OVERNACHTEN OP BOSPOP

Als de optredens afgelopen zijn kun je nog napraten met je vrienden in de 24 uurs tent onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door enthousiaste vrijwilligers.

Na zo’n mooie bospop dag wil je natuurlijk niet naar huis hoeven rijden, maar gezellig blijven slapen. Hiervoor hebben wij een aantal mogelijkheden

CAMPING

Een campingticket geeft van donderdag 6 juli 14.00 uur t/m maandag 10 juli 12:00 uur toegang tot de Bospop campings.

De belangrijkste info op een rijtje:

  1. De gewone camping is alleen voor tenten.
  2. Campers, caravans en vouwwagens staan op de campercamping. Voor de campercamping dien je een los plaatsbewijs voor je camper, caravan of vouwwagen te kopen, dit is het campercamping ticket.
  3. Ieder individu die op de camping of campercamping verblijft heeft een campingticket nodig.
    Voorbeeld: slaap je met 2 personen in een tent, dan heb je 2 campingtickets nodig. Slaap je met 3 personen in een camper, dan heb je een campercamping ticket en 3 campingtickets nodig.
  4. Een campingticket geeft ook toegang tot het 24-uurs gebied maar niet het festivalterrein. In tegenstelling tot voorgaande jaren heb je een toegangsticket voor de camping en/of een dag/3-dagen ticket voor Bospop nodig om het 24-uurs gebied in te komen.

CAMPING

Al jaren verblijven veel gasten op onze gezellige bospop camping.

Op de reguliere camping kun je met je eigen tent kamperen, en op de campercamping ben je welkom met je caravan of camper. Je betaalt dan € 40 p.p. (excl. € 5,- reserveringskosten) en € 50,- aan de dagkassa, ongeacht het aantal nachten dat je bij ons verblijft.

Ben je met de auto? Je auto kun je niet naast je tent op de tentencamping parkeren. Je hebt in dit geval een parkeerticket nodig om je auto op de parkeerplaats te kunnen stallen. Deze kun je voor een dag, of voor het hele weekend aanschaffen.

Kom je overnachten met een camper, caravan of vouwwagen op onze campercamping? Dan dien je zowel in bezit te zijn van zowel een campercampingticket à € 60,- (excl. €5,- servicekosten) voor de kampeerplaats, alsmede een regulier campingticket per persoon. Zie de kolom ‘Campercamping’ voor meer informatie over wat er op een kampeerplaats geplaats mag worden.

Tickets koop je online bij TicketMaster.

Op de camping zijn spoeltoiletten, wasbakken en douches met warm water aanwezig. Deze voorzieningen zijn 24 uur per dag gratis te gebruiken. Alleen de warme douches kosten per beurt één consumptiebon.

Bestel direct je camping en/of campertickets bij:

Overnachten

CAMPERCAMPING

Camper plaatsbewijs (voor de camper, caravan en vouwwagen), dit ticket is ALLEEN voor de plaats:
60,- euro (excl. reserveringskosten).
Dagkassa: 70,- euro

Alle personen die bij de camper, caravan en vouwwagen dienen p.p. een campingticket te kopen. Het ticket is voor alle leeftijden en het gehele weekend geldig, ongeacht het aantal nachten.

APARTE CAMPER / CARAVAN / VOUWWAGEN / MOTOR CAMPING
Met een CAMPERPLAATSTICKET heb je recht op een standplaats op de daarvoor ingerichte Camper Camping. De standplaats is 6 X 7 = 42 m² groot.

Op je standplaats mag je neerzetten:

  • 1 Camper/Caravan/Vouwwagen + 1 (voor)tent op maximaal 6 X 7 = 42 m²
  • 2 motoren + 2 tentjes.

Je auto parkeer je op de parking (dus niét bij je caravan). Hier hoef je geen apart parkeerticket voor te kopen. De parkeerplaatsen voor de campingbezoekers liggen op loopafstand (minder dan 100 meter).
De campercamping is alleen voor campers, caravans, vouwwagens en motoren toegestaan (dus NIET voor de gelegenheid omgebouwde busjes, mpv’s, aanhangers of stationwagens)!
Enkel officieel door de RDW als camper/caravan gekeurde voertuigen worden toegelaten.

Je camper/caravan mag een maximale lengte hebben van 9 meter.
Is je voertuig langer dan 9 meter is, mail dan naar [email protected] zodat we hier rekening mee kunnen houden. Ingebouwde tap- en muziekinstallaties zijn niet toegestaan.
Als er caravans achterblijven, worden de kosten voor afvoer verhaald op de eigenaar.

Tickets koop je online bij TicketMaster.

MOTOR CAMPING

Wie met de motor komt, heeft de keuze:
Óf je koopt een CAMPER PLAATSBEWIJS dat recht geeft op een plek voor: 2 motoren + 2 tentjes op de Camper Camping, je hebt daarbij wel nog een apart campingticket per persoon nodig.
Óf je parkeert je motor in de fietsstalling en verblijft gewoon op de Tent Camping. In dat geval kampeer je dus niet naast je motor.

MINDER VALIDEN

Voor mindervalide is een apart stukje camping gereserveerd naast het badhuis en de EHBO. Er is een mindervalide spoeltoilet en douche aanwezig op de MIVA area. Voor meer informatie en MIVA aanvragen, zie de mindervaliden pagina.

Ook voor de mindervalidecamping heb je een regulier campingticket nodig.

LUXERE OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

Festitent & Festipi

bospop_sfeer_bartheemskerk_25_socials2

Zorgeloos overnachten in een kant-en-klare tent of tipi op de Bospopcamping doe je met FestiTent. Laat je kampeerspullen thuis en boek hier je FestiTent of Festipi. Je komt aan, checkt in en je bent klaar om te Relaxen. Het FestiTent team staat dag en nacht voor je klaar.

Word jij ook onze gast in 2023?

Meer informatie & reserveren

Roompot bungalow

Boek een weekend bij Roompot Vakantiepark Weerterbergen, op slechts 5,5 km van het festivalterrein.
Meer informatie & reserveren