2 motoren + 2 tentjes.

Je auto parkeer je op de parking (dus niét bij je caravan). De parkeerplaatsen voor de campingbezoekers liggen op loopafstand (minder dan 100 meter).
De Camper Camping is alleen voor campers, caravans, vouwwagens en motoren toegestaan (dus NIET voor de gelegenheid omgebouwde busjes, mpv’s, aanhangers of stationwagens)!
Enkel officieel door de RDW als camper/caravan gekeurde voertuigen worden toegelaten.

Je camper/caravan mag een maximale lengte hebben van 9 meter.
Is je voertuig langer dan 9 meter is, mail dan naar [email protected] zodat we hier rekening mee kunnen houden. Ingebouwde tap- en muziekinstallaties zijn niet toegestaan.
Als er caravans achterblijven, worden de kosten voor afvoer verhaald op de eigenaar.

MOTOR CAMPING

Wie met de motor komt, heeft de keuze:
Óf je koopt een CAMPER PLAATSBEWIJS dat recht geeft op een plek voor: 2 motoren + 2 tentjes op de Camper Camping, je hebt daarbij wel nog een apart campingticket per persoon nodig.
Óf je parkeert je motor in de fietsstalling en verblijft gewoon op de Tent Camping. In dat geval kampeer je dus niet naast je motor.

MINDER VALIDEN

Voor mindervalide is een apart stukje camping gereserveerd naast het badhuis en de EHBO. Er is een mindervalide spoeltoilet en douche aanwezig op de MIVA area. Voor meer informatie [email protected]

BOSPOP RESORT

Relaxt kamperen

bospop_sfeer_bartheemskerk_25_socials2

Voor de meest optimale festivalbeleving kies je ervoor om te overnachten in het Bospop Resort. Het Bospop Resort is een feest op zich! Ons team staat te popelen om je te mogen ontvangen in een kant en klare tent incl. slaapspullen.

Word jij ook onze gast in 2019? Bekijk alle accommodaties

Let op: ook als je gebruik maakt van één van deze mogelijkheden, moet je altijd individueel een campingticket kopen.

Nog vragen? Tel. 074 – 303 22 40 (gratis!)

Roompot bungalow

Boek een weekend (vrijdag t/m maandag) bij Roompot Vakantiepark Weerterbergen, op slechts 5,5 km van het festivalterrein.
Meer informatie & reserveren

REGLEMENT VOOR DE CAMPINGS

Over het algemeen zijn wij zeer te spreken over het gedrag van onze campingbezoekers. Iedereen is goedgemutst en wil er een mooi feest van maken. Desondanks zien we ons wel genoodzaakt om regels op te stellen, dit is de enige manier om het leuk te houden voor iedereen! Zet onze vergunning niet op het spel en neem onderstaande regels in acht. Bospop heeft alle terreinen in bruikleen dus gebruik svp de vuilniszak die u bij aankomst ontvangt. Zorg a.u.b., dat het netjes blijft.

 1. AANSPRAKELIJKHEID Bospop kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel. verlies en/of beschadiging van goederen.
 2. AFVAL Houdt de campings schoon en deponeer afval in de containers. Bij de ingang worden vuilnis zakken uitgedeeld.
 3. BARBECUES, alleen aluminium wegwerpbarbecues zijn toegestaan.
 4. CONTROLE: Bij de ingang van de Campings is controle op goederen die niet zijn toegestaan. Deze worden in beslag genomen. Op het festival terrein en op de campings is camerabewaking.
 5. DRANK, je mag een redelijk aantal blikken drank (maximaal 24 stuks) en etenswaren voor eigen gebruik meenemen. Dit is wel verboden op de festivalwei.
 6. DIEPVRIESKISTEN EN KOELKASTEN, zijn verboden. Gekoeld bier verkrijgbaar in 23 cl bekers.
 7. GASINSTALLATIES EN GROTE GASFLESSEN zijn verboden. Alleen eenmalige gasflessen met een maximale inhoud van 450 gram zijn toegestaan.
 8. GLAS, glaswerk is op het gehele terrein verboden en wordt bij de ingang in beslag genomen.
 9. GETTOBLASTERS, zijn verboden en worden in beslag genomen.
 10. HUISDIEREN worden, mede om hun eigen bestwil niet toegelaten op de campings.
 11. HANDEL het is niet toegestaan om zonder toestemming van de organisatie goederen te verhandelen op het Bospop-festivalterrein, de campings of de parkeerterreinen.
 12. ROKEN, de horeca tenten zijn een werkplek en daarom rookvrij.
 13. STROOM, er zijn geen stroomaansluitingen aanwezig, Aggregaten zijn verboden.
 14. TOEGANGSLEEFTIJD, personen onder de 16 jaar hebben alleen maar toegang onder begeleiding van een verantwoordelijke meerderjarige. Minderjarige betalen overal de regulaire entreeprijs.
 15. VUUR is gevaarlijk, helemaal met zoveel tenten bij elkaar. Open vuur is dan ook ten strengste verboden. Hierop wordt streng toegezien ook door camera’s en ook ‘s nachts.
 16. NIET NALEVEN REGLEMENT, kan verwijdering van het Campingterrein tot gevolg hebben.
  U dient te allen tijde de aanwijzingen van de Camping Stewards op te volgen.

CAMPINGWINKEL, OPLAADPUNT TELEFOON & LOCKERS

Ook dit jaar is op de Bospop camping weer de winkel van FestivalNeeds te vinden. Dit betekent niet alleen dat het jullie nergens aan ontbreekt op de camping, maar ook dat je alles wat je nodig hebt vooraf al kunt bestellen. Eenmaal op de camping ligt je bestelling dan op je te wachten.

Heb je al je kampeerspullen al? Ook dan is het interessant om even bij de winkel van FestivalNeeds te gaan kijken. Naast de verkoop van campingspullen kun je hier namelijk ook:

 • Telefoon opladen
 • Luchtbed opblazen
 • Locker huren
 • Informatiebalie.

Klik hier om naar de FestivalNeeds webshop te gaan: www.festivalneeds.com