OVERNACHTEN OP BOSPOP

Als de optredens afgelopen zijn kun je nog napraten met je vrienden in de 24 uurs tent onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door enthousiaste vrijwilligers.

Na zo’n mooie bospop dag wil je natuurlijk niet naar huis hoeven rijden, maar gezellig blijven slapen. Hiervoor hebben wij een aantal mogelijkheden

CAMPING

Door het extra concert (los van Bospop) op donderdag 7 juli op hetzelfde evenemententerrein is de Bospop camping reeds vanaf woensdag 6 juli om 14 uur geopend! Een campingticket geeft dus van woensdag 6 juli 14.00 uur t/m maandag 11 juli 12 uur toegang tot de Bospop campings.

CAMPING

Al jaren verblijven veel gasten op onze gezellige bospop camping.

Op de reguliere camping kun je met je eigen tent kamperen, en op de campercamping ben je welkom met je caravan of camper. Je betaalt dan € 35 p.p. (excl. reserveringskosten) en € 45,- aan de dagkassa, ongeacht het aantal nachten dat je bij ons verblijft.

Voor een camper of caravan betaal je, naast de kosten van een regulier campingticket p.p. € 50,- voor een campercampingticket (in de voorverkoop tot 9 juli excl. reserveringskosten) en € 60,- aan de dagkassa. De campercampingtickets voor 2022 zijn UITVERKOCHT!

Tickets koop je online bij TicketMaster.

Op de camping zijn spoeltoiletten, wasbakken en douches met warm water aanwezig. Deze voorzieningen zijn 24 uur per dag gratis te gebruiken. Alleen de warme douches kosten per beurt één consumptiebon.

Bestel direct je camping en/of campertickets bij:

Toegangskaarten voor Bospop koop je bij TicketMaster

CAMPERCAMPING

CAMPERCAMPING = UITVERKOCHT

Camper plaatsbewijs:
50,- euro (excl. reserveringskosten).
Dagkassa:
60,-(voor de camper, caravan en vouwwagen), dit ticket is ALLEEN voor de plaats.

Alle personen die bij de camper, caravan en vouwwagen horen dienen een Camping ticket te kopen. Het ticket is voor alle leeftijden en het gehele weekend geldig ongeacht het aantal nachten.

APARTE CAMPER / CARAVAN / VOUWWAGEN / MOTOR CAMPING
Met een CAMPERPLAATSTICKET heb je recht op een standplaats op de daarvoor ingerichte Camper Camping. De standplaats is 6 X 7 = 42 m² groot.

Op je standplaats mag je neerzetten:

  • 1 Camper/Caravan/Vouwwagen + 1 (voor)tent op maximaal 6 X 7 = 42 m²
  • 2 motoren + 2 tentjes.

Je auto parkeer je op de parking (dus niét bij je caravan). Hier hoef je geen apart parkeerticket voor te kopen. De parkeerplaatsen voor de campingbezoekers liggen op loopafstand (minder dan 100 meter).
De Camper Camping is alleen voor campers, caravans, vouwwagens en motoren toegestaan (dus NIET voor de gelegenheid omgebouwde busjes, mpv’s, aanhangers of stationwagens)!
Enkel officieel door de RDW als camper/caravan gekeurde voertuigen worden toegelaten.

Je camper/caravan mag een maximale lengte hebben van 9 meter.
Is je voertuig langer dan 9 meter is, mail dan naar [email protected] zodat we hier rekening mee kunnen houden. Ingebouwde tap- en muziekinstallaties zijn niet toegestaan.
Als er caravans achterblijven, worden de kosten voor afvoer verhaald op de eigenaar.

MOTOR CAMPING

Wie met de motor komt, heeft de keuze:
Óf je koopt een CAMPER PLAATSBEWIJS dat recht geeft op een plek voor: 2 motoren + 2 tentjes op de Camper Camping, je hebt daarbij wel nog een apart campingticket per persoon nodig.
Óf je parkeert je motor in de fietsstalling en verblijft gewoon op de Tent Camping. In dat geval kampeer je dus niet naast je motor.

MINDER VALIDEN

Voor mindervalide is een apart stukje camping gereserveerd naast het badhuis en de EHBO. Er is een mindervalide spoeltoilet en douche aanwezig op de MIVA area. Voor meer informatie en MIVA aanvragen, zie de mindervaliden pagina.

Ook voor de mindervalidecamping heb je een regulier campingticket nodig.

BOSPOP RESORT

Relaxt kamperen

bospop_sfeer_bartheemskerk_25_socials2

Voor de meest optimale festivalbeleving kies je ervoor om te overnachten in het Bospop Resort. Het Bospop Resort is een feest op zich! Ons team staat te popelen om je te mogen ontvangen in een kant en klare tent incl. slaapspullen.

Word jij ook onze gast in 2022?

Meer informatie & reserveren

Roompot bungalow

Boek een weekend bij Roompot Vakantiepark Weerterbergen, op slechts 5,5 km van het festivalterrein.
Meer informatie & reserveren