FESTITENT

Algemeen

Wanneer de laatste artiesten van de dag hun gitaren neerleggen, kunnen jij en je vrienden nog zorgeloos de Bospop 24 uurs tent in duiken om verder te eten en te drinken. Je hoeft nog niet naar huis want op wandelafstand heeft FestiTent voor jou een gezellig dorpje op de Bospopcamping gebouwd. De FestiTent hosts staan 24/24 te popelen om je te mogen ontvangen in een vooraf opgezette FestiTent of Festipi! Enkel inchecken en Relaxen, meer niet!

Festitent op de camping

Waarom zou je je eigen tent, luchtbed of andere kampeerspullen meezeulen naar Bospop? Bespaar jezelf de moeite en boek hier een FestiTent. Zo staat er een 1-, 2- of 4-persoonstent klaar wanneer je aankomt op de Bospop festivalcamping. Easy, Enjoy & Relax!

Naast het type tent kan je ook nog tussen allerlei aanvullende opties kiezen zoals opgeblazen luchtmatrassen, frisgewassen slaapzakken en hoofdkussen en zelfs kampeerstoelen en -tafels.

Zonder gedoe kamperen op Bospop festival kan al vanaf €13,75 pp/pn. Bekijk hier welke optie het beste bij jou past.

Festipi op de camping

Voor de meest vrolijke festivalbeleving kies je ervoor om te overnachten in een kant-en-klare Festipi op de Bospopcamping. Laat je kampeerspullen lekker thuis en maak het jezelf makkelijk.

Festipi’s zijn er in allerlei feestelijke kleuren en designs, dus hou je selfie-drang niet tegen om te delen met je vrienden thuis.

Check-in & Check-out

FestiTent voucher

Na je boeking ontvang je een e-mail als betalingsbevestiging. De FestiTent Guest Support controleert je boeking alvorens definitief te bevestigen. Je ontvangt dan een e-mail met je FestiTent voucher. Deze voucher geeft toegang tot je FestiTent, niet tot het festival of de camping. Het toegangsticket voor het festival en de camping moet je apart kopen in de ticketshop van het festival.

Is je spamfilter sterker dan de FestiTent vouchers? Geen probleem, je kunt je voucher rechtstreeks downloaden in het FestiTent Guest Center.

Enkele dagen voor je afreist naar het festival ontvang je nog een e-mail met extra informatie over de locatie en check-in.

Check-In
Hoera je bent er! Kom na binnenkomst op de camping naar de FestiTent-receptie. De FestiTent Hosts begeleiden je naar je FestiTent. Je kan inchecken door je voucher af te geven. Ben je je voucher kwijt (de hond heeft hem opgegeten, je printer had geen inkt meer of je telefoon is dood)? Geen probleem, ze vinden je wel terug in hun check-in systeem. Maak je geen zorgen! Tijdens het inchecken controleren ze samen of je FestiTent schadevrij is en vullen ze een check-in formulier in.

Check-Out
Kom even tot bij de FestiTent receptie op het moment dat je wil uitchecken. Ze kijken dan samen na of je FestiTent geen beschadigingen opliep tijdens het weekend. Indien alles ok is, wordt daags nadien je waarborg teruggestort. Vanaf dan hangt alles af van je betaalmethode wanneer de borg terug op je rekening staat.

 

Nog vragen?
De antwoorden vind je vast en zeker op de supportpagina of contacteer ze indien er toch nog iets onduidelijk is.